Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 52 781
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Imperiala на CDNuit е версията на Делина Ексклузив. Лошо ми става от него-толкова мощен парфюм, .  Аз имах Арак на Ахмед,който е също Обувката,но го свърших и Арак е изчерпан. Та смятам да взема тая Латафа-и без това е 35 лв,а оня 100. Затова питах за трайност и шлейф,че във Фрагрантика нещо не разбирам-на един му е траен,на друг не... То вече и оригинал не си струва човек да вземе-имам колежка дето е страшно парвеню и само такива взема и то от оторизирани магазини....Ми ,водички направо.. И да ви кажа,като са направени такива нетрайни вече и развитие няма парфюма,няма плътност някак....Никога няма да забравя като взе Guidance  за 560 лв и аз с моят от Гиза надделях🤣🤣🤣🤣🤣-не можа да си го прости🤣🤣🤣🤣. Тъй че аз лично или Гиза или арабски

# 571
  • BG-DE
Ами трайността на парфюма зависи и от това какъв тип е, а и от индивидуалните особености на всяка кожа. Аз нямам наблюдения да са по-нетрайни напоследък парфюмите. Divine JPG и Angel nova, заедно с вечното ми Womanity бяха фаворитите ми това лято и нямам оплаквания откъм трайност🤔 Тук където живея арабските парфюми не са чак толкова евтини и затова се колебая преди да дам 30-40€. Въпросният Армаф наистина се спряга за копие на Делина ексклузив но моя нямаше нищо общо с него, а го взех за 50€ и това, че вчера вече не изтърпях да го чакам повече дали ще се промени и го метнах в кофата не ме направи много щастлива 🥴

# 572
И аз го имам Aarak на Ahmed Al Maghribi и варианта на обувката на D&P .
И от двата съм доволна.
Единственият ексклузив на guerlain при Гиза е cuir beluga,  няма друг. Имам отливка от оригинала и този на Гиза е единтичен за мен.

# 573
И според мен с арабските парфюми си е малко руска рулетка, никога не знаеш какво ще ти се падне 😊 Преди две години и аз метнах в кофата две арабчета, не знаех, че трябва да ги чакам да отлежават но и да знаех все тая те докато отлежат на мен вече сигурно друго ще ми се носи 😂

# 574
  • 🌊
Благодаря ви много за мненията за Red Temptation. Реално търсех по-евтина версия на Облаците, защото тези 6 лева за доставка към Заг ми се струваа излишни ако има по-достъпна версия.

# 575
  • Варна
Martin Lion са пуснали няколко новости сред дамските и особено унисекс ароматите.
Нищо все още не бе заредено на щанда им в Елитис Варна обаче.

# 576
Някой с отзив за този аналог на DYPTIQUE – Philosykos от The moon
Не познавам оригинала, предимно дамски или мъжки е Simple Smile

# 577
Цитат на: zory1190  link=topic=1678432.msg48588181#msg48588181  date=1727106335
аз го имам и ми харесва. За мен си е унисекс. Единствено трябва да престои седмица две.

# 578
Да похваля мъжкия Angel на Заг. Вече трети час не мърда от кожата. Страхотен е.

# 579
Да похваля мъжкия Angel на Заг. Вече трети час не мърда от кожата. Страхотен е.
Обмислям да си взема дамския вариант и този отзив за мъжкия ми беше много полезен! Ще взема за мъжа ми. Благодаря!

# 580
Някой чакаше да пуснат в БГ Eclaire Lattafa.Имаше го за ден в един сайт за 99 лв ,но веднага го разграбиха. Току що си го взех от Дъглас 100 мл за 95 лв. Останаха само 2 бройки налични, за който го иска- Дъглас в The Mall. Много е силен,аз лично мляко не хващам,по скоро много мед,карамел и ванилия.Усещам и горчив бадем,а няма в пирамидата. Дори в началото ми стана лощо от сладост,но мисля,че в студено време ще е прекрасен. Все още не смея да разопаковам моя,че изчакам да видя как ще се развие(напръсках се доволно)
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Eclaire-93628.html

# 581
На кой аромат е аналог? Трябва да си струва парите, защото не са малко

# 582
На кой аромат е аналог? Трябва да си струва парите, защото не са малко
на Bianco Latte Giardini Di Toscana
https://www.fragrantica.com/perfume/Giardini-Di-Toscana/Bianco-Latte-64757.html

В петък си взех Nebras Lattafa ,аналог на Eilish Billie Eilish. Много е подобен на Еклера, еднакво сладки и ванилени са, като Еклера е по-силен и има лека горчивина. Не се дублират,но са от една кръвна група.
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Nebras-78560.html

# 583
  • Варна
Някой чакаше да пуснат в БГ Eclaire Lattafa.Имаше го за ден в един сайт за 99 лв ,но веднага го разграбиха. Току що си го взех от Дъглас 100 мл за 95 лв. Останаха само 2 бройки налични, за който го иска- Дъглас в The Mall.[/url]
Леле 100лв за lattafa. Аз вчера дадох цели 26лв за 55мл Рефан CH Gold myrrh absolute и малко останах недоволен. Много прибран този аромат. Траен, но се усеща чак, когато си навреш носа в кожата или дрехата.  А е стара партида, отлежал. Как е при вас?

# 584
Éclair го пуснаха пак с отсъпка на 78лв
https://douglas.bg/lattafa-eclaire-83840

Bianco latte го взех от divain и е много приятен.
Ch myrrh от рефан го имам от миналата година ,трябва да го преслушам как е.
Купих divine JPG от рефан и от сан сиро. Сякаш на рефан е по-добре направен , като днес бях с този на сан сиро и една жена ми направи комплимент, че съм с много хубав парфюм. Изненадах се , рядко получавам комплименти. Май ще пробвам и вариантът на Гиза.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 20:09 от jarkira

Общи условия

Активация на акаунт