ВАРНА - да обсъдим ресторантите- 6

• 18 643
  • 207
  •   1
Отговори
# 90
  • 🌊
Аз с впечатления от Форест Фууд в Акчелар преди седмица. Мястото е страшно спокойно, но е някаква мъка да стигнеш до там и затова малък минус от мен. Персонала е мил и се съобрази да променим малко менюто, но самото меню е мъничко. Не знам дали понеже са отдалечени имат толкова ограничения от към ястия, но другото е, че от 5 неща 2 ги нямаха, образно казано.

# 91
  • Варна
За Forest food house ли имате предвид, че е отдалечено ? Това, което е след картинг пистата в гората ?
Или нещо друго има ново?
За това, което аз говоря по никакъв начин не е отдалечено и стигането му не знам защо ви се е сторило мъка 😃 Нормален път и от него отбивка и там бързо вече се стига до заведението.

# 92
  • 🌊
Точно за него говоря. Един от факторите да посещавам заведение повече от веднъж е достъпността.
Скрит текст:
По този параграф ,ако не ни бяха събрали там, изобщо не бих го погледнала, защото не е на пешеходно разстояние или имаш поне 20+ минути ходене из Акчелар от най-близката спирка до него, което в тъмното абсурд да си го причиня. Поне 30 минути чакахме да се приберем след като такситата ни отказваха поръчките вероятно заради локацията. Тези, които обяха дошли с коли правеха всякакви маневри за обърнат и да се разминат, защото в гората паркинг няма, а пътя е тесен.
Пак казвам, персонала е чудесен, храната е ок, въпреки липсата на разнообразие, но 1 път ми е предостатъчен при положение, че Варна има и други ресторанти.

# 93
  • Варна
Посещавали сме го няколко пъти през годините както с таксита , така и с коли и не сме го отчели , като проблем това с пътя и превоза. Но наистина е въпрос на предпочитания.

# 94
Може ли отзив за Морска тераса, ако някой е ходил скоро?
Искаме да го посетим за семейно събиране около 20 души, част от които никога не са идвали във Варна.
Гледката знам, че си заслужава, но все пак храната, чистотата и обслужването са водещи.
Благодаря!

# 95
Аз по собствено желание съм спряла да ходя на Морска тераса. Всеки път все нещо има което не ми харесва. Един път храната, друг път обслужването...

# 96
Някой взимал ли си е храна от Meat Panda във Възраждане? Казаха ми, че храната е супер вкусна / Fast food/

# 97
Да ви кажа как баба ви се озова в наргиле бар. Ами като си мислеше, че отива на ресторант. Laughing
Отначало  ароматната мъгла ми беше малко стресираща,  но храната  беше вкусна. Имаше някаква неустоима подправка, която категорично отказаха да назоват(кулинарна тайна). Заведението предлага салати и fast food, има панорамен изглед и голям телевизор за футболните фенове. Казва се Breezy rooftop.

# 98
  • Варна
Здравейте, търся заведение, бар или зала под наем, което да е подходящо за провеждане на частно парти/юбилей, но с DJ, тоест по-скоро тип бар, а не ресторант.

# 99
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте, търся заведение, бар или зала под наем, което да е подходящо за провеждане на частно парти/юбилей, но с DJ, тоест по-скоро тип бар, а не ресторант.
Вчера ми излезе във ФБ някаква нова  зала на ул. Янко Мустаков 15 или 17,нещо  такова. Потърсете точната локация. Имаше и снимки, но..... нали не ми трябва не си го сложих на сърце да запомня точния адрес.

# 100
  • Варна

Black sheep долния до гарата имат най-горе зала и сигурно я дават под наем. Чудесна е за частни партита според мен !
Преди 10тина дена посетих новото Мартини. Ми … НЕ ! Обичам Мартини бара, но това пушене навсякъде вече ми идва ужасно . Кухнята не мисля, че с нещо впечатли някой от масата. Нищо по- Уау от старото Мартини. Коктейлите също не бяха нещо впечатляващо, а да не говорим че персонала идея си нямаше от менюто.

# 101
  • Вестерос
Къде е новото мартини?

# 102
Черно Море...буквално,като застанеш пред входа в ляво

# 103
Здравейте, моля за мнение за Немо Морска гара. Подходящо ли е за семейно събитие? Как е като качество на храната, порции, цени?

# 104
Черно Море...буквално,като застанеш пред входа в ляво
Където беше Ларго ли?

Заслужава ли си да се посети?

Общи условия

Активация на акаунт