Отговори
# 720
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Айре ❤️🤗

Изгледах интервюто с автоматичен превод, интересно е не само какво разказва Къванч, но и неговите събеседници.
Ще трябва да съберем всичките части в едно.

Обаче ми стана много мило, видях един откъс от сериала Лейла, режисьор е Хилал Сарал. Не гледам сериала, но има две момичета си играят с кукли и те се казват Къванч и Берен. Ако искате да видите този момент от 7.25 мин. гледайте. Специално място имат двамата в нейното сърце.

https://youtu.be/21b3P1oQIAk?si=nkW0vTqTxIsm7RKj

Печалбата на Ay yapim от продажбата на Семейството за миналата година.

Според информацията, Присъда за 36 епизода им е донесла 19 милиона, Семейство за 30 епизода 18 милиона.

И отново много хубави снимки от Мави тази година, този път на Серенай

Скоро ще бъде при нас 😛

Фени, приятно прекарване 😍

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 721
Приходи на турски знаменитости от публикации в социалните мрежи,
според програмата „Нека това остане между нас“:

Киванч Татлитуг: 1 публикация и 1 история - 2,5 милиона турски лири;
Бурак Йозчивит: 1 публикация и 1 история - 2,5 милиона турски лири;
Barış Arduç: 1 публикация и 1 история - 2 милиона турски лири;
Мерт Рамазан Демир: 1 публикация и 1 история – 2 милиона турски лири;
Barış Kılıç: 1 публикация и 1 история - 1,75 милиона турски лири;
Ханде Ерчел: 1 публикация и 1 история - 3 милиона турски лири;
Gökçe Bahadir: 1 публикация и 1 история - 3 милиона турски лири;
Фахрие Евджен: 1 публикация и 1 история – 2,5 милиона турски лири;
Берен Саат: 1 публикация и 1 история - 2 милиона турски лири;
Мерием Узерли: 1 публикация и 1 история - 1,5 милиона турски лири;

# 722
Айре, радвам се,че си тук!
Нося ви една много хубава Серенай

А аз ще продължавам лека полека с превода.
Хубав ден на всички! Hug

# 723
Жаки, ще се радвам ако това е стимул Къванч да качва повече снимки, но едва ли. Дори вашия Чаатай има повече качени в профила си в ИГ от Къванч. Всъщност очаквам скоро да изтрие откъсите на Семейството, така както направи и с откъсите на Сблъсък.
Добре, че имаме Башак 😛

# 724
Пепи, има повече, защото не трие.
Иначе няма кой да го бие по най-малко социален, наш Чачкин
А колкото до Киво съм съгласна, че това няма да го провокира да слага повече публикации.
Ама да вземе да си даде паролата на Башак, тя е по-щедра. Хем пари ще изкара, хем и фновете доволни...с един куршум два заека! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 725
Жаки, 😜
 хареса ми това две в едно.
Нези, благодаря, че продължаваш с превода. Надявам се, че ти е и интересно, и ти е от полза.
Двете части са над два часа, но ми харесва, че за разлика от други интервюта тук виждаме изражението на лицето му и особено този негов заразителен смях. Сещам се и за интервюто им с Берен. Няма как да се замени усещането от това да виждаш как се общува в ефир и пред най-откровенното интервю за печатно издание.
Аз не останах с впечатление, че е уморен от актьорството. Напълно разбирам това усещане. С времето човек трупа опит, което е много добре, но от друга страна вълнението от нещо ново, непознато, нещо, което да те развълнува истински намалява с този опит. Затова и разбирам желанието на Къванч да опитва нови неща, които на пръв поглед може да нямат никаква връзка с работата му, но аз дълбоко вярвам, че няма излишно знание на този свят и в някой момент от живота то винаги ще влезе в употреба.
/ Тук мога да разкажа няколко истории 😜

# 726

Скрит текст:
Айре , и тук да ти кажа. Heart Кураж и знай, че съм с теб. Heart
Толкова много добре разбирам всичко и ти го знаеш , но знай те винаги са с нас.

Добър вечер момичета Heart

# 727
Добро утро, момичета! Coffee

Проследявайки  интервютата на Kıvanç Tatlıtuğ през последните години, ще разберем как Basak Dizer Tatlıtuğ и Курт Ефе са били основната причина да го накарат да се почувства завършен и да запълнят празнините му в различни аспекти от него.
tb към част от казаното от него за положителното влияние на брака в живота му:

Бракът ми дойде толкова добре. Винаги съм бил семейно ориентиран човек. Моят брак беше същият за мен. Много е хубаво да си отговорен човек. Прави ме и психически здрав. Мисля, че това дори се отразява в работата, която върша. Давам повече от себе си във всичко. С Basak се подкрепяме по всяка тема, затова съм толкова щастлив. Ние наистина живеем в стереотипа на „Заедно в добрите и лошите дни“. Затова жена ми е най-голямото ми богатство. Сега съм един от най-щастливите хора в света да изградя собствено семейство с ценен човек по този начин. можете да спечелите парите по всякакъв начин. Но знам добре, че основната ценност са хората около мен, които ми дават себе си.
L'official magazine - февруари 2018 г

