From / Отвъд - Тема 2

• 38 663
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Е, то това не е голямо откритие. През цялото време си знаех, че не е бременна и не се изненадах.
И аз гледам от замунда още в неделя, но да закачаха и по едни английски субтитри нямаше да е зле, че зор виждам докато намеря.

# 166
  • Sofia
И аз смятам, че това място е някакво изкривяване на време-пространството през различни години и случващите се през тях гадни истории.  Но нещо трябва да ги свързва и да има връзка с настоящата променяща се реалност, но каква?? Историята на
Кристофър, която според Виктор е ключова за   вероятно "спасение", е нова посока или опит за някаква ( по детски) развръзка, но Виктор е избран, като историческата памет за мястото. Сънищата на Табита я свързват точно с това място, т.е  и тя е избрана отпреди. Рандъл е жив Hands Clap, защото е важен за нещо и за това е пощаден....Много въпроси, силен и интересен епизод.

# 167
Е, то това не е голямо откритие. През цялото време си знаех, че не е бременна и не се изненадах.
И аз гледам от замунда още в неделя, но да закачаха и по едни английски субтитри нямаше да е зле, че зор виждам докато намеря.

Ако не се лъжа, английските субтитри за сериала са вградени.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 18:05 от ItsAnabelle

# 168
  • Somewhere far away
Е добре де. Нали име лекар и мед сестра.. Как пък и двете не се досетиха чу нещо не е наред и че мажу бе не е бременна. И двете така убедени. Вярно нямат техника и тестове ама... Мн убедени звучааха че е бременна

# 169
Е добре де. Нали име лекар и мед сестра.. Как пък и двете не се досетиха чу нещо не е наред и че мажу бе не е бременна. И двете така убедени. Вярно нямат техника и тестове ама... Мн убедени звучааха че е бременна

Ами тя си повръщаше, ставаше ѝ лошо от храна... Реално те не знаеха, че обича да си хапва ... мъртви неща.. Чудя се дали пък не е бременна в някое от другите измерения , а тук да се случват само последиците от бременността... И със сигурност да е чудовище бебето. Тоест създадено от това, което града. А някъде пък четох, че ако наистина е бременна с чудовище, може през деня да не може да се види, а само през нощта. В което има логика. Като се има предвид, че всичко е абсурдно... А и още повече , че ако е бременна със създадение от другата реалност, може човешката техника да не успява да го улови. Както и уредите вкарани отвън, не им са от полза вътре в града.
А за Виктор се чудя дали всичко, което помни е така както се е случило. Защото реално той беше забравил сестра си. Тоест и спомените му да са объркани. Дали хората в тях, дали случките. Все пак психика на дете, което е минало през наистина тежки премеждия Rolling Eyes

# 170
Не знам, мен взеха да ме губят нещо...
Колко епизода има до края на този сезон?

# 171
Още 4,10 са обявени в този сезон.
Аз пък не мога да разбера какво очаква от куклата.Била говорела и споделяла на Кристофър неща за самото място.
Как няма да откачи Виктор,40 години сам е това.
Фатима тест прави по спомен и беше положителен.Иначе цикадите като се появиха и нападнаха Джули и Рандъл и как се казваше тази русата наркоманката бивша,тогава може и при нея да е влязла някоя цикада от Смайли.Нали самата Фатима твърди,че имало нещо в нея.

# 172
Според мен Виктор взе куклата, за да му помогне да си спомни.

# 173
Да,просто ми стана интересно какво толкова е "казала" преди 40 години и той е чул,но забравил.Но пък подсъзнателно да е убеден че ще помогне на хората в града.Доста по интересен е този сезон определено.

# 174
Епизод 7

Скрит текст:
Може би се опитват да ни преведат през процеса на 'създаване' на чудовищата. В случая Фатима.

Нищо дурго съществено не стана И тук....

# 175
  • София
Скрит текст:
От какво трябва да бяга Фатима? Елджин какво трябваше да открие, кой ли е това?
Фатима плавно се превръща в една от тях.

# 176
Тъкмо щях да кажа - егати скучния епизод и ......
Скрит текст:
бам, лелчето замина. Другият път да се цели в полицайката, много дразни таз умница.
Елджин да не намери Кристофър? А тези арки, които откриха Рандал и Джули не са ли същите, които Бойд видя в някой от предните сезони? И нещо стана тогава, ама какво беше, нищо не помня.

# 177
Много ме кефи сериала - страховит е доста.
Обаче много объркан, нищо не се разбира смислено засега. По обърканост започна да ми прилича на Дарк, а там нищо не разбрах до края................ То, ако ще е тъй............  Rolling Eyes

# 178
  • София
Е все пак никой не е длъжен да го гледа. Има и други сериали. Simple Smile

# 179
В предишен епизод я преглежда една от тях и каза, че "с бебето" всичко е ок, май гаджето ная Кристи беше, която каза, че е педиатрична сестра, т.е. е имало бебе уж, по някое време.

Общи условия

Активация на акаунт