Изостави ме с детето.Как да продължа живота си?

• 19 703
  • 486
  •   1
Отговори
# 165
То всички ги виждат, ама не ги казват от куртоазия.
Точно дете е било, което е казало, че кралят е гол.
От близък приятел или пък съпруг/а едва ли ще чуеш, че си одъртял, погрознял, надебелял и т.н.
По-далечните приятели/познати също забелязват, но не им е работа да ти го казват.

# 166
  • София
Ти имай деца, пък ще разбереш за какво иде реч, кви неща могат да се питат или констатират, дето никога няма да ти минат през акъла на възрастен

Може, може, не отричам Satisfied На колко е детето, че ми стана интересно?

# 167
Ти имай деца, пък ще разбереш за какво иде реч, кви неща могат да се питат или констатират, дето никога няма да ти минат през акъла на възрастен

Може, може, не отричам Satisfied На колко е детето, че ми стана интересно?

На 9

# 168
От такива истории на жени си правя изводи, че мъжете искат само най-доброто за себе си и нищо по-малко от това-красива, поддържана, мила, умна и любяща жена. Докато е такава.
Не е ли нормално да искат жената да е такава, каквато е била като грижа за себе си и отношение към него в началото на връзката им? Както вие твърдите, че по-важно от това мъжът да е богат е това да има качествата да постигне повече в живота си (амбиция, глад за развитие, интелект), така може би и за мъжете е важно да виждат, че жена им се старае да изглежда добре, да се грижи за себе си и освен в ролята си на майка, да бъде и в ролята си на съпруга. Имам позната, която до 35-36 си година беше доста пълна и неугледна, с две деца. Впоследствие нещо й стана, започна да спортува редовно и да се грижи за себе си. В момента е на 43 и е УАУ (очаквам да натири мъжа си скоро, понеже той пък не се промени и продължава да не е ок визуално Smiley).

Във връзка с темата - разбирам го мъжа защо го е направил, но не го приемам. След такъв дълъг брак и дете отговорностите са малко по-различни. Някои потребителки биха казали в подобна ситуация "напускай, заслужаваш да бъдеш щастлив/а", но аз вярвам, че любовта и това щастие са много надценени. Къде отива любовта на детето към баща си? Или на жена му? Той е плюл и на двете. Всички хора в даден момент изпадаме в някакви подобни състояния. При нас мъжете е криза на средната възраст, при жените не знам как е. Въпросът е как ще бъде отработено това състояние, защото и да намери следваща жена, с нея ще има същите проблеми и липси. Сега, ако визуално не я харесва нещата са малко по-различни...

# 169
От такива истории на жени си правя изводи, че мъжете искат само най-доброто за себе си и нищо по-малко от това-красива, поддържана, мила, умна и любяща жена. Докато е такава.
Не е ли нормално да искат жената да е такава, каквато е била като грижа за себе си и отношение към него в началото на връзката им? Както вие твърдите, че по-важно от това мъжът да е богат е това да има качествата да постигне повече в живота си (амбиция, глад за развитие, интелект), така може би и за мъжете е важно да виждат, че жена им се старае да изглежда добре, да се грижи за себе си и освен в ролята си на майка, да бъде и в ролята си на съпруга. Имам позната, която до 35-36 си година беше доста пълна и неугледна, с две деца. Впоследствие нещо й стана, започна да спортува редовно и да се грижи за себе си. В момента е на 43 и е УАУ (очаквам да натири мъжа си скоро, понеже той пък не се промени и продължава да не е ок визуално Smiley).

Във връзка с темата - разбирам го мъжа защо го е направил, но не го приемам. След такъв дълъг брак и дете отговорностите са малко по-различни. Някои потребителки биха казали в подобна ситуация "напускай, заслужаваш да бъдеш щастлив/а", но аз вярвам, че любовта и това щастие са много надценени. Къде отива любовта на детето към баща си? Или на жена му? Той е плюл и на двете. Всички хора в даден момент изпадаме в някакви подобни състояния. При нас мъжете е криза на средната възраст, при жените не знам как е. Въпросът е как ще бъде отработено това състояние, защото и да намери следваща жена, с нея ще има същите проблеми и липси. Сега, ако визуално не я харесва нещата са малко по-различни...

