На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 51 537
  • 720
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте! Някой може ли да сподели отзиви от този сезон от хотел Белведере,Приморско.Има ли бар на плажа, как е храната и има ли проблем с намирането на шезлонги?

# 121
Здравейте! Някой може ли да сподели отзиви от този сезон от хотел Белведере,Приморско.Има ли бар на плажа, как е храната и има ли проблем с намирането на шезлонги?
Незнам Белведере да са имали някога бар на плажа. Тяхната зона с безплатни чадъри е и за Жерави, както и за чехите, настанени в другш хотели или къщи за гости според пакета.

# 122
Белведере нямат бар на плажа. Плажът е на около 5-10минути. Северен плаж.  Бяхме юни месец и имаше места на плажа. Покрай басейните е проблем с шезлонгите , ако отидеш по- късно.

# 123
Белведере нямат бар на плажа. Плажът е на около 5-10минути. Северен плаж.  Бяхме юни месец и имаше места на плажа. Покрай басейните е проблем с шезлонгите , ако отидеш по- късно.
Разбирам! Много Ви благодаря! Храната в хотела как Ви се струва и възможно ли е по-ранно поставяне на гривните в деня на пристигане и съответно по-късно премахване в деня на освобождаване

# 124
Храната е добре, според мен, т.е гладни няма да останете. На басейните следобяд има хот дог, палачинки, пуканки. Има всеки ден някаква риба, пилешко,свинско, отделно правят италианска кухня и суши. Едно вечер имаш българска и печено агне. За ранно поставяне на гривните не мога да кажа, тъй като ходим около 15.00часа. след напускане не ни махат гривните и може да ползвате хотела за целия ден. При настаняване, доколкото зная е включена вечеря,  а при напускане обяд. Това е от основните хранения

# 125
Белведере Приморско е най-добре да се резервира чриз ТА Александрия, защото им е клубен хотел. В някои хотели на Александрия (включително старото и съборено Белведере, на мястото на което направиха новия хотел) има хотелска стая, която се ползва за багажно, но може да се ползва и банята ако вече си освободил стаята и искаш да се изкъпеш преди тръгване. В новия Белведере не зная дали са запазили тази концепция, но може да попитате.

# 126
  • В.Търново
Пристигнахме в Тиара Бийч. Сложиха ни гривните в 12:30 и обясюдвахме по наше желание. Настанихме се към 13:10ч в стаята.
На първо четене е добре почистено. От към ястия в ресторанта няма разнообразие, според моите разбирания. Печени картофи, ориз, пилешко, нещо като руло Стефани, но със зелени и по средата и риба, таратор, май 2 супи, нещо като планирани картофено хапки. Отвън печени кюфтета-не много вкусни, печени пилешки гиленца, пържени картофи, спагети и гадна пица. Сладоледа е надипен-не е лош на вкус. Сладките като падтички, еклери, толумбички не са лоши, баклавата не я опитах, плодове, салати-не голям избор, иначе маслини няколко вида. Аз мислех, че в Белведере няма голям избор храна, но от към ястия Белведере печели. Ще разказвам повече пак. На рецепция, след като попитах на кой етаж сме при изискване висок етаж, ни казаха, че ни дават 2 етаж, при което веднага отсякох, че за това съм направила резервация и съм потвърдил още първите дни на декември. След това веднага вдигна телефона и без да се обяснява ни смени етажа с 5. Значи стаи има. И се пазят според мен високите етажи за чужденци, защото ниските етажи нямат видимост към морето. Ще пусна коментара и в другата тема.

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 13:48 от Русалка_1

# 127
  • Пловдив
И ние след седмица сме там. Заявила съм студио с изглед море, но като ви чета, все повече започвам да си мисля, че изгледът ще е мираж.
Ако знаех, още като правих резервацията през януари, щях да поискам по-висок етаж. Не сме ходили досега на ОИ и вярвах, че щом е написано "изглед море", то ще бъде такъв.

