На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 51 698
  • 720
  •   1
Отговори
# 105
Аз пък мисля, че хотелът трябва да се съобрази след като е включено в резервацията. Жената е резервирала при тези условия. Ако не могат да ги спазят трябва да я информират. Все пак си плащаме скъпо и прескъпо за ОИ, могат да направят усилието за удовлетворят исканията на клиента.

# 106
Еми явно по принцип може, но "може и да не може", разбирате ли, без писмено потвърдение от хотела, че поемат ангажимент да ви предоставят нещо допълнително, имате право да изисквате само това, което е потвърдено в резервацията. Вие като адвокат, трябва най-добре да разбирате какво се опитвам да ви обясня. И въпреки че вярвам, че в спора се ражда истината, наистина смятам, че този спор става за мен прекалено безмислен. Хубаво лято на всички!

# 107
Здравейте!
Бихте ли споделили мнение за Серенити Бей, Царево? Прочетох 1-2 отзива тук, в темата, бяха положителни... дали има и други почивали в този хотел?
Родителите ми искат да прекарат седмица през Септември на южното ни черноморие и сега съм в търсене на бюджетен AI хотел.
Разгледах също и Бела Виста, Синеморец, но там май нещата не са много Ок.
Ще съм Ви много благодарна, ако изразите своите наблюдения и мнения.
Лека вечер

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 18:50 от FuSTuKa

# 108
Интереса на хотела  или по-точно доброто отношение рязко се изпарява след момента на плащане. Това е жалко, но е истина.

# 109
Здравейте!
Бихте ли споделили мнение за Серенити Бей, Царево? Прочетох 1-2 отзива тук, в темата, бяха положителни... дали има и други почивали в този хотел?
Родителите ми искат да прекарат седмица през Септември на южното ни черноморие и сега съм в търсене на бюджетен AI хотел.
Разгледах също и Бела Виста, Синеморец, но там май нещата не са много Ок.
Ще съм Ви много благодарна, ако изразите своите наблюдения и мнения.
Лека вечер
Бела Виста не ви го препоръчвам, за Серенити Бей проверете дали има места, защото хотелът е търсен, дори и през септември.
За сами възрастни хора - Dodo beach (adults only) Китен и хотел Панорама Китен бих препоръчала.

# 110
  • София
Интереса на хотела  или по-точно доброто отношение рязко се изпарява след момента на плащане. Това е жалко, но е истина.

Подкрепям !

Ние утре си тръгваме от Рива - Слънчев Бряг. Дойдохме с резерви, тръгваме си доволни. За *** - ен хотел и за парите си бива. За 22 септември може да повторим, евентуално няма да има толкова много румънски гости. Ще следим прогнозата за времето за периода.

# 111
Цитат на: buty link=topic=1678138.msg48391012#msg48391012
[/quote

Подкрепям !

Ние утре си тръгваме от Рива - Слънчев Бряг. Дойдохме с резерви, тръгваме си доволни. За *** - ен хотел и за парите си бива. За 22 септември може да повторим, евентуално няма да има толкова много румънски гости. Ще следим прогнозата за времето за периода.
Buty, би ли дал малко повече инфо за + и - на хотела! Ще бъде полезно, т.к. за този хотел до сега в морските теми не е имало отзиви.

Fustuka, писала съм доста за хотела. Добър ОИ, добра хигиена и много добро обслужване. Основно се посещава от британци, поляци и немци. Хотелът не е в града, ако това има значение. Може да провериш в хотела за свободни дати, ако някой е отказал резервация, защото през агенциите до 10.09 няма места.

# 112
  • София
Цитат на: buty link=topic=1678138.msg48391012#msg48391012
[/quote

Подкрепям !

Buty, би ли дал малко повече инфо за + и - на хотела! Ще бъде полезно, т.к. за този хотел до сега в морските теми не е имало отзиви.

В темата На море в България 2024 беше споменат и то с добро, та не тръгнахме със свити сърца. Утре ще си тръгнем със свити сърца, щото не ни се тръгва 😂

