❤️Майски бебета 2024-Тема 3❤️

• 20 998
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • София
При нас ММ реже ноктите. Пили, по-скоро. Вече е спец. Simple Smile
Ние ще пропуснем морето тази година. Живи и здрави - догодина ще идем. Поне имаме вила извън София. Всеки уикенд сме там, края на месеца ще сме за по-дълго. Природа, чист въздух - много е хубаво.

# 286
Момичета, помня, че доста от вас купиха този модел количка на черен петък. Ако помните цената, по-ниска ли беше от тази?
Скрит текст:

# 287
Мисля, че повечето взехме Balios Lux, която е с 3 коша - транспортен, до 6 м и 6+. Аз я взех за 1200, но я засякох на 1100 лв, за това само тази на мен ми идва скъпо, но ти може би имаш вече с кош до 6 м и транспортен. За съжаление аз този модел не съм го следяла.

# 288
И аз мисля като Ваня, повечето момичета в групата коментираха комбинирания модел. Това са доста пари само за лятна количка, освен ако не планирате и за второ да я ползвате.

# 289
Благодаря момичета! Както винаги сте много полезни! ❤❤❤

# 290
  • Варна
Здравейте, не съм писала и чела от много отдавна Sad моят Борис вече се обръща сам, хваща играчки за гризане и май го борят зъбките Cry надвечер много плаче както когато имаше колики като новороден, че и по-жално Sad инъче е само на кърма и тези дни почнах да давам по мъничко водичка като плаче. През нощта има 1-2 ставания за хапване спрямо часа на заспиването.
Има ли други бебчовци със заявки за зъби?

# 291
  • София
Момичета, давате ли все още пробиотик? И ако да, докога смятате да давате? Аз давам БиоГая. Нашата педиатърка каза поне до година да взима. Не съм сигурна дали има полза от пробиотиците... Просто много се вдига шум около тях. Давам засега, ще видим докога.

# 292
На нас педиатъра ни беше казал да давам пробиотик но не каза защо и не съм давала. Мисля преди да ходим на море евентуално да давам. На баткото също ще давам докато сме на море да не хване някой вирус

# 293
Моят син много се лигави и съседката ми  каза,че зъбките може би ще тръгнат рано.Ще видим,каквото такова.
На една приятелка и казал педиатъра от 5-ти месец да се започва захранването.Още ми е далеч тази тема,но времето направо лети покрай бебока и започвам да чета какво се дава и как Grinning

# 294
Аз давам БиоГая и според мен откакто почнахме ходи по-редовно до тоалетна. Пробиотик по принцип се дава за цялостно чревно здраве. Мисля да си продължавам.

Иначе и при нас е яко лигавене и рев, не е гаранция, че ще тръгнат веднага, но венците се подготвят.

# 295
  • София
И моето момче се лигави и си лапа ръцете. Понякога ги засмуква много силно. За момента не е кисел. Дано не го мъчат много зъбките като тръгнат.

# 296
На мен педиатърката ми каза, че няма нужда от пробиотични бактерии, ако няма оплаквания. По друг начин го обясни, но в този смисъл. Аз купих Био Гая, но мисля, че дадох само един път. Приятелка, която ражда в Токуда ми каза, че дава Омни биотик и е много доволна.

# 297
На нас ни изписаха Омнибиотик Панда още в болницата. Трябва да го давам 4 месеца. Не знам дали има ефект от него. Изхожда се веднъж на денонощие. Понякога и по-рядко.

# 298
И на Явко ръцете са постоянно в устата, от няколко дни нервничи жестоко и навира ръцете чак до гърлото и се дави. Направих си експеримент и му дадох да ми захапе кокалчето на показалеца, такова дъвчене падна и видимо се успокои. Опитвам се да му давам играчки за гризане, но още не държи хубаво предмети и като му падне от ръката почва да реве. На батко му изби първият зъб на 4 месеца и 10 дни, така че няма да се очудя да избива и зъб скоро. Ама то така е от колики, на зъби, докато избият всички зъби влизат в ужасните 2 и така един кръговрат 😅

Аз давам специален пробиотик предписан от гастро, свързан със запека. Всичко се нормализира, решихме да го спрем и хоп пак се запече, така че ще го даваме сигурно до захранването, когато ще почна да му давам по - разхлабващи храни. Дано тогава му се оправи коремчето, че колко клизми направихме през тия 3 месеца и половина ..

# 299
На моята и давам Омнибиотик Панда,оправих и ходенето по голяма нужда .Доволна съм от него,трябваше му време да се натрупа няколко дни след,които взе да действа страхотно при нея.

Казват,че е добре и за имунната система да се дава пробиотик.Ще си и го давам поне до годинката.

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 22:35 от Mims1900

Общи условия

Активация на акаунт