❤️Майски бебета 2024-Тема 3❤️

• 20 849
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
Явно имате късмет, че действа при вас. Аз с каката в чудо се видях. Това е доста спорна тема, както и коликите.
За коликите не мога да се изкажа, при нас такова явление нямаше 😁 имаше нещо 2 седмици, но доста далеч от митовете и легендите, които бях чувала 😁
А за зъбките - явно и тук при всяко бебче си е индивидуално и при някои нещо действа, при други не.
За най-лесно може да се замрази някоя гризалка или да давате добре измития си пръст на бебчето да гризка. Макси много се успокоява като ми гризе пръста 😁

# 721
Да, пръста е номер едно. Игор като усети студеното му става неприятно и затова не му охлаждам гризалките. Не, че изобщо ги гризе де. Харесва си муселиновите кърпи и тях смуче и дъвче.

# 722
  • София
Момичета, бебчето ми беше започнало да си спи през нощта по 6-7-9 часа – различно, но 6 часа не мърдаха. От 3-4 дена обаче пак започна да се буди на по 2-3 часа Sad каква може да е причината? С юнско бебче съм.

# 723
Момичета, бебчето ми беше започнало да си спи през нощта по 6-7-9 часа – различно, но 6 часа не мърдаха. От 3-4 дена обаче пак започна да се буди на по 2-3 часа Sad каква може да е причината? С юнско бебче съм.

Регресията 😂 повечето вече ни почна.

# 724
Yana.KS, кураж, ще мине. Дано се опази бебето и бързо да минава всичко! Тези майки с по две и повечи сте герои за мен, аз едвам с едно се оправям...

Ние хванахме някакъв стомашен вирус и имахме кошмарна нощ. Първо мъжът ми през уикенда, вчера аз, бебето повръща на фонтан. За капак вчера й биха вторите дози ваксини, вдигна темп., развали се термометъра... абе лудница. Дано минава бързо, много е гадно чувството да не можеш да се грижиш за детенцето си.

# 725
Дами, с какво обличате бебетата в тези дъждовни дни? Аз слагам само ромпърче, но понякога се чудя дали не е твърде много, а не знам какво друго...
И да питам тези от вас, които кърмят, вашите бебета случайно да са в период, в който сучат по-малко време, разсейват се и на всичко отгоре и си искат по-рядко през деня, а през нощта по-често?

Обличам го както се обличам себе си. На мен вече ми е студено, тъй че няма как и на него да не му е. Навън е с потник, боди с дълъг ръкав и поларено гонище. Отдолу е с чаропогащник и поларено долнище. Но ние излизаме и рано 9-10 часа сутринта и е студеничко.

Вкъщи е само по потник, боди и панталонки и чорапи. Г/д гледам да го обличам какато себе си. Спи само по ромпър, но вече е с есенното чувалче.

# 726
  • София
Яна, много неприятна ситуация! Дано малкият не се зарази!
Гого си спи през нощта, но от няколко дни много се върти. Скимти на сън, неспокоен е. Като го погаля и дам бибата и се успокоява. Сънува ли, регресия ли е, не знам.

# 727

Я регресия, я скок в растежа. Ние сме в 4-ти скок и чат пат спи, чат пат се буди. Тази вечер заспа в 20.30 и се събуди в 5,30 да яде, а предната вечер непробудно цялата нощ.

При нас няма зъби все още, но много си яде пръстите и ръцете като цяло.

# 728
  • София
Благодаря! А какво се прави като е регресия/скок? Само търпение или мога да помогна с нещо?

# 729
И при нас е кофти положението.От както се развали времето и сме вътре по цял ден,детето само реве,неспокоен е.Чудя се вече с какво да го занимавам.Играчките не признава,нито дрънкащи,нито музикални,нито спи,нищо.През нощта спа като по чудо цяла нощ,но спахме на дивана с него.Сам не спи,в креватчето само рев.Страх ме е,че ще свикне с мен да спи и после няма отърване.Но се изморявам да ставам през 15 мин. да го успокоявам.Дано мине бързо тоя период.Сега сме навън под навеса,вали дъжд а малкия спи като пън.Явно през зимата ще си стоим навън за да може детето да спи Grinning

# 730
Ох болните да оздравяват бързо 🤍много е трудно с болен вкъщи дори да е голям болен 🫥изтръпвам след градина всеки ден...
И моята засега е добре ама все се вре при бебето, знам ли кво ще стане ....бонбонче й вика сега 🍬
Майка идва сутрин,аз водя каката,тя остава вкъщи с бебето и все гледала към вратата Гери кога ще се върна 🥹.
Сутрин си е хладно и засега така,после не ми се мисли....голяма лудница да оправя и двете под час🫥

# 731
Mimi на мен ми се налага днес да взема баткото и утре да го заведа на градина сама с бебето, таткото е командировка ще се прибере утре вечер… не ми се мисли, не е свикнал не иска да ходи на градина и много плаче…

# 732
Същата работа всяка сутрин мрънка за нещо +че не иска да ходи,шумно й било...да,имаше голяма пауза и отвикна,аз днес ще я взема за първи път сама ...и ми става лошо хаха.
Вчера като я вземахме с мм,малката мн рева 🤯 квото такова ще се носим

# 733
При скок/регресия само добър режим може да помогне, а понякога и той не е решение, но може да има леко облекчение. Само търпение и молитви към всички богове.

И ние не може да излезнем всеки ден, то са едни песни и танци, и пак едвам я забавлявам.

# 734
Maми а учите ли си бебетата на седене с придържане от ваша страна?  Чета различни мнения

Общи условия

Активация на акаунт