ВАРНА - да обсъдим ресторантите- 6

• 18 630
  • 207
  •   1
Отговори
# 105
Черно Море...буквално,като застанеш пред входа в ляво
Където беше Ларго ли?

Заслужава ли си да се посети?
Да ....направо съм забравила,че някога имаше такъв ресторант😯 вярно Ларго се казваше....
Да според мен си заслужава да се отиде, обаче голям зор с местата. Има сериозен наплив явно, имат страхотен бар ( запазена марка на Мартини де) аз лично смятам ,че във Варна няма по-добро суши от тяхното. Лично мнение,не задължавам никого

# 106
  • Варна
Давам инфо за ново място за събития - посетих го за оглед, изглежда готино, запазих го за рд и ще дам отзив после - на Пюскюлиев е - T.I.M.E - https://www.instagram.com/timebarvarna/

# 107
  • Варна
И аз мислех така за сушито на Мартини, докато не поръчахме от това на Суши бар Манго 😀 Обаче пък то е само за взимане за вкъщи иначе с трите си маси не бих казала , че става за консумация на място.
Аз имам любим коктейл в Мартини от авторските, на който цопнали снимка в новото Мартини на менюто им за коктейли и останах много разочарована като ми казаха, че имат негова снимка само , ама там не го предлагат 🤣

# 108
Къде е този суши бар🥴 да го видим туй суши щом е така добро.

# 109
И аз мислех така за сушито на Мартини, докато не поръчахме от това на Суши бар Манго 😀 Обаче пък то е само за взимане за вкъщи иначе с трите си маси не бих казала , че става за консумация на място.
Аз имам любим коктейл в Мартини от авторските, на който цопнали снимка в новото Мартини на менюто им за коктейли и останах много разочарована като ми казаха, че имат негова снимка само , ама там не го предлагат 🤣

Ние ходихме скоро и няма да повторим. Постоянно идваха фирми за разнос за поръчки направени онлайн. В заведението бяхме само ние и още една маса.
За три купички с разни сурови неща и ориз чакахме 40 мин., а за сушито още 40 мин. Дъщеря ми, която беше главния виновник да го посетим понеже е любител на сушите, каза че е хубаво , но нищо особенно и че сушито в Хепи е по- добро.

# 110
Моля, препоръчайте заведение за празнуване  на първи рожден ден. Няма да е нещо голямо, а семейно събиране да отпразнуваме РД, кръщене и прощъпулник. Търся приятно място с добра храна и нормална цена. Избрахме си църквата на центъра Св. Николай Чудотворец и ще е плюс, ако и заведението е наблизо, но не е задължително. Как ви се струва Старият Чинар на Черно море, най-близо е? Посещавала съм го само на първия етаж и нямам идея как е горе, а има зала за такива събития и детски кът, който също не ми е особено важен.

# 111
Моля, препоръчайте заведение за празнуване  на първи рожден ден. Няма да е нещо голямо, а семейно събиране да отпразнуваме РД, кръщене и прощъпулник. Търся приятно място с добра храна и нормална цена. Избрахме си църквата на центъра Св. Николай Чудотворец и ще е плюс, ако и заведението е наблизо, но не е задължително. Как ви се струва Старият Чинар на Черно море, най-близо е? Посещавала съм го само на първия етаж и нямам идея как е горе, а има зала за такива събития и детски кът, който също не ми е особено важен.
Вила Маре, бих препоръчала от личен опит за посочения случай.

# 112
Била съм гост на детски рожден ден на 2 етаж в Стария чинар (лятото на 2022г.)
Храната беше вкусна, но аз по принцип харесвам веригата. По спомен, бяха направили плата със зеленчуци на грил, картофи, салати, месо от джолан. Масите бяха наредени, така че всички гости да сме заедно. Имаше пространство да тичат малките гости, но те пък предпочетоха детския кът, където имаше аниматорки. Относно цената, не съм питала колко е струвало всичко.

# 113

Ние ходихме скоро и няма да повторим. Постоянно идваха фирми за разнос за поръчки направени онлайн. В заведението бяхме само ние и още една маса.
За три купички с разни сурови неща и ориз чакахме 40 мин., а за сушито още 40 мин. Дъщеря ми, която беше главния виновник да го посетим понеже е любител на сушите, каза че е хубаво , но нищо особенно и че сушито в Хепи е по- добро.
Хепи и суши, то е толкова далеко от суши, че не знам кой си го поръчва въобще

# 114
Моля, препоръчайте заведение за празнуване  на първи рожден ден. Няма да е нещо голямо, а семейно събиране да отпразнуваме РД, кръщене и прощъпулник. Търся приятно място с добра храна и нормална цена. Избрахме си църквата на центъра Св. Николай Чудотворец и ще е плюс, ако и заведението е наблизо, но не е задължително. Как ви се струва Старият Чинар на Черно море, най-близо е? Посещавала съм го само на първия етаж и нямам идея как е горе, а има зала за такива събития и детски кът, който също не ми е особено важен.
Вила Маре, бих препоръчала от личен опит за посочения случай.
Доста е отдалечено от църквата Св. Никола. Като се сложи и усложненото придвижване към Св.Константин (ремонта на пътя) + че изисква да има няколко човека,които няма да могат да си позволят да пият и по едно вино (шофьори) малко става тегаво. Ама пък заведението си заслужава по принцип 😃

# 115
  • Варна
Здравейте! С приятелка бихме искали да посетим заведение в централната част на града, в което да предлагат азиатска кухня на прилични цени. Кое бихте ми препоръчали? Благодаря предварително!

# 116
  • Варна
Въпрос на вкус е наистина всяка храна и за сушито се отнася Simple Smile  За място суши бар Манго със сигурност не става.
Имам няколко познати на познати , които знам , че са минали през Хепи като сушисти и като знам , че днес са сушисти, утре доставчици, а после военни ми става ясно и за сушист какво текучество и качество имат хепи 😀 Отдавна Хепи не ми е в списъка със заведения за хранене 😀

# 117
И аз съм разочарована от Хепи и направо да кажа, че го бойкотираме заради простотиите, които направиха с двора и къщата срещу Черно море. Освен това имам лош спомен със стомашно неразположение от една салата с бяла риба.

# 118
  • Варна
Отдавна обяснявам, ама никой не чува.

# 119
Хепи отдавна не го посещавам,освен инцидентно, ако ме поканят на рожден ден примерно. Суши там не съм опитвала,но хубаво суши си хапнах на гърба на ФКЦ ,нямам престава как се казва ресторанта. Гледа към входа на морската. Как го обясних само Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт