Чета противоречиви отзиви, реално просто искам да изляза някъде с приятеля ми и да мога да ям нещо кето.
Отделно за Карте - не знам дали е постоянно, но ми се е случвало обедното с пилешко да е полусурово. Иначе е приятно заведение, цените са добри и е подходящо за бизнес обяди.
По повод Марше, навсякъде може да стане грешка, нещо да се обърка ,някой да е недоволен. Това ,че е Марше не означава че не могат да сгрешат.
На мен са ми сипвали сладолед със сладоледена лъжица,която не е била измита от шоколадов сладолед а аз съм СИЛНО алергична към какао! В смисъл мога да умра от тежка уртикария и задушаване....и бяха предупредени и избирах десерт без какао но аз винаги си отварям очите ,защото знам че си имам проблем.И това беше в друг много добър ресторант😃 Ами пак си ходя там ,какво да направя....да отсвиря всички ресторанти във Варна? Или да вдигам всички на ,,балон,, щото нещо се било объркало?!
Това си е мое мнение ( и моето здраве😁) разбира се и не задължавам никого. Пък и аз не вечерям всяка вечер навън за да се притеснявам,чак че не са останали ,,подходящи ,,места за хранене.
Нещо интересно да споделя по повод скъпите ресторанти ( хоби ми е, обичам да обикалям популярни заведения в чужбина) Отдаде ми се възможност да посетя ресторант с дегустационно меню на Османска кухня със звезда Мишлен и убийствена рецензия от кулинарни критици. Дотук добре😆 обаче,който познава Турската кухня ,може да се сети какво има и в Османската нали😃 Моя милост не яде
Пържено,Мазно,Панирано,Патладжан,Пикантно.....въпреки това бях наредена първа на масата на сервиза му прилоша буквално,като разпитвахме какво точно включва менюто....Ами хапнах,каквото можах 🤣дадоха ми допълнително баклавичка обаче (беше скандална просто)