От храната, която Русалка описва, изобщо не съм впечатлена. По принцип имам претенции за качеството и разнообразието и ми се струва, че за толкова пари могат да се постараят повече. За същите тези пари преди месец се размазах от морска храна в Гърция. Очевидно тук ще ядем картофи, ориз, пици и кюфтета.
Но пък да не "хвърлям тигана преди рибата" - като отидем, ще видим. Ще пиша и аз подробен отзив.

Русалка_1, намерихте ли място на паркинга? И може ли да споделиш в каква стая сте, има ли разтегателен диван и как изглежда той? Ние ще сме трима възрастни и от агенцията ме убедиха, че дивана е минимум двойка. Дано не се окаже, че дъщеря ми ще спи на разтегателен фотьойл Simple Smile

# 128
  • София
Как е времето по морето - има ли вятър, захладня ли привечер? Чудя се за една почивка в края на седмицата - но доста уж познати казват, че ще ти отвее главата този вятър, особено слетобед.

# 129
  • София
На Златните е жега и над 32 градуса. Вечер също е жега. От вчера сме тук. Морето е топло, равно като тепсия и няма гадинки и медузи. Няма и вятър.

# 130
Русалка_1, приятелски те съветвам  да пишеш отзив за хотела след като си тръгнеш.
Не за друго, а да не ти вгорчат с нещо почивката докато си там.

При мен, понеже написах мнението си след напускане, единствено са се обадили в ТА и са заявили, че повече съм нежелан гост в техния хотел (все едно аз пък ще поискам повече да бъда техен гост и свършиха хотелите по българското черноморие и чуждите морета).

Наслаждавай се на лятото и не позволявай на някакви дребни нещица да ти го развалят!

П. П. А точно пицата пък харесваше на сина ми.

# 131
  • Сф
И коя е тази туристическа агенция, Сторм? Пусни я в черния списък
Това е нелепо просто.  Даже не знам за кой хотел говориш, но агенцията трябва да стои зад клиентите си камо ли да ти връщат подобно отношение. Хахаха .. аз нали задрасках също една такава и хотелите им..

# 132
И коя е тази туристическа агенция, Сторм? Пусни я в черния списък
Това е нелепо просто.  Даже не знам за кой хотел говориш, но агенцията трябва да стои зад клиентите си камо ли да ти връщат подобно отношение. Хахаха .. аз нали задрасках също една такава и хотелите им..
Напротив, ТА си е съвсем коректна спрямо мен и няма защо да ги пускам в черния списък. Просто от хотела са се обадили на ТА за да ме обявят за персона нон грата.  От ТА ми се обадиха да ме попитат какво е станало и защо от хотела са реагирали така. Обясних, че съм си написала мнение в нета, което явно не се харесва на хотела и толкова. По случая доста се изписа в темата миналата седмица.

# 133
  • В.Търново
Духаше силен вятър на плажа, иначе имаше зелен флаг и мънички вълни.
Пакетирани сладолед на Изида на клечка имаше на снек бара и на бара на басейна. Гофретите са малко твърдички. По принцип трябва да са меки, сигурно ги препичат повечко. Синът ми хареса пицата, на мен не. Един блат и кашкавал. В Белведере бяха много вкусни пиците.
Ние сме в двойна стая и е разтегателен фотьойл. Синът ми се оплаква, че му обива, но няма как. За студиото не знам какво ще е.

Определено българския ол инклузив не е точно каквото трябва да бъде, не е на ниво. Хотелите са единици, които държат високо или поне прилично ниво. Все повече ми се ходи на Марина Сандс, но не харесвам дълбоки брегове. Българския ол инклузив не си заслужава парите. Като си правя равносметка от местата, на които сме ходили качествена храна и вкусна, макар и слабо разнообразна е хотел Ариана, Белведере, Серенити Бей, Албена в хотел Добротица, но в далечната 2010г, сега няма нищо общо и.... Май другаде не.

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 18:48 от Русалка_1

# 134
В гардероба трябва да има още една олекотена завивка, сложи я на сина ти отдолу да омекоти или поискай от камериерката ако няма (утре сутринта де, защото сега има само дежурна).
Аз така съм правила в годините в различни хотели при твърд разтегателен фотьойл.

Общи условия

Активация на акаунт