Когато двама души започнат да живеят живот и бъдеще заедно, всичко се променя от „ДВАМА“ на „ЕДИН“. Как да го кажа?? Чувствам се „завършен“. Това не е чувство, което всеки може да преживее. И който може да го преживее, е голям късметлия. И съм голям късметлия. Ние сме двойка, която може да бъде щастлива един с друг; не с нещо друго, които имат красиви мечти и обичат да пътуват. Любовта и доверието не идват при човека в пакет от небето. Ако можете да го намерите, ще го намерите. Толкова ми е трудно да обичам и особено да се доверявам. Затова живея много ценно нещо и го опаковам здраво.
Списание GQ - декември 2016 г

Имайте прекрасен ден, момичета! Heart

# 728
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Жаки, много благодаря 😍
Страхотен е Къванч. С толкова любов говори за Башак, късметлии са и двамата, че са се намерили . Има една част във втората част на интервюто, където говори и за Курт Ефе, но ще изчакам хубав превод на точните му думи.

Момичета, имам едно малко странично питане. Преди около година писах в една тема във форума за шевни машини. Там няма голяма активност, но последните две седмици непрекъснато нещо се пише, в което няма нищо лошо, лошото е, че непрекъснато ми излизат съобщения, а аз си получих отговор на моя въпрос и не искам вече да получавам.. Може ли да ми кажете как да спра тези съобщения? Тук като свърши темата всичко спира, но там са на 278 стр. и няма край на темата.🤔

Хубав ден ви желая 🤗 🤗 🤗

# 729
Хубава неделя!!

Момичета, благодаря за всичко споделено Flowers Hibiscus
Скрит текст:
определено ми помагате и разсейвате, като влезя тук......
Диде Hug
Нези Hug, много хубави снимки на Серка!
Жаки, мерси, че си донесла с превод тия прекрасни изказвания на Къванч Heart Exl от негови стари интервюта. Hug
охоо, много се печелело от тоя ИГ, хич не съм запозната.
Пепи Hug,
Скрит текст:
https://bg-mam.ma/p/1068343/37497478

кликваш в/у кошчето.
Цитат
Обаче ми стана много мило, видях един откъс от сериала Лейла, режисьор е Хилал Сарал. Не гледам сериала, но има две момичета си играят с кукли и те се казват Къванч и Берен.
изгледах го, радост за лудите рускини Laughing /от ББ фен клуба/

много ми хареса, представих си ги във филм Heart Eyes

АсДев, интересен клип
https://x.com/Waloverss_/status/1847303859045036199

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 14:36 от Airra

# 730
Честит рожден ден на Еce Уorenc, която е написала много от сценариите на сериалите на Къванч.  

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 14:52 от NeZ_9

# 731
Не мога, да не го споделя това стори на испанките...много е готино!
https://www.instagram.com/stories/kivanctatlitug_spain/

# 732
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за интересните неща, които сте споделили! Kissing Heart
Вай бе, аз се чудя що някои се фоткат почти всеки ден,а те печелели от това доста здраво
Айре Heart Eyes много ни липсваше, мило! Много съм щастлива, че усетих каква нужда имаш поне малко да те разсеем, ти имаш подкрепата, уважението и обичта на много дружки, и не само в нашата тема, сигурна съм! Heart
Благодаря ви, изкарахме си страхотно, не съм се смяла толкова от три години с чудесни  не колеги, а истински приятели повече от 30 години! Heart Спомнихме си детски бисери, случки, спомени, уникално весело празнуване имахме снощи с много танци! И разбира се, видяхме и още от красотата на нашата прекрасна земя. Споделям ви малко снимки:
Скрит текст:

Подаръкът от нас за директорката ни.

А тортата пък беше от нея.

Честита да е Едже, наистина невероятни сценарии написа за нашия Къванч. Flowers Four Leaf Clover Flowers Bouquet
Снимки, споделени от Синем, с Кенан са били на гости на КБТ.

И готин колаж Grinning

Лека вечер, дружки Hug

# 733
Заповядайте в новата тема!!
https://www.bg-mamma.com/?topic=1701703.msg48714680#msg48714680

/държах да я пусна днес, но да стигнем до 50 стр. на предишната/

Фенче Heart
ооо много хубави снимки, страхотно място! браво и за преживяванията!
Жаки, да много е готино!
Нези,
ЧРД на Едже, една жена, много важна за кариерата на Къванч.

# 734
Айре, благодаря за разяснението. 😍 , а клипчето е страхотно. Много идейно.
Нези, Джаки, благодаря 🤗
Фени, супер 😍 заредила си се с хубави емоции ❤️

Айре, да изпишем ли тази вечер темата 🤔 Аз имам още работа, но мога да се включвам по малко.

Общи условия

Активация на акаунт