Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 11

• 62 661
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
https://ruo-sofia-grad.com/wp-content/uploads/2025/04/za_saita_D … dualna_forma.xlsx

Ето това търсите най-вероятно, може да сложите филтри и ще излязат.

# 571
Супер, благодаря. Удобно ни е, ще го разгледам.
На една позната синът й го завърши, но паралелката с италиански. Точно неелитно е, има наистина всякакви учители, но като цяло бяха доволни. Не знам за биологията, но обучението по езика беше много силно.

# 572
68 СУ в Дружба има профил природни науки, но там са все компютърни специалности и не се утроява БЕЛ. На моя приятелка детето влезе там с бал под 200.

# 573
В Дружба ни е идеално. Но май не успях да филтрирам подобно нещо в район Искър.
Ще гледам пак.
П.П да, има, просто съм гледала три пъти БЕЛ.
Благодаря! Че мислех за 108 СУ, но много е ограничаващо с тоя предприемачески профил.

# 574
На една позната синът й го завърши, но паралелката с италиански. Точно неелитно е, има наистина всякакви учители, но като цяло бяха доволни. Не знам за биологията, но обучението по езика беше много силно.

Дъщерята на позната е там с италиански (10 клас), доволни са като цяло.

# 575
  • София
Аманда, 1-во, 12-то, 119-то, 134-то също имат природни науки; в някои от тях приемният бал е по-обозрим, а са добри училища и мисля, че биха ви били удобни.

# 576
А има ли къде да се намери информация за учебните планове на отделните паралелки? Колко часа седмично и какви предмети изучават?

# 577
  • София
Публикувани са на сайта на всяко училище.

# 578

Още едно мнение за 23 СОУ, от близко дете там. Момиче в т.нар. "италианска паралелка". Много са доволни и майката и детето. Учат си стабилно, харесва си учителите и е спокойно като цяло. Е, като навсякъде има проблеми с отделни деца с дисциплината, но това е навсякъде.

# 579
Публикувани са на сайта на всяко училище.

Да, така е, но мислех че ги има някъде и в РУО, защото не намирам нищо за УП на 93 СУ на сайта им.

# 580
С гугъл търсете, някои училища ги забутват

# 581
  • софия
Здравейте и от мен, темата чета заради дъщеря ми,която е 7 клас, но бих искала да ви дам отзив за ПГТК по телекомуникации, което училище завърши сина ми с профил приложно програмиране.
Много съм доволна и препоръчвам за младежи, изключително леко,безпроблемно и спокойно преминаха тези 5 години, хубава момчешка среда,ако търсите много учене и натискане на децата,не е това училището,но като цяло сме много доволни

# 582

Още едно мнение за 23 СОУ, от близко дете там. Момиче в т.нар. "италианска паралелка". Много са доволни и майката и детето. Учат си стабилно, харесва си учителите и е спокойно като цяло. Е, като навсякъде има проблеми с отделни деца с дисциплината, но това е навсякъде.
За 23 СОУ- паралелката с италиански език, за миналата година бала не е бил много нисък- 372.
Видях,че утрояват оценката по БЕЛ от НВО.

# 583

За 23 СОУ- паралелката с италиански език, за миналата година бала не е бил много нисък- 372.
Видях,че утрояват оценката по БЕЛ от НВО.
Другите две паралелки са с английски и втори италиански и се кандидатства с 2хБЕЛ, 2х Мат. и оценките по език и ИТ.

# 584
  • София
Някой с мнение за 44 Неофит Бозвели? Изпуснахме отворените врати, че малката беше на изпит. На личната ми лекарка детето е там в началните курсове обаче и се изказа много добре за директорката. В момента е на две смени, но се реновира старото училище в Хаджи Дикитър, където смятат да преместят горните класове. Само това знам, иначе добро представяне имат на сайта им,с няколко видеа, които изгледах. Яд ме е,че не успяхме да отидем

Общи условия

Активация на акаунт