ВАРНА - да обсъдим ресторантите- 6

• 18 735
  • 207
  •   1
Отговори
# 60
Брей, може би трябва да им се запазва маса един месец по-рано......,имат още 10 дни да се правят на интересни...

# 61
То не е само там😀Онази вечер станахме свидетели на грозна сцена от страна на гости в заведение. Имат резервация ,пристигат и ги настаняват, единият от мъжете започва да ръкомаха и обяснява  как не му харесва масата и иска друга. Повикаха хостесата, започна изясняване на ситуацията и отваряне на книгата с резервации...оказа се,че са направили резервацията в сряда ( за събота) и са едни от последните 4резервации😁 Обаче той бурно и на висок глас повтаряше ,,в сряда,, ,,в сряда,,...явно му се струваше ,че доста е подранил. Обясниха му ,че няма какво да се направи или сядат или си тръгват.

# 62
  • София
Благодаря за насоките.
Малко отзиви от мен.

"Немо Евксиноград" - страхотна гледка, добра храна, но бавно обслужване. Явно не достига персонал.
"Рибарска шатра"- не, не и не. Бавно обслужване, храна на средно ниво. Явно е останало едно име от миналото.
В съседство е "Малката Марица"- чалгия до шия. Наблюдавах заведението от масите на "Рибарска шатра". Чалготека.
"Печката" на Крайбрежната- не и не. Втори и последен шанс. Задух, бавно обслужване, посредствена храна.
"Каптаж"- става за непретенциозна вечеря, ама тези пластмасови столове и маси ми се набиха на очи, но пък храната идваше бързо.
More- добре беше, определено, но постоянно ми пропадаше стола на тези дървените платформи, което не е повлияло на настроението ми. Споменавам го като неудобство.
Sushi Bar Mango (някой го препоръча тук в темата)- оценено доста добре от разбирачите в нашето семейство, че аз не ям суши.

Не можахме да стигнем до заведението на победителката в "Мастершеф" в с. Векилски.

Калимаснки хан, Аксаковска панорама и подобни ги избягваме от години.

Forest house още не сме го посещавали. На снимките изглежда добре, но чета все по-често негативни отзиви.

Обсъждали сте Happy. Лято, море, Варна и Happy- е, не! Ако ще да е ресторант на годината не в Лондон, ами на Луната.

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 22:55 от missence

# 63
Кой е този ресторант и на коя победителка - Марияна ли?

# 64
  • Варна
Бистро Булевард.
Интересно меню, вкусна храна, ужасно обслужване. В началото много се впечатлих и реших да запазя места за рождения ден на дъщеря ми. Докато разпитвах сервитьора, разбрах и работното време на кухнята. Звънят познати, искат да дойдат, кухнята работи по думите на сервитьора. Идват хората в 21:00, кухнята работи до 22: 00, но останаха гладни, защото днес са решили да спрат по-рано. Ами отказах резервацията.

# 65
Кой е този ресторант и на коя победителка - Марияна ли?
На Радка Булман е...и се заслужава наистина да се отиде. Обслужване, храна...всичко е на ниво
Суши бар Манго - радвам се missence, че Ви е харесало. наскоро поръчах в SUSHI Masters, ами има много да учат, докато достигнат това ниво
Ключето до морето - страхотен Бокс Ключето...за бирите няма да отварям въобще дума, там от години нямат конкуренция. Имаше опашка от чакащи за маса
За любителите на добрата храна препоръчвам "При Панчо" в с. Горица.
Добри думи и за Даляна на Фичоза. Най-добрите панирани рапани , които съм яла последно време. И рибената им чорба е добре, но по-добра е на Рибката в Аспарухово

# 66
Това суши Манго ще го пробвам😃 Ние винаги ядем суши в Мартини и незнам дали ще ми повярвате ама на Мартини е по-добро от на Кампай😁(за разлика от цените разбира се)

# 67
На Радка Булман е...и се заслужава наистина да се отиде. Обслужване, храна...всичко е на ниво

Ключето до морето - страхотен Бокс Ключето...за бирите няма да отварям въобще дума, там от години нямат конкуренция. Имаше опашка от чакащи за маса

Добри думи и за Даляна на Фичоза. Най-добрите панирани рапани , които съм яла последно време. И рибената им чорба е добре, но по-добра е на Рибката в Аспарухово
това Булман ли е заведението ?

