Изхарчих много пари за лекарства, козметични продукти и обувки. Купувам след всяко носене и това е единственият вариант, миризмата да се усеща малко по-леко.Пиша с последна надежда да се отърва от тази гадост.
Преди 4 години ми се появиха много ситни пъпчици, между пръстите на краката и непоносим сърбеж, но минаха след няколко дни, без да предприемам никакво лечение. Месец или два по-късно, започнах да усещам миризма, която се излъчва от краката ми през обувките. Толкова е концентрирана и силна, че освен офисът, се омирисва и цялата сграда, в която работя.
Ходих на много дерматолози и видимо ми казват, че нямам гъбички по ноктите или кожата на краката, в същото време проблемът ми си стои и никой не може да го разреши. Въпреки, че уж нямам гъбички, минах два пъти лечение с Фунгофин таблетки по 6м., резултат никакъв
Правих си изследвания, които не показаха нищо. Проблем няма, а в същото време живея отвратителен живот, изпълнен с много стрес, неудобство и притеснения. Моля, който някога е имал сходен проблем, да ми пише, ще бъда много благодарна