Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 52 938
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Има остатъчни количества от Кензо Амор или Амур, не знам точно как е. Спряли са го и трябва търсене из магазини за да го откриете. Номера е 034 по спомен, защото етикет няма. Питайте онова момче Иво от Базар дали не му се намира.
Парфюмът е сладък, ванилен, пудрен, истински разкош за носа ми. Имала съм тестер и беше много траен.

Прекрасен е да, аз имам една отливка в оригинал и си я кътам 😄😄 ще потърся в магазина в Бургас, иначе на Иво съм му писала в Базара ,но така и не ми отговори

# 421
  • Deutschland
Знам, че и на D&P версията е прекрасна.

# 422
Кензо Амор го имаше скоро в ЗАГ в Бургас, но ми се стори слаб. Фрау, сподели моля те как се представя откъм трайност.

# 423
Кензо Амор го имат и "Bargello". Реално аз първо харесах имитацията на "Заг Зодиак", но вече беше спряна, при Иво също я нямаше и се наложи да търся други варианти. Като аромат имитацията на "Bargello" е вкусна, напомня ми десерта "мляко с ориз" Smile Не познавам оригинала, но техническите показатели на имитацията на "Bargello" са отлични /трайност, плътност/. Единственото, което не е наред, това е цената от 29 лв. за 50 мл.

# 424
много е 29лв , преди бяха в Турция по 10лв, в едно магазинче в Пловдив ги продават по 22лв. Има разни търговци, които внасят стоки от Турция и при тях цените са по-ниски.

# 425
  • обл. Шумен
...... Единственото, което не е наред, това е цената от 29 лв. за 50 мл.
Ами те и D&P вече за 50 мл. искат 29 лв., The perfume -50 мл. 25 лв, Parfen - 50 мл. 28 лв....
Вече прекалиха!

# 426
С уговорката, че няма имитация, която да пресъздаде в цялост който и да е от шанелските парфюми, бих Ви препоръчала да пробвате Алюр на Заг. Основата е уловена, но няма развитие. Ароматът все пак е хубав и може да се направи компромис донякъде Simple Smile 
Здравейте. Търся трайна и максимално доближаваща се до оригинала версия на Chanel Allure дамския. Предварително благодаря. 🙏😍

# 427
Кензо Амор го имат и "Bargello". Реално аз първо харесах имитацията на "Заг Зодиак", но вече беше спряна, при Иво също я нямаше и се наложи да търся други варианти. Като аромат имитацията на "Bargello" е вкусна, напомня ми десерта "мляко с ориз" Smile Не познавам оригинала, но техническите показатели на имитацията на "Bargello" са отлични /трайност, плътност/. Единственото, което не е наред, това е цената от 29 лв. за 50 мл.
На мен ми я предложиха в магазина на Борис преди около 3 седмици.

# 428
  • Deutschland
Направих тест на Лира и Кензо на китките на ръцете и на лентичка. След 10 часа Кензо ухае на китката ми, Лира не. На лентата същата работа.

# 429
Вчера помирисах един Скандал на Мартинез на улицата, доста добра проекция, замислям се да мина да си взема.

В моя град на 50 места се продава Martin Lion, искам да му дам шанс, но като съм го пробвала винаги спиртното начало ме убива, защото трае дълго и ме задушава.
С всички Мартин Лион ли е така и кои са сполучливи?
Няма ги на първа страница в нито едно предложение за сполучливи, търсих и с търсачката, но нямах голям успех.

# 430
  • София
Аз не съм успявал да харесам Martin Lion. На кожа или на блотер съм пробвал цялата им унисекс наличност ( към онзи момент в конкретно добре заредено магазинче към което ме насочиха тук в темата ).

# 431
  • Пловдив
Fleur Narcotique Ex Nihilo и Blanche Byredo  съм ползвала на Martin Lion, тях ги изпръсках целите. Още нещо съм ползвала тяхно, но в момента не мога да се сетя кое или кои. На мен ми харесват, трайни са, но в Пловдив откакто махнаха Елитис, само в Евроленд съм виждала и няма особен избор, а ми омръзна да поръчвам на сляпо и после да ги разменям, подарявам и т.н.

# 432
Има ли фирма, на която да купувате имитиращите продукти без да се колебаете, и винаги да са достатъчно трайни?

# 433
Има на пазара доста сполучливи имитации и Martin lion не са сред тях, имах няколко горчиви опита с тях и приключих особено след като любимият ми парфюм un jardin sur le nil миришеше ужасно на риба.

# 434
  • София
Има ли фирма, на която да купувате имитиращите продукти без да се колебаете, и винаги да са достатъчно трайни?
Не.
Аромат по аромат, фирма по фирма. В този ред.

Общи условия

Активация на акаунт