Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 52 902
  • 736
  •   2
Отговори
# 390
Бихте ли споделили кой аналог на Еуфория е сполучлив? Благодаря предварително!

Аз имам на Prouve и е 1:1 с оригинала

# 391
  • Пловдив
Коментираше се Alien. От Заг ми пратиха негова мостра при поръчката - бледо копие на оригинала и много нетраен. Не бих го препоръчала.

# 392
  • Light of Zartha
Ох аз търся скандал. Сега в родния ми град проверих, понеже на сайта на камея пише, че тук ги има. Еми нямаше. Само една единствена еуфория. Явно ще поръчвам, а се надявах да спестя от доставка. Пробвах на рефан..май..варианта на скандал - траен, но много плодов някак. Много е приятен, но аз си искам на камея.

# 393
  • Варна
Днес в LCW тествах този:

Ако някой търси доста добро копие на Armani Stronger With You. Цената е 17лв, но вероятно до няколко седмици ще е на 10-11. Проблемът обаче е, че на моята кожа излъчваше около 1.5 часа и след това рязко заглъхна. След 2.5-3 часа е почти недоловим. На дреха вероятно даде още поне 1 час.
За някой младеж или ако имате възможност да подновявате на всеки 3 часа, си е супер.
В подобен, но сребрист флакон, имаха сполучлива версия на Versace Eros, която бе поне два пъти по-трайна. И накрая я разпродаваха на 11лв с безплатна доставка

# 394
  • София
Чакайки на каса в Уайкики съм пръскал веднъж , дваж на китката.
Та, късметлия си ако това държи час и половина. Аз май още бях в магазина като се изпари и остана нещо като след ползване на мокра кърпичка 🙃
Съмнявам се да са с изискуемата концентрация за да ги изписват така смело като парфюмни води.

Комплименти получих днес за Honey oud / Камея. Рядко се сещам за него, а не знам защо, харесвам го.

# 395
  • Варна
Чакайки на каса в Уайкики съм пръскал веднъж , дваж на китката.
Та, късметлия си ако това държи час и половина. Аз май още бях в магазина като се изпари и остана нещо като след ползване на мокра кърпичка 🙃
Съмнявам се да са с изискуемата концентрация за да ги изписват така смело като парфюмни води.

Комплименти получих днес за Honey oud / Камея. Рядко се сещам за него, а не знам защо, харесвам го.
Аз има 10 бройки LCW и повечето съм тествал по наколко пъти за аромат и трайност преди покупка. Защото наистина си имат и откровени водички или пък странно "ухаещи". Но излизат и съкровища, особено когато са на намалена цена за разчистване.

# 396
  • Пловдив
Приятелка ми донесе тестер на Yodeyma имитация на Valaya Parfums de Marly, траен е доста. Първоначално се усеща цитрус наистина, но доста за кратко преминава в кремообразни бели цветя, малко ретро уклон има за мен. Харесва ми и ще се купува. Женствен и класен аромат. Не бих определила сезон за него. Иначе в момента пръскам Beach Walk Maison Martin Margiela на Muscent, ууд елемента не е моят. Ползвам цяло лято и Aqua Allegoria Mandarine Basilic Guerlain на Заг Зодиак, той е за моментите, в които не знам какво ми се пръска. Взех по 15 мл от Signature Absolue Montblanc на Заг Зодиак - много приятен, офисен аромат, Q by Dolce & Gabbana за мен има мъжки уклон, не е моят, но ще го изпръскам и Goddess Burberry, той не е за топло време, според мен, ще му дам шанс есента. Сдобих се с няколко изгодни шишенца по 15 мл от Тему и ще пълня няколко Рефанци за проба.

# 397
Приятелка ми донесе тестер на Yodeyma имитация на Valaya Parfums de Marly, траен е доста.
Как се казва на Yodeyma имитацията?

# 398
Приятелка ми донесе тестер на Yodeyma имитация на Valaya Parfums de Marly, траен е доста.
Как се казва на Yodeyma имитацията?

# 399
Здравейте, дали и а реплика на Soleil de Feu Tom Ford и Sisley Izia?

# 400
Здравейте. Търся трайна и максимално доближаваща се до оригинала версия на Chanel Allure дамския. Предварително благодаря. 🙏😍

# 401
Здравейте. Търся трайна и максимално доближаваща се до оригинала версия на Chanel Allure дамския. Предварително благодаря. 🙏😍
Няма,все още…шанелите са невъзможно трудни за имитация,което за мен е добре,защото уважавам много марката.

# 402
  • Стара Загора
Здравейте,
търся си нов аромат за есента - представям си го хем удово, хем леко сладичко..
Тези, които си купиха Sandalwood на Jenny Glow - дали отговаря на това, което търся?

# 403
От темата тук се е коментирало за Soleil de Feu Tom Ford на Рефан. Можете да потърсите, май не бяха лоши отзивите.

Здравейте, дали и а реплика на Soleil de Feu Tom Ford и Sisley Izia?

# 404
Няма такава, майка ми ползва парфюма от сигурно над 20 години и и търсих добра алтернатива да си пръска на воля, но уви, аз не открих.
На Coco Mademoiselle има топ идентичен аромат от лидълските парфюми, но на Allure няма нещо, което да се доближава.

Общи условия

Активация на акаунт