Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 52 807
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Някой с отзив за Alien Goddess в сайта на mall24
В Гиза вероятно няма да го пуснат вече .. Sad

# 556
В Гиза изчерпан ли е?

# 557
  • 🌊
Свърших Miss Dior Cherie на Парфен най-сетне и няма да повторя. Не е моя аромат или аз го помня доста по-различен.

От друга тема разбрах, че Red Temtation на Зара е имитация на Бакарат както моя любим Cloud. Във фрагрантика го описват като по-сладка версия, което за мен е повече от перфектно, някой пробвал ли ги е да сравни?

# 558
  • BG-DE
Имам Cloud и съм пробвала този на Зара, за мен Облакът е по-добър.

# 559

Тази стара Нина някой да се е осмелил да я направи? Все старите парфюми ме влекат. Носталгия, асоциации ли ....

# 560
Аз също имам и двата. За мен не си приличат. Облакът го усещам по-захаросан, в Ред темптейшън се усеща тази специфична миризма на нещо като бинт.

# 561
Пръскала съм Бакарат оригинал и Зара варианта на двете китки, но Red temptation за мен има даже една цитрусова нотка в повече.
За мен лично bacarrat extrait е по-хубав, заради нотката горчив бадем, но до момента негов хубав аналог не съм намерила.

# 562
Днес си взех Honour на Гиза, бях питала за него по-рано в темата.

Много бели цветя, добре балансирани, мирише ми на чисто, нежно, няма спиртни нотки на първо четене, от което винаги се опасявам.

Харесва ми. Не е най-моят аромат, но с кеф ще си изхабя бутилчето.

Кой запомнящ се аромат на Гиза бихте ми препоръчали също така за това време. Колебая се за Тонка и ветивер, някакви впечатления?

# 563
За запомнящ аромат от Гиза мога да кажа, че за мен са Италика и Белугата 😊. Тези дни получих два нови от там - Gris charnel много ми хареса идеално ми е за това време по леката версия е от Gris charnel extrait също много любим, но с макпо повечко опушен акорд. Всех си Aqua Universalis страхотен свеж и чист аромат много стилен, вероятно ще го ползвам малко сега, но ще отлежи за по- топлото време..

# 564
Пръскала съм Бакарат оригинал и Зара варианта на двете китки, но Red temptation за мен има даже една цитрусова нотка в повече.
За мен лично bacarrat extrait е по-хубав, заради нотката горчив бадем, но до момента негов хубав аналог не съм намерила.

Ей този арабски е уникална версия на Бакарат екстракт и феноменална трайност.
От Гиза за мен любими и страхотно направени са - Сантал Роял, Fucking fabulous, Grise Charnel, Божествен огън,  Menoir Amouage , Guidance Amouage(последния неразличим с отигинала,твърдя от опит)

# 565
Днес си взех Honour на Гиза, бях питала за него по-рано в темата.

Много бели цветя, добре балансирани, мирише ми на чисто, нежно, няма спиртни нотки на първо четене, от което винаги се опасявам.

Харесва ми. Не е най-моят аромат, но с кеф ще си изхабя бутилчето.

Кой запомнящ се аромат на Гиза бихте ми препоръчали също така за това време. Колебая се за Тонка и ветивер, някакви впечатления?

#UNS69 Белуга Cuir Beluga Guerlain, #UNS102 Божествен Огън God of Fire Stéphane Humbert Lucas 777
,#D323 Ухание Guidance Amouage,#UNS97 Амбер Хром Ambre Chromatique Maison Crivelli и #UNS104 Страсти Gris Charnel BDK. Тези са ми любими и ще си ги купувам и за напред

# 566
  • София
На кои други ексклузиви на Герлен имат имитации Гиза? Сред ексклузивите има страхотни аромати, несравними с масовите, някои даже и в оригинал трудно се намират, защото са спрени от производство.

# 567
Здравейте, Gautier Divine на JPG има ли сполучлива имитация. Благодаря

# 568

Ако харесвате Обувката на Каролина Херера не пропускайте това.

Трайност и шлейф повече от перфектни влачи се метър след теб

# 569
  • BG-DE
Ако познаваш Rawaa кой от двата е по-близък и траен? Напоследък нещо ме е страх да купувам арабски парфюми, защото никога не се знае на каква партида ще попаднеш. Така миналата година изгорях с един Club de nuit Imperial спряган за "перфектната" имитация на Делина, ама на мен ми се падна нещо по-близко до Рози и Ванилия на Мансера плюс машинно масло и независимо, че във Фрагрантика редовно препоръчват арабелките да бъдат оставяни по няколко месеца да отлежат преди употреба, за да се разкрие ароматът моят не се промени грам в посока Делина за година ☹️
Сега съм загледала един Fakhar rose но като чета мненията направо ме е страх да го поръчам 🥴

Общи условия

Активация на акаунт