ВАРНА - да обсъдим ресторантите- 6

• 18 532
  • 207
  •   1
Отговори
# 180
Може и да е нов,Ривиера от миналата есен е с нов собственик,и напълно възможно да е сменен персонал и концепция.
Всички знаем кой е новият собственик😃не вярвам да му сменят концепцията , във високият клас ресторанти( и не само но особенно важи) обстановката кореспондира директно с местоположение,меню и традиция....а тук бяха наляти много пари в интериора, сещам се за една шарена чергичка в лоби бара нямаше метър на метър беше нещо от рода на 2500евра
каквото ще да правят мястото е адски популярно сред много богатите нашенци и поголовно се работи извън менюто....😁
Преди няколко дни си говорихме с близки ,че не сме ходили скоро и е време да ги посетим.

# 181
Имам някаква представа 🤣долу-долу горе какви и що неща преди около 10на години са наляти и направени. НО Това не пречи да се налеят още много.  Ето,готвачът е нов, италианец,следователно менюто поне ще е променено. А да, не е за простосмъртни там.

# 182
  • In transit
И кой е новия собственик?

# 183
Бацата. Собственик е на Viva hotels и на HDV hotels веригата Мирамар и Рейна Дел Мар. Също и на обекти в Германия.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 01:45 от Веве

# 184
Здравейте, моля за идея за ресторант предлагащ бъл.кухня от сорта -скара,  сачове и на нормални цени вън Варна-ще бъдем началото на юли за няколко дни с приятели българи,живеещи в чужбина и ми се иска да ги заведем в подобно заведение,  по възможност из морската градина или долу по крайбрежната или на морска гара.....Знам, че има заведения,  но не сме седали...благодаря

# 185
Бацата. Собственик е на Viva hotels и на HDV hotels веригата Мирамар и Рейна Дел Мар. Също и на обекти в Германия.

Същия се занимава и със строителство. Има сграда във Виница, Добрич и в момента строи голям жилищен комплекс на златните.

# 186
  • Варна
По крайбрежната Печката предлага скара, а приятели - чужденци сме водили в Копитото на Свети Константин и Елена-традиционна кухня, ансамбъл народни танци, дали нямаше и нестинарки. Много приятен спомен имам.
Всъщност влязох да препоръчам японска кухня - Рамен стейшън на Заменхов.
Чудесно обслужване и много вкусно.

# 187
Печката вече я има и ан Св. Константин. Мисля че на мястото на Бриса.
Някой ходил ли е?

# 188
  • Варна
Печката, долу на плажа, кухнята е отврат и супер бавно обслужване. Мерси.

# 189
  • Варна
А петте кьошета и разни тип механи по плажа? Не съм сядала никога, но очаквам да има традиционна кухня... Друг вариант е Барите и подобни, но не са в града.

# 190
  • Варна
Давайте предложения за 60 годишен юбилей в тесен кръг около 15-18 човека. Разбира се търсим хубава кухня, нещо по-битово , с народна музика също ще се зарадва юбиляря, а като най-голям бонус ще е да има и детски кът или да е подходящо за малки деца на 2г. Юбиляра предложи и Фратели , че го устройва ама нямало какво да правят децата , а и аз съм на зор децата да имат занимание .

# 191
  • ВАРНА
Карте,но не е битово.Но за децата има хубав кът.

# 192
Давайте предложения за 60 годишен юбилей в тесен кръг около 15-18 човека. Разбира се търсим хубава кухня, нещо по-битово , с народна музика също ще се зарадва юбиляря, а като най-голям бонус ще е да има и детски кът или да е подходящо за малки деца на 2г. Юбиляра предложи и Фратели , че го устройва ама нямало какво да правят децата , а и аз съм на зор децата да имат занимание .
Май месец бяхме на 70г юбилей на Стария чинар на Морска гара. Рожденника беше запазил маса вътре, но близо до изхода за детския кът навън.
Друго за всички условия не се сещам.

# 193
  • Варна
В този ред на мисли въобще дете на 2г. може ли в детски кът без придружител ? Има ли такова място във Варна, че помня навремето искаха възрастен за толкова малко дете .

# 194
  • Варна
Мисля, че и сега искат до 3 навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт