На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 52 464
  • 720
  •   2
Отговори
# 465
Има ли отзиви от миналата година за Dreams Sunnу Beach Resort and Spa?

# 466
Може ли препоръка между Сол луна бей Обзор, Сънрайз Блу Меджик Обзор и Несебър Сол Маре?

# 467

Аз го проучвах обстойно и в крайна сметка резервирах там. Изглежда отлично на снимки и на ‘хартия’, доста луксозно , има добри отзиви тук, но пък рейтингът му в букинг е като на доста по-посредствени хотели. Има и доста негативни мнения, като че ли на двата полюса. Чудя се и аз какво не му е наред…

# 468
Съни турс вече имат цени за Дюни.
За поизхабената им база скъпичко идва.
Скъпо или евтино всеки преценява. Съобщих само за наличието на цени за 2025.
Извинете, не знаех, че коментарите за цени по офертите са забранени в тази тема.

# 469
  • Beyond the stars

Аз го проучвах обстойно и в крайна сметка резервирах там. Изглежда отлично на снимки и на ‘хартия’, доста луксозно , има добри отзиви тук, но пък рейтингът му в букинг е като на доста по-посредствени хотели. Има и доста негативни мнения, като че ли на двата полюса. Чудя се и аз какво не му е наред…

Не беше ли adults only преди да мине към Hyatt?

# 470

Да, беше и плажът му беше тесен и недостатъчен, но изглежда сега се е сдобил  по-голям плаж. Като го откриха основните оплаквания бяха, че от хотелът до плажа си е бая ходене.

patenceto, на първа страница има отзиви за Сол Луна и за Блу Меджик, както и за Сол Палас, който е до Марето и ползват общ аквапарк и плаж(ако изобщо това е плаж), на една верига са и предполагам и услугата е една и съща. Аз лично бих избрала Сол Луна Бей.

Polikseni, обещали са ми да ми пишат, когато са готови с цените и ще дам сигнал.

# 471
  • here and now
Adults only е съседният Secrets Sunny Beach Resort & Spa
Посещавала съм и двата, когато бяха Риу.
На Secrets му се канех няколко пъти, но все решавахме някъде в чужбина и не стигнах до него.
Когато бяха Риу си бяха топ хотели. До плажа има малко ходене, леко стръмно е, но инклузива беше отличен, особено този Adults only.

# 472

Adults only не е ли Secrets, който е до него?
Писали сме заедно с Алис.
Търся алтернатива на Дюни в България. Като сравних цените с миналата година при нас поне няма увеличение, но ми се иска да сменим.

# 473
  • Beyond the stars

Adults only не е ли Secrets, който е до него?
Писали сме заедно с Алис.
Търся алтернатива на Дюни в България. Като сравних цените с миналата година при нас поне няма увеличение, но ми се иска да сменим.

Моя грешка, останала съм с впечатление, че и двата са.

# 474
Adults only е съседният Secrets Sunny Beach Resort & Spa
Посещавала съм и двата, когато бяха Риу.
На Secrets му се канех няколко пъти, но все решавахме някъде в чужбина и не стигнах до него.
Когато бяха Риу си бяха топ хотели. До плажа има малко ходене, леко стръмно е, но инклузива беше отличен, особено този Adults only.
Може и аз да греша за Дримса.

# 475
За Дюни големият проблем е, че таксуват наполовина децата над 6 г. И така вече става много наистина.
А за Дрийм съни бийч не мога да си обясня лак плажът е далеч като на снимките си е на първа линия. Гледах, гледах , но въображението ми куца Simple Smile Явно се обикаля около басейна и се пада леко встрани. Все пак, не си го представям повече от 5 минути, защото покрай пързалките никога няма да успеем да стигнем до него Simple Smile

Толкова ли са зле наистина хотелите около златна рибка- Блу Ориндж. Хасиенда, Лагуна бийч ?

# 476
  • here and now
Разстоянието е горе долу колкото от Белвил на Дюни до плажа.

# 477
За Дюни големият проблем е, че таксуват наполовина децата над 6 г. И така вече става много наистина.
А за Дрийм съни бийч не мога да си обясня лак плажът е далеч като на снимките си е на първа линия. Гледах, гледах , но въображението ми куца Simple Smile Явно се обикаля около басейна и се пада леко встрани. Все пак, не си го представям повече от 5 минути, защото покрай пързалките никога няма да успеем да стигнем до него Simple Smile

Толкова ли са зле наистина хотелите около златна рибка- Блу Ориндж. Хасиенда, Лагуна бийч ?
Ами общо взето са амортизирани и посредствени хотели. Моя позната преди 2 години беше в Хасиенда и каза, че е мега зле. Снаха ми пък през 2023 г. основно заради плиткото море посети Лагуната и определено не би повторила.

# 478
С таксуването на децата са се оляли Дюни. За тези пари има много по-добри нови хотели. Вярно, че плажът им е хубав, но е прекалено.

# 479
  • Beyond the stars
Всяка година им се чудя и като отворя снимки на стаи и общи части, и ми се отщява.
Факт - колко стоим в тези стаи, когато сме на море, нали. Ама пък толкова никакъв лев в някаква модернизация и актуализация да не вложиш, а цените на настаняване иначе няма проблем да си вървят нагоре.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 08:52 от Вълшебство

Общи условия

Активация на акаунт