Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 52 918
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Скрит текст:
Здравейте,
търся си нов аромат за есента - представям си го хем удово, хем леко сладичко..
Тези, които си купиха Sandalwood на Jenny Glow - дали отговаря на това, което търся?

Има такъв уклон според мен, да.

# 406
  • Deutschland
Здравейте. И тази година не си спестих чутовен скандал в Рефан. С влизането питам има ли номер 590, понеже в интернет го видях и се започна. Вие госпожо, за коя се мислите? 😂 Като сте видяла нещо и хоп, има го. Шефа е толкова стиснат, че даже и Скандал няма, а е търсен. Умирам 😂
Все пак взех 2 по 30 мл с по 30 капки, единия Венеция, другия ще го търся в нета, че не запомних, а ми хареса. Една легенда Бич може и о, небеса даде ми два тестера на нови парфюми. Снимах ви.
Допълвам : 171 е Miss Dior Rose N'Roses (Christian Dior). Нов бил. Нямам идея.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 17:33 от Фрау С

# 407
Това Byg moze ми звучи интетесно,може ли малко повече за него🌺,на коя класика напомня?

# 408
  • Deutschland
На никоя. Това е оригинална класика от соца. Купих го за майка ми.

# 409
Ако още не сте поръчала от Дивайн, бих могла да се включа с един парфюм.
Някой, който ще поръчва от сайта на Дивайн иска ли да се комбинираме? Харесах един парфюм на Le Labo - Another 13 и никъде не намирам реплика, иска ми се да пробвам на Дивайн ама 18 лв за доставка? Не съм поръчвала до сега от там, ще се радвам и на отизви. Благодаря!

# 410
Здравейте. Търся трайна и максимално доближаваща се до оригинала версия на Chanel Allure дамския. Предварително благодаря. 🙏😍
Няма такава, майка ми ползва парфюма от сигурно над 20 години и и търсих добра алтернатива да си пръска на воля, но уви, аз не открих.
На Coco Mademoiselle има топ идентичен аромат от лидълските парфюми, но на Allure няма нещо, което да се доближава.
А версията на Дивайн тествахте ли?

# 411
На никоя. Това е оригинална класика от соца. Купих го за майка ми.
Ще купя и аз за моята👍

# 412
  • Deutschland
Между другото не се молете като мен за списъци. Ето тук са актуални. Сайта е на друг език, но се подразбира.

https://aromagia.by/catalog/

# 413
Ако някой прави поръчка от Дивайн бих се включила с 2 аромата 😁
Аз също бих се включила с 1 парфюм.

# 414
Здравейте,

Някой купувал ли е сполучлива имитация на Paco Rabanne-Fame

# 415
  • Deutschland
Направих едни последни покупки, този път от Заг. 50 мл. Лира в мое шише и 15 мл. Кензо Амор в шише от тях на обща цена 24.45. Не знам много ли е, малко ли.
Нови аромати няма, затова не взех списък. Дадоха ми 4 тестера на спрян парфюм, ще снимам. Не знам кой е.
Тествах Irish leather на Мемо, много мъжки ми дойде и не взех.

# 416
Направих едни последни покупки, този път от Заг. 50 мл. Лира в мое шише и 15 мл. Кензо Амор в шише от тях на обща цена 24.45. Не знам много ли е, малко ли.
Нови аромати няма, затова не взех списък. Дадоха ми 4 тестера на спрян парфюм, ще снимам. Не знам кой е.

Този е - 540 WO-   WONDERLUST-  MICHAEL KORS

# 417

Не знаех,че има имитация на Кензо, какъв номер е и как е самото парфюмче

# 418
  • Deutschland
Има остатъчни количества от Кензо Амор или Амур, не знам точно как е. Спряли са го и трябва търсене из магазини за да го откриете. Номера е 034 по спомен, защото етикет няма. Питайте онова момче Иво от Базар дали не му се намира.
Парфюмът е сладък, ванилен, пудрен, истински разкош за носа ми. Имала съм тестер и беше много траен.

# 419
Здравейте. Търся трайна и максимално доближаваща се до оригинала версия на Chanel Allure дамския. Предварително благодаря. 🙏😍
Няма такава, майка ми ползва парфюма от сигурно над 20 години и и търсих добра алтернатива да си пръска на воля, но уви, аз не открих.
На Coco Mademoiselle има топ идентичен аромат от лидълските парфюми, но на Allure няма нещо, което да се доближава.
На D&P има имитация, но доколко се доближава не мога да кажа. На мен ми е сапунен този аромат.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 15:23 от Dareland

Общи условия

Активация на акаунт