❤️Майски бебета 2024-Тема 3❤️

• 20 845
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
Maми а учите ли си бебетата на седене с придържане от ваша страна?  Чета различни мнения

Моят юнак сам се вдига да присяда леко, смятам че когато детето е готово ще покаже че не иска да е напълно легнал а леко приседнал Simple Smile

# 736
Maми а учите ли си бебетата на седене с придържане от ваша страна?  Чета различни мнения

Моят юнак сам се вдига да присяда леко, смятам че когато детето е готово ще покаже че не иска да е напълно легнал а леко приседнал Simple Smile

Божее бравоо!! Моята няма никакви индикации да има такива намерения. Как се повдига? С ръчички ли се подпира?

# 737
Ние сме почти на 3 м (юнско бебе) и се опитва да се набира. Вдига главата и недоволства. Много е рано, разбира се, да говорим за каквото и да е изправяне. Иначе ортопеда каза преди 6-я месец да не я слагаме да сяда.

# 738
StellaMark Хваща се за ръцете ми и се надига или за гимнастиката за някоя играчка също съм го виждала, за покривалото на количката също, и когато е легнал и иска да се повдигне много смешно някак си се стяга в зоната на кръста и дупето и опитва да повдигне глава и крака много е смешен почти на 4 месеца е.

# 739
StellaMark Хваща се за ръцете ми и се надига или за гимнастиката за някоя играчка също съм го виждала, за покривалото на количката също, и когато е легнал и иска да се повдигне много смешно някак си се стяга в зоната на кръста и дупето и опитва да повдигне глава и крака много е смешен почти на 4 месеца е.

Супер сладко! Браво!

# 740
Буквално на коремна преса се набира моята девойка и то от доста време вече, на 4 месеца е. Рано е още за седене 😁

(Офтопик, ама някакси на обръщение "мами" не се припознавам 🤣)

# 741
На детето като му говори някой "къде е мама" ,"мама сега ще направи папане" или нещо от сорта, викам си боже,аз наистина съм мама Grinning

# 742
И моята така се набира като коремни преси,аз не точно "учене" по-скоро разнообрязяване- за някакви секунди я слагам и мн се кефи 😃 чак аз нямам търпение да седне
Днес бях ня зъболекар и седя при майка ест мн е слушала,спала три пъти не е ревала,а при мен се къса ....е що така...🤷

Новата тема
https://m.bg-mamma.com/?topic=1693868.new#new

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 15:31 от Mimi9999

# 743
О, това е редовно. На вън, на кафе, на ресторант, на гости - спи си, кротува си, бебе мечта. Всички ми казват: “Е, какво се оплакваш, кротко ти е детето.” Да, ама при мен вкъщи не е точно така 😃😃😃

# 744
Момичета, за червенините по сгъвките какво ви помогна?

# 745
Аз след баня намазвам с едно тампонче с бебешко олио само в гънката като го попивам хубаво да не остава много и ми се струва, че по този начин намалява червеното. Не се маха напълно, но си мисля, че и няма как при положение, че тези гънки са си постоянно налични Laughing по принцип съм чела, че  се слага бебешка пудра, а това, което аз правя да омазнявам е тотално обратното, но при нас действа
Момичета, за червенините по сгъвките какво ви помогна?

Общи условия

Активация на акаунт