❤️Майски бебета 2024-Тема 3❤️

• 20 975
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Ужасно пипкаво е с ноктите наистина и растат с часове, но не ги ли режете докато спят? Ако е будна не си представям изобщо как това ще се случи. Режа ги доста нескопосано най-вероятно, защото като израснат малко все са криви ама върши работа колкото да не се драска. Даже и с пиличката понякога минавам ама от нея повече ме е страх отколкото с ножичката

# 256
Привет момичета,
Претърсих назад темите, но не откривам. Някоя от вас беше казала за боен специалист в София, някъде на Христо Ботев, ако не се лъжа. Търся името или препоръка за някой в София. Знам, че няколко от вас ходиха и водиха бебчетата, в случая аз търся за възрастен човек, но яко е добър за бебчета, ще е добър и за големи така разсъждавам.
По темата за уменията - моят от корем по гръб се завъртя 3 пъти, епизодично е и не е някакво топ умение за сега. Не хваща сам и не посяга към играчки поне за сега, но полагам активни усилия аз да не се филмирам. Даже гледам да не чета много много какво се очаква да прави, че изпадам винаги в съмнение, че нещо не е наред.
Ноктите се режат с ножичка и след три дни са пак готови за рязане при нас. Постоянно се дере с тях също така. Вчера стана точно на 3 месеца малкото бобче ❤

# 257
  • София
Може ли снимка на тази електрическа пила, че да поръчам и аз. Направо настръхвам като дойде време за нокти. А те пък бързо растат.
Това е нашата:

ММ я поръча от някакъв сайт. Доволни сме.
За рязането/пиленето само като спи. Иначе е невъзможно. Като поотрасне се надявам да стане по-лесно.

# 258
Е момичета да ви се похваля- дойде ми  Grinning Почти 3 месеца след раждането.
Имам леки болки в кръста,но е поносимо.Съвсем неусетно,без болки,без симптоми.Направо се изненадах.Гледах си календара,последния ми цикъл е бил на 13 Август миналата година.Точно преди година.Егати съвпадението Grinning

# 259
Честито, Дени!
То и аз си мислех, че моят е дошъл почти веднага след лохиите..но АГ каза, че можело да е еднократно кървене. Докато не станат няколко, не се брояло за цикъл. Ще разберем идните дни Grinning

# 260
Аз като се сетя с баткото колко ми беше обилен цикъла, слагах си от следродилните превръзки, имах чувството, че получавам кръвоизливи всеки път. Ходех с една кърпа и я слагах под мен, толкова беше обилен. Така се задържа 3 цикъла, после се нормализира, но и болките се върнаха.
Сега направо се моля да се позабави още малко, а усещам жестоко напрежение в яйчниците и съм страшно изнервена, та може до няколко дни и аз да съм съпричастна с вас.

# 261
Момичета , ние другата седмица сме на ваксина, отложихме я с месец заради жегите ( и летен вирус, характеризиращ само с температура). При вашите дечица имаше ли някакви странични ефекти ? За какво да следя ?

# 262
За температура и почервеняване в зоната на боцнатото. Вземете си Панадол и лепенки куул пач.

# 263
Досега е нямала реакции от ваксина пу пу,само повече кривене и мрънкане.

Честит празник!
Богородица да ни закриля ❤️

Честит имен ден на всички които празнуват днес!🎉
Бъдете здрави!

Аз вече взех да се притеснявам с това зацапване.....обринах се😃дето се вика,няма край...първия ц-преди ц... сега два дни ми спря и пак зацапа и още продължава🤷....може да е веднъж на ден,но го има....ще изчакам още малко да се настрои и ако продължи ще ходя на преглед ....при някой друг има ли такова нещо....

# 264
Аз слагам от лепенките Куул Пач след имунизация.По 2 пъти през 4 часа.Детето не е вдигало температура.Дали е от тях или просто не вдига,незнам.
Мими,при мен е нещо подобно.Снощи ми дойде,днес от време на време прокапва.Нито силно,нито пък зацапване.Средна работа.Ще видим в следващите дни как ще е

# 265
Казват, че от първите ваксини не се вдига Т. От реимунизациите може да вдигнат.

# 266
Аз след ваксина слагам на боцнатото памуче с риванол, и близо до него лепенка кул пач, до сега не е вдигал температура

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 22:43 от G•H•

# 267
Не знам, моята беба вдигна температура на първите ваксини. На втората не. Ще видим сега на 4я месец като и слагат пак 2 ваксини. Сигурно ще вдигне.

# 268
Аз ги разделям-да НЯМА две в крачето

# 269
Момичета да питам казва слънцезащита ползвате за бебоците. И отделен въпрос да споделят мамите ходили на море как е положението. Ние ще ходим късен септември бяхме решили, че ще пропуснем но... Да ви се оплача педиатърката откачи колко безотговорни сме били, как можело... само където не ни каза описвам ви от мен. Така ме на плаши. Та да са излея мъката със вас

Общи условия

Активация на акаунт