ВАРНА - да обсъдим ресторантите- 6

• 18 520
  • 207
  •   1
Отговори
# 195
Навсякъде искат 3 години. Ако е на 2 ходини и 10 месеца да речем могат да баправят компромис. Или с по- голям батко/ кака.

# 196
Малко нови мнения ще дам

Escargot - в ресторанта им в Българево е много по-вкусно, не знам защо е така. Ако имате път на там със сигурност си заслужава доста повече от този във Варна

Домът на строителя - Много добро обслужване, приятна градина, менюто е малко, а храната е вкусна. Не работи в Неделя и ти трябва резервация от по-рано. Средни цени.

La Terrasse - мноооого красива гледка, супер спокойна атмосфера,  обслужването е на високо ниво, дават амюз буш, имат някой интересни неща в менюто, но нямаше нещо чак отличаващо се като вкусове

The Beach - нищо интересно или отличаващо се от към меню, по-скоро не бих се върнала повече

Kraken (бул. Приморски) - може би вече най-хубавото суши във Варна за мен, огромни сушита, които не са като масовите. Единственото място в цяла Варна , което предлага истинско уасаби, а не зелен хрян! Нямало е нещо, което да не ми хареса от там. Обаче другото им заведение на Св. Константин и Елена не става за нищо.

Bonsai - Поредното суши, нито обслужването е на ниво, нито храната си заслужава

Small City Cafe - малко меню и храната им е на ниво, атмосферата е супер, обаче сервитьорите често забравят по нещо

Gokorec - истинска вкусна турска кухня, някой от сервитьорите не говорят никакъв български. Аз ходя там за кокореча.

S.U.P.A. - Вегетарианско заведение за обяд, имат доста интересно и вкусно меню всеки ден, личи си, че собственика прави всичко с голямо желание. Минус, че не работи събота и неделя.

Дръзки 9 - тематични менюта с неща, които не може да ядеш другаде във Варна. Всичко от към храна ми е харесвало до сега, обаче е много трудно да разбереш кога какво ще има, социалните им мрежи не се подържат добре, на телефона не винаги отговарят. Май няма да имат повече такива менюта до есента.

No-Mad Brunch & Dinner - Най-хубавото заведение от тези покрай Шадраваните. Храната им е вкусна, а чайовете им са наистина страхотни!

Предния път похвалих Хаят, обаче са сменили собствениците и са развалили храната и обслужването тотално.

Немо преди ходих често, сега са си надули цените страшно много и не отговаря на качеството им въобще.
И плажа го направиха ужасен там.

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 08:03 от adibadi1

# 197
Англичаните имат много по-добра хранителна култура от българите със сигурност.

Това е така. А конкретно Лондон е мултинационален мегаполис, в който има всичко и всякаква автентична кухня. Африканска, перуанска, австралийска, индийска, бразилска... Едва ли има друг град, в които може всичко това да се опита на едно място. И зеленчуци има, и уникални пазари за морски дарове и риби.

Колкото до хепи - наградата им е някаква смешна тип - плащаш си тука едни пари за "реклама" и ти даваме награда за best restaurant bla-bla-bla of London. А самото хепи е наистина с доста-доста посредствена храна, пълна с повече консерванти и изкуствени аромати и оцветители от най-големия junk.

Нямам идея защо е толкова популярно това място.

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 13:14 от donevM

# 198
Хепи е станало тотално дъно. Работят чужденци, които не знаят какво правят, един ти взима поръчката, 5ма други ти я носят.
Поръчахме узо, не донесоха лед, виното за мен и безалкохолното ми го донесоха много след това, седях и чаках някой да ми вземе поръчката близо 15-20мин. Приятелката ми трябваше на трима различни сервитьора да обяснява кое вино иска и да посочва в менюто, за да я разберат. Решиха да ни настанят на супер малката маса, носят поръчка, но не взимат свободните чинии и чаши. Донесоха ни коктейлите без сламки. Чакахме за сметката 15 Мин, още толкова за рестото, докато сервитьорката си говореше с някаква приятелка. 
За разлика от Хепи в Бурата постоянно отсервират, супер бързо взимат и носят поръчките. Постоянно проверяват дали всичко е наред. Няма хаос. Храната също така е много по-вкусна.

# 199
Не са ли и двете заведения на един собственик?
На лош сервиз винаги е възможно да се попадне, деликатен разговор с управителя или мениджър салон би решило ситуацията на момента.

Момичета, някой с отзиви за Джанъм на Морска гара?

# 200
  • Варна
Отворили са нов ресторант до Марше - май пак е на Хоризонт, казва се форрест - изглежда приятно, менюто видях в гугъл, техен стил е, има пица и бургери.

Бяхме в тайландски преди седмица - храната беше ок, въпреки супер странните неща като суши с пармезан. Винаги е празен този ресторант предвид локацията.. и преди като беше италиански.

# 201
Хм, вчера видях позната че се е тагнала във Форест ресторант, но помислих че е този на винишкия завой.

Тайландския на Сливнцица във бившия Файт ли ? Нямам познат, който се е изказал положително за него.
На мен когато беше италиански ми допадаше, но обслужването беше ... "зависи_на_кой_сервитьор_попаднеш"

Ходихме в ДъБей на св.св.Константин и Елена
Топ обслужване - изключително адекватен, енергичен господин, с невероятно чувство за хумор, без досадност. Хубава храна, спретнахме страхотна вечеря, гостите ни чужденци бяха много впречатлени.
Единственото което ме побърква в момента в комплекса са тези 3 лв. на час паркинг. Винаги предпочитам да имам къде спокойно да си оставя колата и да платя, но "оценявам" тази възможност на не повече от 2 лв./час

# 202
Някой ходил ли е в Mercer на Траката?

# 203
Не са ли и двете заведения на един собственик?
На лош сервиз винаги е възможно да се попадне, деликатен разговор с управителя или мениджър салон би решило ситуацията на момента.

Момичета, някой с отзиви за Джанъм на Морска гара?
Да, но в Бурата работят само българи, спазват някакви правила при обслужване, не идват 10 различни сервитьора до масата и да се чудят това за тази маса ли е или за друга. Попринцип и да говоря със салонния управител, няма какво да направят като няма адекватни кадри. Просто вече няма да ходя там.

# 204
Здравейте,можете ли да препоръчате хубав ресторант във Варна или място за хранене ,където сте яли хубава прясна риба ,по възможност да има и леки риби и ако има къде да играе детето ще е бонус ,но не е задължително.Благодаря предварително.

# 205
Здравейте,можете ли да препоръчате хубав ресторант във Варна или място за хранене ,където сте яли хубава прясна риба ,по възможност да има и леки риби и ако има къде да играе детето ще е бонус ,но не е задължително.Благодаря предварително.
Ако не сте посещавали ресторант Егоист ви го препоръчвам.Прясна и вкусна храна ,всеки ден има различна риба.

# 206
Ако не сте посещавали ресторант Егоист ви го препоръчвам.Прясна и вкусна храна ,всеки ден има различна риба.

Surf & Turf плаж Аспарухово

# 207
, Ние ходихме скоро една вечер  в Сърфа и си отядох на вкусни белени розови домати и мариновано сирене🥰 беше много вкусно а и си буквално на плажа

Общи условия

Активация на акаунт