За хотела можем да се изкажем само положително. Приветливи при настаняване, в ресторанта също.
Имахме два(три) проблема. Първата вечер като влязохме в банята и разпръсквача/цедката на душа изхвърча и едва не влезе в тоалетната чиния. Отвих слушалката и се къпахме като с маркуч. Занесох цедката на рецепция, след вечеря всичко беше ОК.
Втората вечер преди вечеря забелязваме адски много мравки в стаята (1 ЕТ). Отново на рецепция, след вечеря почистено, наръсено с някаква бяла пудра, нито една мравка.
"Третият" проблем, вратата на стаята отвътре не се заключва с ключ, а с едно палче, като баня, ама отвън може да се отключи с ключ. И един следобяд правим с половинката каквото се прави в леглото и на вратата освен че се почуква ами се и отваря. Докато реагираме да се завием и женицата се оттегли, явно е видяла голите ни крака. А бях сложил окачалката " не ни безпокойте" на дръжката отвън.
В ресторанта обслужват украински момичета на 16-20 г и са много учтиви, когато обслужват, иначе са мрачни и умислени. Разбират български, руски и английски.
Камериерките са киргизтанки и говорят освен техния си език и руски.
Има и естествено няколко българи в персонала и по подразбиране те се държат най-невъзпитано с българите, но това не го отразявам, защото не ни изненадва.
Храната е прилична, вкусна , не сме имали стомашни проблеми. Забележка, нито веднъж нямаше таратор, явно чужденците не го тачат и не се предлага. Българи: чужденци = 1:30 и винаги българина си личи, отсервира си, благодари, бакшиш оставя.
Не се сещам за друго, а, една вечер на басейна на по питие си бяхме пуснали метал от телефона и си лафим, идва охраната и ни моли да намалим . На 10 м от нас румънците надули някаква тяхна музика, за тях нищо.
За сега е това

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 00:46 от buty

# 113
  • Пловдив

В духа на горното съобщение, аз пък оставям с впечатление, че българина винаги гледа да мине възможно най-тънко, а да вземе възможно най-много, и разбира се все някой му е виновен....

Не обичам да се намесвам в такива полемики. Но сега просто не можах да се сдържа...
Абсолютно същото може да се каже и за българските хотелиери /мениджърски екипи, които управляват хотелите. Те гледат
българският турист да плаща възможно най-много ,а в обслужването да минат по- тънко! Някак си им е таргет да му "смъкнат кожата" ценово , предоставяйки  му възможно по- ниско качествена услуга и лошо обслужване! И винаги друг им е виновен за слабия сезон...

# 114
  • There I was on a July morning
И аз не мислех да наливам масло в огъня, но не се сдържах.
Международната практика е, че допълнителните изисквания, които се вписват към резервациите са пожелателни, но не задължителни и се изпълняват от хотела при възможност. То всеки иска (най-хубавата, най-тихата, с морски/планински изглед и т.н.) стая, но на практика не е възможно да бъдат удовлетворени желанията на всички клиенти. Поради тези причини, никога не съм отивала с нагласата, че непременно изискванията ми трябва да бъдат изпълнени.
За мен, професионално отношение от страна на хотелиера е да изложи вярна информация  пред  туриста за настаняването и услугата.  Случвало се е да се откажа да резервирам някъде, поради невъзможността им да ми гарантират еди-какво си настаняване.  На друго място са ме предупреждавали, че им е останала само една стая - най-лошата Yum и също не резрвирах там.
Да, в тези случаи са загубили някой лев от нереализирани нощувки, но са си спестили на тях и на мен последващи разправии и ядове.

# 115
Някой да е попадал на добра морска  оферта за 22 септември - двама възрастни и три деца, две от тях над 12 г. Че нещо под 500 лв. на ден не мога да видя.

# 116
Някой да е попадал на добра морска  оферта за 22 септември - двама възрастни и три деца, две от тях над 12 г. Че нещо под 500 лв. на ден не мога да видя.
Повечето морски хотели след 15 - 18.09 затварят. Може да пратиш запитване в Серенти Бей до Царево, защото поне там датите са им до 30.09. и виж дали ще ви настанят в апартамент с 3-те деца. Може да резервираш 2 студия
 като за тях общата цена излиза 456 лв. https://hotelserenitybay.com/bg/offers/
Ето още хотели : https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-klub-hotel-evrika- … chev-briag-19708/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-sol-luna-bey-mare- … izort-obzor-19799
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-tiara-biych-slanchev-briag-23276/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-viand-slanchev-briag-23262/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-kalipso-slanchev-briag-22846/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-nobel-slanchev-briag-23750/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-riva-slanchev-briag-22933/

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 18:01 от Fatalina

# 117
  • София

В Империал Ризорт в Слънчев Бряг за вашата конфигурация за 7 нощувки излиза 2753 лв, което е доста под 500 на ден .
Определено може да се намери и по-изгодна оферта в друг хотел.

# 118
Вижте в Емералд,  Равда. Има много забавления за деца.

# 119
https://www.premierfort.com/bg/?reservation

Общи условия

Активация на акаунт