ВАРНА - да обсъдим ресторантите- 6

• 18 696
  • 207
  •   1
Отговори
# 15
Ходихме преди 3 години с мъжа ми на въпросната аксаковска панорама за пръв и последен път! Обстановката там е меко казано като филм на ужасите! Имаше бебешка глава на кукла забучена на кол ?! Плюшени играчки от соца висящи от клоните на дърветата , беше наистина страшно!!!! Мъжа ми вървеше пред мен и аз зад него , аз не успях да вляза в самото “ заведение” , защото той буквално влезе и излезе бягайки и каза само: да се махаме от тук… Ако наистина искате преживяване като в някой хорър филм, не се колебайте - това е мястото!

# 16
  • In transit
Добавям към негативните отзиви за "Мидената къща" това, че плащането е само в брой, но никой не предупреждава при настаняването.

Италианският "Time" ,отвратително обслужване, цените до небето и цяла вечер в краката ни тече вода.

Този на ъгъла на "Шкорпил" ли?
Ако е същият, обслужването е зле още от есента, жалко е, че няма подобрение към момента.
Може и с карта, но било препоръчително в кеш, така ни отговориха на нас, съседната маса платиха с карта.
Откъде накъде ще ти казват как да платиш? Open Mouth

# 17
На Мидената къща цените са толкова високи,че не виждам какво ги бърка да платиш с карта.

# 18
  • Варна
Добавям към негативните отзиви за "Мидената къща" това, че плащането е само в брой, но никой не предупреждава при настаняването.

Италианският "Time" ,отвратително обслужване, цените до небето и цяла вечер в краката ни тече вода.

Този на ъгъла на "Шкорпил" ли?
Ако е същият, обслужването е зле още от есента, жалко е, че няма подобрение към момента.

Да, същия.

# 19
Мидената къща в Аспарухово ли е с това ограничение? Бяхме април месец и останахме доволни, платихме с карта, ясно ди спомням, защото беше 200 лв+ сметката.
За пръв път миналото лято отидохме и останахме с много добри впечатления, затова и тази година на пролет бяхме по конкретен повод. .

# 20
Аз си харесах "Златната овца". Фенка съм и на "Стария чинар" по принцип.

# 21
  • Варна
Абсолютно ни отказаха плащане с карта, въобще не беше препоръчително, а липса на избор.

# 22
  • Варна
Ох това за Аксаковска Панорама май съм чела тази Ваша история и преди 🤣🤣🤣 Вярвам Ви !
Ние преди години ходихме доста и наистина е доста странно място. Последно сме посещавали там преди 7+ години, като само веднъж бяхме ходили с някаква изчанчена компания по студено време и седнахме разбира се вътре. Беше странно като обстановка, зайци подскачащи се разхождаха около нас, а над главите ни какво ли не висеше 🤣🤣.
Иначе сме посещавали с мъжа ми като млади гаджета основно лятото навън на терасата, където е приятно, но са ти 5-6масички и винаги ни правеше впечатление , че гостите са чужденци.
Аз честно казано бих посетила пак това заведение , защото нямам проблем с обстановката😃 Инач за храна според мен там каквото им кажеш това ще ти приготвят 🙂

За Номад назад остана въпроса, ама да кажа че ние отдавна се канехме да хапнем от там , но ни беше сефте и нямам база сравнение с горната локация. За жалост аз съм на мнение, че когато храна идва с доставка до вкъщи или в нашия случай взехме за вкъщи сандвичи не може да разбереш всъщност дали са нещо Уау или просто ядеш. Храната в кутии, хартии и тн като престои не може да се оцени подобаващо вкуса й. Така че Номад.. просто сандвичи Simple Smile

# 23
Отзивите в първия пост са много стари - от 2014година. Някои заведения вече не съществуват, други са сменили сигурно хиляда пъти собствениците си. Харесвах Гранд Италия, нямам идея защо е била в черния списък. Сега там е Бар калмар, но не сме сядали и не мога да дам отзив. На Хепи не съм стъпвала, откакто преди 2 години се натрових с любимата ми салата с бяла риба. Освен това, не са ми симпатични заради това, което направиха с градината в ресторанта на център. То бива бива безогледно печалбарство, ама чак път толкова! С приятелките ми харесваме пицария Ла бока и ресторант Фратели в Чайка, май сме фенки на италианската кухня. Simple Smile Харесвам и Каза Феличе на южния плаж заради приятната обстановка. От крайбрежните заведения имам положителни впечатления за кухнята на Ел капан и Мънкис, но спомените ми не са от това лято и може да не са актуални.
А за яденето в пълен мрак, мисля че в София имаше такова заведение - Тенебрис, но не знам дали още съществува.

# 24
  • Варна
Хубава паста хапнахме снощи в Italiano vero. Обслужването беше ненатрапчиво и любезно. Пиците на съседните маси изглеждаха добре, а ресторантът постепенно се напълни, но не толкова, че да си пречим и притесняваме.

Аз харесвам “Калмар”. В повечето случаи готви собственикът. Много хвалят морските специалитети, но аз не си падам и обикновено ям салати или паста, имат и някои добри месни предложения, както и специални предложения за деня. Казват, че рибената им супа била една от най-добрите в града, нямам представа дали е вярно.

Сандвичите на "Номад" пробвах на старата локация. Направени са със старание, богати и сочни са, но за мен са доста тежки и мазни. Но е въпрос на вкус, иначе ползват добри продукти и полагат всички усилия, за да са доволни клиентите.

# 25
  • In transit
В Италиано веро бяхме в тия дни с приятелки. Сърдити сервитьори, ужасен климатик. Храната на средно ниво, не отговаряше на цените. Не бих повторила.

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 13:21 от Mikkey

# 26
  • 🌊
Някой има ли пресни мнения за Baci Dolci?
Чета противоречиви отзиви, реално просто искам да изляза някъде с приятеля ми и да мога да ям нещо кето.

Отделно за Карте - не знам дали е постоянно, но ми се е случвало обедното с пилешко да е полусурово. Иначе е приятно заведение, цените са добри и е подходящо за бизнес обяди.

# 27
  • Варна
Мъжа ми също каза, че Номад са мазни, а той яде доста мазно. Аз съм ги пробвала, защото не ям такива. Бях в Марше онази вечер и сервитьорката се намуси, защото върнахме една салата, а е един от най-скъпите и уж ок ресторанти във Варна...

# 28
  • Вестерос
За мен хич не е ок даже, преди съм писала няколко пъти за едно събитие каква храна ни сервираха под всякаква критика...

# 29
  • Варна
Baci Dolci честно казано се чудя дори как съществува все още. Винаги е празно, а минавам от там по път за вкъщи. Бях накарала преди 2 години мъжа ми да отиде да ми вземе някаква торта не помня каква че бях опитвала от колежка и вкуса беше Уау. Върна се със замразена торта и беше шокиран какво съм му поискала. Аз се разочаровах доста, че ям замразена торта, а то такава им била практиката …

Общи условия

Активация на акаунт