💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 38/

• 42 063
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Честит имен ден, Алекс! Flowers Hibiscus
Нямах късмета да те "засека" лично в темата по време на директно излъчване на Sen Cal Kapimi,  но съм чела твоите анализи, гледала съм и чела твоите преводи. Сега рядко се отбиваш в темата, но си мисля за теб винаги с добро чувство и благодарност! Hug Бъди здрава, късмета и щастието да е с теб и семейството ти!

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 20:53 от Dilemi

# 586
Официално:
"Керем Бюрсин ще присъства на филмовия фестивал във Венеция на 5 септември.
Керем Бюрсин ще присъства на фестивала като гост на автомобилна марка, която е официален автомобилен спонсор на филмовия фестивал във Венеция."

Gift Heart
"#HandeErçel е готова за концерта на Джъстин Тимбърлейк в Копенхаген"

# 587
Венеция се очертава гореща 😎

Ако се засекът направо ще взривят соц. мрежи 😉

# 588
Здравейте Animal Bee

Знае ли се вече на коя дата Ханде ще е там, май не сте писали с точност, уж всичко чета, но може и да съм пропуснала, че нямах много време за темата тези дни и влизах по 1 път на ден.
Според чичко гугъл фестивалът е започнал вече, от 28.08 до 07.09 ще бъде.

Алекс, честит имен ден! Hug Да си жива и здрава, пожелавам ти много хубави филми и сериали да изгледаш, толкова хубави, че да те накарат да ги преведеш. Grinning (и ние да се уредим Grinning )

Ако излезе истина слухът за Мелиса Дьонгел в "Рибарче", мисля, че това ще й донесе само позитиви. Сериалът вече е продаден в много страни, предполагам, че и новият сезон е продаден , още преди да е заснет. Joy Като цяло на Мелиса доста успешно й върви кариерата след SCK. За разлика от нашите патрони, които полежаха
доста време на стари лаври. Grinning

# 589
Ще бъде бомба ако Ханде и Керем се засекат на фестивала. Дали пък там нещо може да се случи между тях.
Още от концерта.

# 590
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 591
Здравейте,  🌞

Явно концертът е бил страхотен

Довечера и тук ще има концерт на световноизвестен изпълнител, трябваше да дойдат и тук 😉

# 592
  • София
Добро утро!
Каквито и да са вашите желания днес, нека да се сбъднат!

Една много, много хубава новина. Керем Бюрсин ще бъде посланик на BMW Lexus на фестивала във Венеция на 05.09.2024г. Очаквам го с огромно нетърпение.

# 593
Стори от Ханде

# 594
Нова снимка на Ханде Heart

# 595
Стори от Керем

# 596
Керем публикува ново видео в акаунта си, където казва, че утре ни очаква изненада от него и Turkcell Wink
https://x.com/live__for_music/status/1829910092784992602

Sparkling Heart

Gift Heart

# 597

Сестри Ерчел 😉

# 598
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 599
Добро утро  мили момичета! Пожелавам ви една усмихната неделя . Почивайте, релаксирайте, бъдете щастливи.

От стори на Ханде

Ново и от Алиджан

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 08:04 от azisiq

Общи условия

Активация на акаунт