ВАРНА - да обсъдим ресторантите- 6

  • 18 665
  • 207
  •   1
Отговори
# 165
  • Мнения: 997
Тримата мускетари вероятно е затворено зимата. Там е открито и няма как в студените месеци.

# 166
  • Мнения: 17 211
Тримата мускетари вероятно е затворено зимата. Там е открито и няма как в студените месеци.
Има зала и си работи

# 167
  • Мнения: 1 044
Здравейте, може ли идеи за ресторант с отделна зала с капацитет 15-20 човека за рожден ден (не детски), където ще можем сами да избираме музиката, евентуално възможност за украса и да няма други компании около нас. Не държа да е нещо луксозно, просто приятна обстановка с вкусна храна. Търсих, но нищо не открих и се чудя дали изобщо има нещо такова във Варна Confused Благодаря предварително!
Скрит текст:
Ако ли не, бих се радвала на препоръки(може и на лично) за зала под наем пак със същия капацитет, където да няма проблеми с шума(най-късно до 00:00 ще продължим с партито)

# 168
  • ВАРНА
  • Мнения: 5 048
Проверете  ресторант Каприз в комплеск Явор.Била съм преди време на такова събиране.

# 169
  • varna
  • Мнения: 584
Също може да проверите в Стария чинар, който се намира до щаба на  флота. Там има такава зала.

# 170
  • Мнения: 2
Бих искала да споделя разочарованието си от Ресторантчето Ефе.
Отлично Местоположение и атмосфера!
Но за съжаление пълно разочарование от неадекватното и непрофесионално отношение от страна на "шефката".
Промяна при всеки наш разговор за уточняване на меню и условия за внос на алкохол и "такса тапа ".
Организирано събитие за 80 човека .Сериозен, от наша страна заявен куверт, който в крайна сметка излезе над 80лв. На човек.
10 от гостиге не успяха да дойдат и веднага попитахме може ли да издадат по- малко порции Уж нямаше проблем , а в цената порцииге включени.
Добре тогава ми ги дайте за вкъщи- изключително нелепо обяснение - изхвърлили ги 😁 защо не сме си ги взели още вечерта, а ясно се разбрахме, че тьй като вали и е вече късно на следващия ден след 11ч ще се върнем да си вземем всичко- алкохол, храна и част от останалите подърачета за гости, бутафорна торта и останалите сладки
Не ни беше върнато нищо от останалия алкохол, освен една отворена бутилка уиски и една с малко над дъното, нямаше я и останалата неизпита ракия, а в последствие в стремеж да се оправдава и да ни показва ,че в заведението имат същите бутилки - се оказа, че там е присипина от домашната ни 😀😄ракия.Дано една бутилка Узо, две Финландии, както и няколко литра домашна ракия ви помогнат в решаването на проблемите ви
Ние не обедняхме без тях, но Вие ще останете без клиенти
Определената "такса тапа " на отворена бутилка внесен алкохол от !!! 20лв!!! ,старателно приложена , ама как и на колко бутилки- само те си знаят
Абсурдни оправдания, нелепи обяснения как Шефката не можела да знае какво точно става по масите и какво е изпито
Е тя защо е там тогава?
Аз знаех точно на коя маса какъв и какво количество алкохол имаше, както и колко порции има изнесени, но не аз трябва за отговарям за това!!!
За капак едната зала се надводни, шефката пак разбра послеследна , едно куче се разходи из заведението между масите, тя пак реагира след дъжд качулка
Две котенца,за които ме увериха, че няма да са вътре по време на вечерята ,през цялото време си щъкаха между масите...ох много мога още да пиша... но наистина ще стане роман!
Едно хубаво нещо имаше -сервитьорът Ванко!
Само той беше усмихнат, пъргав адекватен Благодаря ти от сърце!
Купонасвахме въпреки всичко !
Стоически издържах липсата на организация в персонала,забавената вечеря, пълните пепелници и неотсервираните празните кенчета по масите
Голяма част от гостите не разбраха за проблемите, освен тази с мокрите крака 😀😄😁
Горчилкато обаче остава!
Дори на следващия ден беше споменато как не са ни включили over time
Колко" благородно"
Ами ако го бяхме изговорили и беше поставено като условие, щяхме да се съобразим
Вие повтаряхте, че няма проблем нито за времетраенето, нито за музиката
За уточнение в заведението бяхме от 18:30 до 1:30-2ч
Опитах да изговаря и обясня всичко на следващия ден с факти- хора сме, стават грешки.
Но в момента, в който видях, че говоря с празен поглед, липса на всякакво желание за диалог , наглост и глупави лъжи просто разбрах , че това не е изключение, а е стил на работа!
Жалко!

# 171
  • Мнения: 17 211
Нито знам кое е заведението нито коя е собственичката, но част от претенциите ви са нелепи.

# 172
  • Варна
  • Мнения: 2 434
Аз влизам да споделя за новия за мен ресторант Ескарго. На собствениците на охлювената ферма в Българево е. Много ми допадна обстановката и обслужването. Менюто е основано на охлювите, но има няколко неща за недолюбващите като мен охлюви. А любителите им от компанията казаха, че са много добре приготвени.

# 173
  • Мнения: 2 967
Има ли ресторант във Варна, на който концепцията му да ориентирана към здравословното хранене? Изключвам тези за бързо хранене.

# 174
# 175
  • Мнения: 702
Нито знам кое е заведението нито коя е собственичката, но част от претенциите ви са нелепи.
абсолютно !
Що за нахалство да държиш хората да те обслужват до 2 през нощта, ама не им се прибирало храна и алкохол,че късно било. Не са длъжни да ви съхраняват храна,която е останала,а и сигурно това би им създало проблем при евентуална проверка. Не е трябвало да ви позволяват да си внесете ваш алкохол,видно е колко сте "благодарни". Щом има заявен брой порции,то те са подсигурени със съответното зареждане на продукти и заготовка.
В друг бранш работя,но ми е познато как колкото си готов да угодиш на някого ,толкова ти се качва на главата.

# 176
  • Мнения: 2 295
Някой да е ходил в новия ресторант на Ривиера в Оазис - Ла Терас, отзиви?

# 177
  • Мнения: 2 093
Той не е нов...отвориха го след ремонта през 2000 и някоя си (вече забравих коя) главен готвач е едно много талантливо и кадърно момче. Предполагам,че ако го посетите ще останете много,много доволни.....Аз съм с много силен сантимент към този комплекс☺️ обичам това място...

# 178
  • Мнения: 1 583
Може и да е нов,Ривиера от миналата есен е с нов собственик,и напълно възможно да е сменен персонал и концепция.

# 179
  • In transit
  • Мнения: 14 175
Вчера в ИГ ми излезе реклама на въпросния ресторант и видях, че готвачът е италианец.

Общи условия

Активация на акаунт