То е нормално да иска да е същата, но има много фактори това да е така. Както също е нормално мъжа да е същия, но той също ще се амортизира Simple Smile Просто исках да кажа, че не всичко на тоя свят е визия и сексапил,които са преходни и за двата пола. И ако един мъж възприема жена си основно като сексуалвн обект, говори много лошо за него. На мен лично такива повърхностни типове са ми много противни. Един ден всички ще остареем, секса и атрактивната визия няма да ги има и с такъв тип просто няма да се живее. Жената е много повече от секс обект. Но явно малко мъже го разбират. Simple Smile

# 170

То е нормално да иска да е същата, но има много фактори това да е така. Както също е нормално мъжа да е същия, но той също ще се амортизира Simple Smile Просто исках да кажа, че не всичко на тоя свят е визия и сексапил,които са преходни и за двата пола....
Разбира се, така е. Затова и много мъже биха оценили и би било достатъчно за тях да виждат, че жена им се опитва и прави всичко по силите си. Всички остаряваме и най-хубаво би било да остареем заедно, но в добра форма и здраве в зависимост от годините си.

# 171
И понеже някой ден всички ще остареем, дайте от 30 да сме дебели и запуснати? Освен това, остаряването, промяната, която няма да подмине никой с годините, няма нищо общо с наднорменото тегло. То поне зависи от нас.

# 172
Simple Smile Ако красотата и страхотното тяло беше достатъчно за мъжете, на толкова красиви и успешни жени защо им изневеряват? Защо си мислите, че само с красота мъжете ви друга няма да погледнат и няма да ви напуснат? Защо много от пълничките жени са щастливи и с мъже до тях? Една жена първо трябва да се чувства и изглежда добре заради себе си, а не от страх, че мъжа й ще я зареже Simple Smile Ама това важи за уверените жени. Останалите се опитват да задоволят мъжкото око и смятат, че е достатъчно. Ами добре Simple Smile

# 173
Аз никъде не съм казала, че мъжете само това ги интересува. Според мен те са отблъснати не само от лошият външен вид, но и от промяната, която настъпва в жена, която не се харесва. А те не са много тези, които се харесват с 20-30 кила отгоре.
Няма как да ненавиждаш това, което виждаш в огледалото и да очакваш, че това няма да се отрази на почти всеки аспект от живота ти. А да очакваш, че мъжът ти трябва да приема всичко, което му се предлага, на мен ми се струва нереалистично. Да не казвам друга дума...

# 174
Фокусирането върху само визията е риск човек да пропусне целия си живот и пак така и  да не получи така желаното удовлетворение нито от своя , нито от вида на партньора/ите си.
От прочетеното хора със здравословни проблеми , такива с някакви доживотни травми и такива след 30-40г по подразбиране е невъзможно да са удовлетворени и щастливи по подразбиране. Не съдя, всеки има правото да го мисли, но ако наистина го вярва би било жалко най-много за него. Аз мога само да му пожелая да помъдрее с опита и годините, защото при първата по-страшна диагноза, което все някога се случва, ще се срине тотално.
Полът е без значение.

# 175
Чудя се дали можете да разсъждавате без да изпадате в крайности? Нито говорим за болести, нито за външният вид, като нещо, което е най-важно. Но е от важните неща, и за сексуалният живот, и за здравето на един човек.
И най-свестните хора си имат определени неща, които ги привличат сексуално, и бих разбрала всеки, който не е особено привлечен от кит. Не виждам никаква причина здрав, прав човек да не свали излишното. Ще се чувства много по-добре със себе си.

# 176
Наричаш пълните хора китове? Сериозно ли? 😂😂😂 Разбирам, че ти свършаха аргументите ама поне не обиждай хората. Пък и не знаеш какво ще ти дойде до главата....

# 177
Flowers Sunflower
Само отбелязвам че  това, което днес наричаме крайности, утре може да се окаже неразделна част от живота ни.
Какво тогава?

# 178
Изобщо не са ми свършили аргументите. Ти имаш ли един аргумент, с който адекватно да защитиш наднорменото тегло? С какво и на кого помага? За какво е полезно? Какъв процент от близките ти го намират за красиво или здравословно за теб?
Аз съм имала период, в който съм била с наднормено тегло, мога да кажа, че това беше един от най-тъмните периоди в животът ми.

mamamari, нали правиш разлика между нещо, което зависи от нас, и такова, което не зависи от нас?

# 179
При нас мъжете е криза на средната възраст
Чудно ми е защо го наричат така и за кого е всъщност кризата?
Тя е за изоставената съпруга, а за самият мъж хич не ми звучи като да е в криза: отслабнал, ударил го на живот, забавлява се с приятели, с нови жени...

Общи условия

Активация на акаунт