Кажете нещо повече моля, за споменатите , тип храна, трябва ли да се резервира предварително ?
Май единствено Даляна на Фичоза съм посещавала преди години, там е тип Дантона или се бъркам

# 68
Да това е заведението. Чисто, приятно, спокойно. Храната...има всякаква- има един каламар го правят на ветрило - уникален, ризото, домашна торта ( тип Наполеон), лава кейк ( правян на място), имат меню, погледнете го. каквото и да поръчате няма да сбъркате.
Ключето до Морето си е бирария с жива музика. Край бирите имат страхотни бургери, пици, а и някой избухвания като прословутото Бокс ключето ( последно ядох и биреният им бокс, салата Виагра ( с рапани и аругула)). В Артел 12 например същите собственици са с различно меню. Също го препоръчвам, също имат колекция от крафт бири.
Даляна - тъпичното заведение край плажа. Вечер само и единственно с резервации. Риба, рибно меню. Другите неща не ме впечатлиха така както рапаните им
При панчо - минавали сме пътьом - сега лятото е пълно с туристи, зимата е спокойно. Меньото - киевски котлет, медельон с гъби....малко като на луксозен ресторант от времето бна соца, но много много вкусно.
Суши бар Манго - пърженото им суши е феноменално ( яла съм в Япония, Корея, Сащ, това се мери с тях). Малко, много чисто, имат и доставка по домовете. Работят много бързо, млади хора.
Много ми похвалиха китайския зад ВИНС-а. Ядох от там храна, ставаше, предвиждам да нахраня децата някоя вечер там
А най-добрите фалафели в града - на бившия Рощок

# 69
  • In transit
За ресторанта на Радка...само на мен ли ми прилича на селска кръчма тип сръбска скара (донякъде заради чиниите от алпака, от времето на комунизма и които само в Сърбия и Хърватия съм срещала в сегашно време), с готовите замразени питки от Метро и други от сорта? Малко несериозно изглежда...може да е вкусна храната, не съм я опитвала, но ми е странна цялостната концепция. 

# 70
Явно бъркате, нито чинии от алпака има, нито питки от метро
Салатата
Наистина, не сте ходили
Каламара

Това беше стейк с карамелизиран лук

# 71
  • 🌊
А когато става въпрос за суши, кое място предпочитате Манго или Тамаши? Не съм била и на двете места (пеша Тамаши ни е на 8 минути, Манго на 40, та искам да знам дали си струва и вървенето) но приятеля ми харесва суши и искам да пробва нещо по-различно от това в Хели.

# 72
  • In transit
Може да разгледате снимки тук: https://www.google.com/maps/place/Bulman+2014+EOOD/@43.5698345,2 … ,3a,75y,90t/data=!3m8!1e2!3m6!1sAF1QipPFe2vgrToEeOMHa3--IPRZnsN9D_3R-iMXEkwl!2e10!3e12!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipPFe2vgrToEeOMHa3--IPRZnsN9D_3R-iMXEkwl%3Dw224-h298-k-no!7i1536!8i2048!4m9!3m8!1s0x40a57b2869de1b7f:0x54bdbac1ef836d0e!8m2!3d43.5698345!4d27.3824683!10e5!14m1!1BCgIYIA!16s%2Fg%2F11byxf1z9r!5m1!1e1?entry=ttu

# 73
Тамаши суши ми е на няколко минутки път а не съм го пробвала🤐 грешка ,ще се поправя

# 74
Мацки, трябва ми плато със сирена, но не ми се занимава. В Кауфланд може ли да се намери готово нарязано сирене от различни видове, или да се нареже примерно на слайсове.  Или готово плато откъде?

Общи условия

Активация на акаунт