Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 11

• 61 231
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Моето дете влезе в 138 СУЗИЕ профил математика и АЕ. Училището не беше първи избор, но не съжаляваме. Уцелихме топ класна и клас, досега тази паралелка е била предимно момичешка, но класната каза че тази година за първи път има толкова момчета / в класа са само 5 момичета сега Simple Smile/. Въпреки, че са само момчета са много тихи, има дисциплина и учителите не се оплакват от тях...или просто са им взели страха Simple Smile
Предстои да видим как ще е догодина като започнат да учат всички предмети.

# 91
  • София
Дъщеря ми е в 7мо СУ с английки и испански. Доволни сме, мястото и топ, децата са възпитани. Върви си всичко нормално...

# 92
iana28-С какъв бал влезе детето?

# 93
  • София
392, но преди 3г.

# 94
Здравейте, момичета,

а някое детенце да е отишло в 1во СУ? Мнение за дисциплина, контигент деца. Че моето дете харесало като вариант с География.

Благодаря!

# 95
Здравейте, момичета,

а някое детенце да е отишло в 1во СУ? Мнение за дисциплина, контигент деца. Че моето дете харесало като вариант с География.

Благодаря!

Понеже едва вчера написах поста, предлагам да изчакаме малко време, за да се включат повече родители на миналогодишните седмокласници и изобщо такива с деца в "неелитните" училища, преди да започнем с въпросите си за конкретно училище.
Така ще има няколко страници само с мнения и ще е доста по-полезно за четене.
А то е ясно, че след това ще "атакуваме" и ние въпроси.😀

# 96
  • София
Ако не бъркам точно 1-во вдигна бала миналата година, точно на база добри отзиви. Вижте колко де, но така помня. Мисля , че е добра алтернатива с добра локация.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 20:29 от Cabo San Lucas 40

# 97
AZZA, ами те баловете са ясни. За всички класирания. Има много подробни таблици

# 98
Здравейте! Дъщеря ми е 8 ми клас в 31 во СУЧЕМ, в паралелката с ИЕ/АЕ. Аз лично съм с добри впечатления. Класът е добър ,децата са възпитани и ученолюбиви . Не съм чула да има проблеми с дисциплината в училището. Учителите по испански са доста взискателни и държат да ги научат на нещо. С две думи - училището е добро!

# 99
Синът ми избра миналото лято БД с ФЕ, в НТБГ. Доволен е, дисциплината е добра, нивото на ученолюбие при децата също. Френският се преподава като в езикова гимназия, поне първата година, за после не знам.
За няколко месеца успя да проговори на доста прилично ниво френския учейки го от нулата, но той по принцип обича да си учи езици.

# 100
  • София
Здравейте, момичета,

Благодаря!
Моето голямо дете е там с ИЕ/АЕ. Много съм доволна от избора ни.

# 101
В някои от неелитните сформира ли се паеалелка с профил мат? В съседното ми казаха, че предлагат, но никой не иска.

# 102
  • София
В някои от неелитните сформира ли се паеалелка с профил мат? В съседното ми казаха, че предлагат, но никой не иска.

Вижте как е сега в 125СУ.
Писано е назад в темата и в темата за училището.

# 103
Знам , че в 31 во има две математически паралелки. Там съотношението на момичета и момчета е почти 50/50.

# 104
Не знам дали ще го докараме до тези. Чакаме бал о/о 300, ако мат е по 2 и около 400, ако е по 3.

Общи условия

Активация на акаунт