Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 55 251
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Получих и аз своята Valia от Yodeyma(Valaya)
Много ми харесва ❤️ напомня ми на нещо,което съм имала преди,но още не мога да се сетя. Другия ,който поръчах е аналог на Chat Perché Goutal ,но той ми идва доста цветен и сапунен,та ще го пусна в размените. Имаше и мостра на Delina много е нежен и ненатрапчив 😊

# 451
Днес снимах магазина в Пловдив където се продават парфюми MARTIN LION,
Магазина се намира на Пешеходен мост Марица от страната на Новотела до ресторант Хепи.

# 452
  • Пловдив
Вие сте продавач-консултант в него ли? Че снощи сте се регистрирали във форума, а два пъти тук в темата вече споменавате информацията, за няма и 15 часа.
Всеки, който е от Пловдив още от първия пост разбра за кой магазин става въпрос.

# 453
Здравейте,
Някой да сподели за имитация на Дона Трусарди, без Заг и Сан Сиро?

# 454
Междудругото трайността на парфюма зависел и от това колко е суха кожата, върху която се пръска. Аз принципно постоянно се мажа с разни масла и рядко някой парфюм да е нетраен, затова се учудвам, че на Заг някой казва, че са нетрайни.. Спрямо Рефан, са супер трайни.
Да питам има ли група не за размяна, а продажба на парфюми? Бях писала на една жена за рязмяна, но не ме отрази.. беше за Kismet woman, аналог на Killian Good Girl Go Bad. Принципно търся бюджетни добри аналози за пръскане на воля 😁.

# 455
  • София
Абсолютен факт е това - парфюмите обичат мазна или допълнително омазнена кожа и не обичат суха.

# 456
Вие сте продавач-консултант в него ли? Че снощи сте се регистрирали във форума, а два пъти тук в темата вече споменавате информацията, за няма и 15 часа.
Всеки, който е от Пловдив още от първия пост разбра за кой магазин става въпрос.
[/quote ]                                                                                                                                                                                                                                       
Не не съм продавач- консултант,Мислех ,че тук всеки помага кой с каквото може относно съвети ,впечатления или място на което може да се намери съответен парфюм,А регистрацията ми е от близкато 2007 г,

# 457
  • Стара Загора

Да питам има ли група не за размяна, а продажба на парфюми? Бях писала на една жена за рязмяна, но не ме отрази.. беше за Kismet woman, аналог на Killian Good Girl Go Bad. Принципно търся бюджетни добри аналози за пръскане на воля 😁.

А не може ли в темата за размяна, да си пишем, че стават и за продажба.(или не е разрешено?)
Аз например проявявам интерес към някои оферти, и бих купила.А като нямам нищо за размяна и ги подминавам..

# 458

А не може ли в темата за размяна, да си пишем, че стават и за продажба.(или не е разрешено?)
Аз например проявявам интерес към някои оферти, и бих купила.А като нямам нищо за размяна и ги подминавам..
Аз преди време бях пуснала парфюм за размяна и бях посочила и цена,ако все пак някой прояви интерес,но ми се написа,че групата е за размяна

# 459
  • Deutschland
Мисля, че няма тема за продажба на имитационна парфюмерия.

# 460
  • Пловдив
Във форума са забранени продажбите. Но пък съм писала при размяната на козметика на лично и се е стигало до продажба.

# 461
Благодарение на D-frag12 си имам нов любимец-Lady Million Fabulous в изпълнение на Рефан. Супер траен и изискан. Не усещам отчетливо любимия ми червен пипер, но комбинацията е страхотна.
Ще се радвам да споделиш други любимци на жена ти с подобно излъчване! Благодаря!

# 462
За момичетата от Бургас и фенове на ЗАГ да кажа, че има цяла колба Кензо Амор. На моята кожа не седи, но със с много суха. Пръснах на JPG La belle бреййй няма отмирисваме. Много сладък, бисквитено сладък. На препечени сладки бисквити.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 18:21 от Вярра

# 463
За момичетата от Бургас и фенове на ЗАГ да кажа, че има цяла колба Кензо Амор. На моята кожа не седи, но със с много суха. Пръснах на JPG ,La belle бреййй няма отмирисваме. Много сладък, бисквитено сладък. На препечени сладки бисквити.
Има да и аз бях там преди няколко дни, пръснах на ръката,но много остър ми се стори и се въздържах

# 464
Здравейте,

Някой купувал ли е сполучлива имитация на Paco Rabanne-Fame

Да,този.Заслужава си всяка стотинка.

Общи условия

Активация на акаунт