From / Отвъд - Тема 2

• 36 192
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
Е Табита и Джейд ще намерят решението,нали това е и идеята на сериала да се развали вековното проклятие.Бяха споменали още в началото сценаристите,че имат сценарии за пет сезона,така че чакаме разплитането.

# 721
  • Berlin
Да, така го разбрах и аз.
А и те заедно пристигнаха на мястото.

# 722
Снимките са започнали,значи зимата очакваме сезон 4.

# 723
  • София
Няма да е зимата, ноември приключват снимките. Постпродукцията отнема 4-5 месеца. Догодина може би май, юни.

# 724
  • Бургас
Ще чакаме! Нямам търпение!

# 725
  • София
В очакване на "Странните неща", си спретнах един бавен месец с 3-те сезона на новите "изгубени" - отвъд.
Продължавам да подкрепям чисто паранормалното обяснение на събитията, т.е. фантастично обяснение с добавки малко физика и повече психо-патология. Спомнете си от разните митологии какво става с ония, които искат да са безсмъртни (преобладаващо).
И предполагам, че сега - с осъзнаването кои са били преди сегашните ни двама герои - в идния сезон ще има реминисценции от първичното минало на Мястото и как (не защо) "мераклиите" са пожертвали децата си - които явно са били с тях там в началото (или с този си акт са породили самото Място).

# 726
  • Berlin
Аз като се замислих, стигнах до извода, че нашите хора не са безсмъртни, но децата им са станали жертва. Те как са позволили това???

# 727
  • sofia
Знячи аз уж гледам внимателно , а нищо не разбрах до тук 🤣🤣🤣

# 728
Аз като се замислих, стигнах до извода, че нашите хора не са безсмъртни, но децата им са станали жертва. Те как са позволили това???

Какво, какво? Не схванах..........

Знячи аз уж гледам внимателно , а нищо не разбрах до тук 🤣🤣🤣

Изгледах го два пъти и нищо не разбрах.

# 729
  • Sofia
Ако става въпрос за Табита и Джейд, да, не са безсмъртни. Но постоянно се прераждат, защото се опитват отново и отново да спасят децата и да развалят това проклятие, но никога не успяват.
А как са допуснали децата им да станат жертва - едва ли са имали избор, като се има предвид броя на хората, които са били срещу тях и са искали да жертват децата.

Безсмъртните са чудовищата - хората, които са жертвали децата, за да получат безсмъртие. Е, получили са го, като са сключили сделка с демон и са се превърнали в чудовища.

# 730
  • Berlin
Табита и Джейд имам предвид, да. Нещо е станало и са жертвали и техните деца, очевидно те не са били съгласни с тази сделка.. но пък е нямало други деца предполагам. Thinking Не виждам как ще спасят децата, това е невъзможно според мен, но трябва да победят този с жълтия костюм някакси.

# 731
  • Sofia
Табита и Джейд имам предвид, да. Нещо е станало и са жертвали и техните деца, очевидно те не са били съгласни с тази сделка.. но пък е нямало други деца предполагам. Thinking
Как така е нямало други деца?
Децата са 7.
Ами явно, за да има сделка за безсмъртие с демона, той е искал жертвоприношение на 7 деца в определена възраст.
И за да запълнят бройката, селяните са взели и децата на Табита и Джейд. Никой не ги е питал искат ли или не, мнозинството печели.

Според мен да спасят децата означава да ги избавят от проклятието душите им да принадлежат на демона, а не да ги върнат към живот.

# 732
  • Berlin
С техните стават 7, нали? И аз това имам предвид - че е нямало други деца, които да пожертват.

# 733
  • Вестерос
Където са живели в тази възраст са били явно само седем. Нали намеирха къде са живели

# 734
Леле какви неща помните и каква логика вадите, браво! Аз съм гледала всички сезони до сега, но меко казано ми омръзна нелогичната и разхвърляна сюжетна линия в послвдните два сезона, камо ли да схвана как Джейд и Табита се прераждат, заради собствените си пожертвани деца.

Общи условия

Активация на акаунт