Изостави ме с детето.Как да продължа живота си?

• 19 644
  • 486
  •   1
Отговори
# 150
А ти като го вждаше какъв е, че не пипва нищо вкъщи, защо му роди дете, а?
Mirena00, конкретно теб питам. Но може и други да попитам. Кога ще спрете да се занимавате и да раждате деца от боклуци?!?!
Аз две деца му родих.
След второто стана такъв.
Значи за първото е бил грижовен, сменял е памперси, ставал е нощем, къпал е бебе, а за второто не? Това е много трудно да го повярвам.
И такива случаи има. В близкото ми обкръжение - даже и с двете деца беше добър баща, гледаше си ги с всички елементи. Това не го спря да се захласне по колежката и да ги натири с майката под наем. А имаше вид на много свестен. Хората много се променят с годините.

# 151
Гаранции няма.
Можеш да намалиш шансовете за провал, като избереш свестен мъж, но гаранция, че той винаги ще си остане свестен няма.
Да не говорим, че доста често мъжете като се влюбят в някоя 20 годишна, дори тя да не му обръща внимание, направо полудяват.

# 152
Преди няколко месеца видях една моя стара любов, изключително много напълняла, променила се дори в лицето, до толкова, че едва да я позная. Няма почти нищо общо с онова момиче на 20, дори е малко по млада от мен, а толкова зле и се е отразило времето. И се замислих много върху това колко е преходна физическата красота. Е аз почти не съм се променил, дори имам повече мускули от тогава, но не при всички е така.
Така си мислиш.
Природата никого не пощадява, дори мизогинистичните мъже, които обясняват как мъжът не остарявал и можел да прави секс и деца на 60.
Че на всеки се отразява времето е така, обаче не може да се отрече, че на някои жени им се отразява много зле. Освен килограмите, много от наборките ми на 40 си изглеждат баш като лели и няма много смисъл да го отричате. Докато при мъжете е малко по различно, ако не се разплуят от сланини, в лицето състаряването е по слабо изразено поне в интервала 35-45.

# 153
Повечето лели са щастливо омъжени напук на своите килограми и години Simple Smile Слагам и себе си в това число.
А когато се развеждах бях първо доста по-млада и второ, много слаба и на всички снимки изглеждам екстра.

# 154
  • В страната на мечтите.
Не съм чела цялата тема, но според мен живота с нищо няма да ти се промени сега. Пак сама ще се справяш с домакинството, пак сама ще гледаш детето, пак няма да излизаш с половинката си, единствено може след време да започнеш да правиш повече секс, което си е голям плюс. Този е бил една дъвка на дивана, която си успяла да махнеш и сега нито ще ти цапа къщата, нито ще ти се пречка да си живееш живота. Мисля, че мога да ти честитя, защото това не е за съжаление, а е за празнуване.

# 155
Добре, значи има някакво единодушие, че бащите не заслужават споделено родителство, защото не могат да спазват изградените от нас “ритуали”. Неспособни са, тоест, да гледат децата както ние искаме и затова не им ги даваме.....
Как така каквото ние искаме?
При толкова теми в съседен раздел касаещи отглеждане на деца и то в маминия форум няма как  да не е ясно какви са нуждите на едно 6 г момченце.
Скрит текст:
А именно всеки ден :
-домашно сготвена храна, за което някой трябва да напазарува и приготви
-да бъде изведено да играе, да кара колело или друго докато е под наблюдение от възрастен.
-да бъде изкъпано и нахранено като се прибере
-да му се почете книжка или да се поговори с него и да бъде погушкано.
-ако се събуди от кошмар  или е болно да има родител до него
-да му се осигурят чисти дрешки и подреден дом и да се следва един и същ режим  спане, хранене, движение като се спазват времето за всяко.
По какъвто и различен  начин да го прави единия родител спрямо другия никой не би имал възражения защото това касае нуждите на детето, а не нещо друго.
Не може да го нахраниш с бургер и да го оставиш да заспива неокъпано пред ТВ, защото си бил зает да напазаруваш и сготвиш , не си го извел за да си пазиш силите за нощес и не ти се е занимавало с детски книжки или уроци и домашни. Не можеш да му врътнеш ключа и да идеш на бар.
НО се прави. Нека поне тук  да не го наричаме различно, защото някой е решил да  си осигури личния комфорт изцяло за сметка на нуждите на детето  и времето и живота на другия родител, който  не може да му  постъпи така с рожбата си и се нагърбва с всичко.

# 156
Повечето лели са щастливо омъжени напук на своите килограми и години Simple Smile Слагам и себе си в това число.
А когато се развеждах бях първо доста по-млада и второ, много слаба и на всички снимки изглеждам екстра.

