Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 52 865
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Какво ще кажете зa Honour 43 woman на Гиза? Нямаше го дълго време наличен, та сега вече е факт и доста му се чудя.
Подходящ ли е за сезона?
Много е хубав,но за мен е по скоро е пролетен/летен....Е,не че е задължително...

# 511
  • Варна
Препоръчайте ми имитация на Montale Arabians Tonka.
И аз потвърждава, както останалите, рефанската версия. Толкова ми хареса още при първо подушване, че грабнах направо капсулован и не ми се чакаше, докато го пуснат наливен, от страх да не се изчерпи.

# 512
Есенните ми парфюми тази година са много странни. Ангел нова на Гиза, което лятото ми беше много сладнеещо и изкуствено, ей сега в дъжда е много оптимистично. Добро лошо момиче също добре се връзва. Третият ми вариант е Номад на Заг, което не прилича на Номад, но е доста приятно.

Тези дни ще извадя и една ванилия от Зара, но май ми е рано за тежките неща.

Ходих да тествам новата Барения, която не ми хареса, а само ме раздразни да си извадя Ермесите, Калеш и Галоп. И тъй като последните ми капки Галоп от Гиза свършват, а Рефанският Галоп е трагичен, даже не помислих да го разменям, направо го изхвърлих, сега съм поръчала от Дивайн Галоп, Кели Калеш и за разкош един Diptyque  с ванилия, Eau Duelle.

Препоръчайте ми хубава есенна ванилия, която да не е прекалено сладка

# 513
Жалко,че Гиза нямат Галоп вече.

# 514
Ами за хубава ванилия, не сладка, спрягат много Babycat/YSL... Аз не съм го помирисвала даже,ама си поръчах от Зара,за да не остана назад от тренда🤣🤣🤣🤣.
Вчера в магазина минах покрай една жена, която миришеше Невероятно...Попитах я кой е парфюма и тя каза този:
https://parfium.bg/tommy-hilfiger-impact-intense-parfyumna-voda- … KcroaAmPxEALw_wcB
 Опулих се, защото е мъжки....Но как и стоеше на нея....уникален. Поръчах го🤣🤣🤣🤣 Сега,дали ще го нося аз или моя мъж,ще реша като дойде😉😆😆😆

# 515
  • обл. Шумен
Alexandra, аз си бях взела масло на  Amouage - Honour 43 woman от Гиза, което разредих. Нежен, ефирен, цветен аромат. Както се казва - лесен за носене, но лично за мен, не е нещо впечатляващо. То зависи и какво търсиш - дали ежедневно, за в офис и когато просто да си с нещо.
Подходящ  за сезона.....сякаш за пролет и лято. 🤔

# 516
И аз да се отчета honor 43 много е хубав,  букет от нежни бели цветя, идеален ми е за сватба 😁😁😁. Късната есен, може би не е неговото време, по скоро пролетта.
Babycat уникално ванилен
Моя топ 3 за, ванилия
Ani Nishane
Babycat YSL
Cuir Béluga Guerlain...
За есента вадя Gris charnel extrait, Lothair penhaligon, Naxos xerjoff, на първо четене 😁

# 517
  • БГ
A Rochas Byzance 2019 - как ви се струва за есента?

# 518
Много хубав парфюм но според мен е по-подходящ за зимата просто коледен

# 519
Чия имитация на Babycat YSL препоръчвате?

# 520
Чия имитация на Babycat YSL препоръчвате?
Аз ползвам Rifaaqat на Paris corner. Прекрасна опушена ванилия, много подходящ за есента. Дават го добра реплика на Babycat.

# 521
Верно ли ще спират Arabian Tonka на Рефан? Тръгнах си с три броя, като невидяла...
Да попитам от тези капсуловани има ли нещо друго впечатляващо?

# 522
  • Deutschland
Май имаше такъв слух, че ще го спират.
От капсулованите Малката черна рокля на Герлен беше страхотна, но е спряна. Мод ванила на А. Гранде бива също. Монталския Vanilla rose капсулован го подарих, защото направо ме задушаваше.
Солей Блан капсулован отиде при мъжа ми, защото така и не го харесах.
Общо взето монталските и LV имитации са им много добри и трайни  на Рефан.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 21:49 от Фрау С

# 523
Помните ли номера на роклята? Имаме едно забравено от бога магазинче, може да е застоял и да го има

# 524
Здравейте,
От коя имитация на Bitter Peach  на Tom Ford сте доволни?

Общи условия

Активация на акаунт