Някъде да съм го отричал това?
Тезата, че я е зарязал заради килограмите е несъстоятелна или е сравнително рядко срещано. Много мъже си стоят с жените си превърнали се в глигани и даже си ги харесват, много други са се разделили с добре изглеждащите им жени поради други причини. Зарязване само заради външен вид е рядко срещано и обикновено по начало нещата не са били съвсем добре или има и други причини. Сега вече ако жената от фиданка с хубава външност се е превърнала в кит нямам идея за такива фрапантни случаи, но все пак са сравнително редки и отнема много време да се случи, така че не мога да коментирам. Но повечето мъже биха преглътнали 20-30 килца отгоре ако другите неща са наред и особено ако те самите не са с фигура на Аполон

# 157
Две-три килца се преглъщат, 5-6 също, ама 20-30...не е като да не са фактор. Не че са повод да зарежеш жена си, но са повод да не я чувстваш както преди чисто сексуално..Ако и двамата са били винаги пълнички е различно.

# 158
Абе не е приятно сигурно, ама не е повод за крайни решения. Точно сега ми излезе във фейса един мой приятел от детството, мой набор на 41. Ожени се млад, жена му е колкото нас и изглеждаше добре тогава, имат и дете почти пълнолетно. От поне 10 години жена му изглежда като леля, последните години и напълня много, а той си изглежда младолик, без шкембе и излишни килограми. Въпреки това си се водят заедно по почивки и различни места, винаги си качват снимки заедно и изглежда си му е добре с нея.
И това не е единичен случай, поне още няколко такива се сещам около мен. Не че не е важно и жената може да си запусне външният вид, но за малко мъже това би било решаващо.

# 159
Преди няколко месеца видях една моя стара любов, изключително много напълняла, променила се дори в лицето, до толкова, че едва да я позная. Няма почти нищо общо с онова момиче на 20, дори е малко по млада от мен, а толкова зле и се е отразило времето. И се замислих много върху това колко е преходна физическата красота. Е аз почти не съм се променил, дори имам повече мускули от тогава, но не при всички е така.
Така си мислиш.
Природата никого не пощадява, дори мизогинистичните мъже, които обясняват как мъжът не остарявал и можел да прави секс и деца на 60.
Освен килограмите, много от наборките ми на 40 си изглеждат баш като лели и няма много смисъл да го отричате. Докато при мъжете е малко по различно, ако не се разплуят от сланини, в лицето състаряването е по слабо изразено поне в интервала 35-45.

За съжаление, това е малко илюзия - много ви личат годините и на вас, просто вие не харесвате мъже и ви се струва, че сте по-запазени. Плюс това ние не ви натякване толкова нито плешивото теме, нито биреното коремче, нито кашкавалените мускули.
Но това, че не ги натякваме не значи, че не ги виждаме.
А преценката за себе си обикновено не е обективна.

# 160
  • София
Скрит текст:
Така си мислиш.
Че на всеки се отразява времето е така, обаче не може да се отрече, че на някои жени им се отразява много зле. Освен килограмите, много от наборките ми на 40 си изглеждат баш като лели и няма много смисъл да го отричате. Докато при мъжете е малко по различно, ако не се разплуят от сланини, в лицето състаряването е по слабо изразено поне в интервала 35-45.

Може би просто гледаш повече жените, а и тях ги оценяваш като сексуални обекти, и затова не забелязваш толкова признаците на стареене при мъжете. Понеже за мен външният вид на мъжа е важен, доста гледам. Оплешивяване, затлъстяване и преждевременно състарена от слънцето кожа започват след 30-35, и са масови след 40-45. Съответно лицето си се изменя подобаващо. Освен това побеляват, и понеже за разлика от жените не се боядисват, веднага слагат няколко годинки отгоре. Изобщо, много мъже имат тотално нереалистична представа за собствения си пол.

С gotemperor сме писали заедно.

# 161
Възможно е да е така, наистина е малко субективно.
Днес обаче единият ми син без изобщо да сме засягали тази тема вкъщи ми казва пред майка си, че изглеждам по млад от нея, аз съм с 5 години по голям, а тя изглежда доста добре за нейните си години. Малко безпристрастно мнение по темата Simple Smile

# 162
Всъщност вече и те се боядисват.
В бръснарниците боядисват и коси и бради, но понякога не покриват напълно белите косми, а само частично, за повече реализъм.
Сещам се за един готин мъж около 35 и един около 30 в моето обкръжение, като и двамата нямат деца.
Другите са си обикновени хора като хора.
Просто не избираш човекът с когото ще прекараш живота си само по външния вид, но и съвсем без привличане не става.
Слава богу, че при нас жените в създаването на привличане играят и други фактори, а не само външен вид и големината на шпек Житница...

# 163
  • София
Възможно е да е така, наистина е малко субективно.
Днес обаче единият ми син без изобщо да сме засягали тази тема вкъщи ми казва пред майка си, че изглеждам по млад от нея, аз съм с 5 години по голям, а тя изглежда доста добре за нейните си години. Малко безпристрастно мнение по темата Simple Smile

Ти все пак си частен случай, но дори тогава, малко странно момче да гледа такива неща, и то на такива години Sweat Smile

Всъщност вече и те се боядисват.

Някаква част, може би, но не мисля, че е масово, защото около мен изведнъж се навъдиха доста побелели. Плешивите пък почнаха доста по-рано.

# 164
Ти имай деца, пък ще разбереш за какво иде реч, кви неща могат да се питат или констатират, дето никога няма да ти минат през акъла на възрастен

Общи условия

Активация на акаунт