Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 52 849
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Deutschland
Помните ли номера на роклята? Имаме едно забравено от бога магазинче, може да е застоял и да го има

320 мисля..

# 526
  • София
Здравейте,
От коя имитация на Bitter Peach  на Tom Ford сте доволни?
Заг донякъде, искаше ми се повече трайност и шлейф да има.
Ако жена ще го носи, то и на Рефан. Не го купих, защото има сладък компонент, който не е неприятен в никой случай, но точно тук не го исках. И оттам идва унисекс с дамски уклон според мен.

# 527
Чия имитация на Babycat YSL препоръчвате?
Аз ползвам на Misterscent.co.uk уникален е но не съм правила тест с оригинал.

# 528
Имам на Заг  Прасковата и съм доволен.

# 529
Зара имат ли някаква хубава имитация, която става за подарък?

# 530
Имитация на Bitter Peach - Tom Ford на Заг Зодиак е много добра. Много трайна ,страхотен шлейф. От арабските също трайността е много добра и има хубав шлейф.

# 531

Имат доста масла 5мл за 5лв и 10мл за 9лв. Сравнително богат асортимент. Но заради доставка от над 9лв(до Варна) се отказах.
Имам 3 техни масла, които съм разредил и са много добри като аромат.
Който е от София, може да се възползва на място.
За първи път поръчах от сайта ( наистина доставката от 9лв до офис малко дразни). Докато разглеждах доста аромати се изчерпаха. Нямам търпение да ги тествам другата седмица Hug
Именно тук е Oriolata... или Oriana на De Marli, но за нея 5 мл са 18 лв... маслото. Те имат и техни уж аромати 50 мл за 55 лв бяха и имат адски добри попадения. Всеки път, като ходя в мол Парадайс съм там

# 532
Взех си трите неща от Дивайн.

Eau Duelle прилича на Gypsy Water, но е по-нежно и ванилено-горско, мирише малко на Коледа, но не на канелената Коледа, а на дървото с иглички, около което има запалени ванилови свещи, предполагам идва от хвойната. Харесва ми повече от G Water и определено е унисекс.
Добре са се справили и с Галоп, хубаво се усеща дюлята, без да е прекалено остро, много прилича на варианта на Гиза.
Кели Калеш също е мнооого хубаво, по-малко се усеща чая от лайка и накиселява малко повече от оригинала, но е доста добра версия.

И трите се усещат на кожа около 2 часа, максимум, но ме устройват. Двата Ермеса ще са за тази есен.

За парфюмите на Зара, мога да кажа, че подуших Moonlight whisper, което е dupe на Yum Pistacchio Gelato. Добре е направен и стои около два часа на кожата, но е труден за носене парфюм, доста е сладък. Pink flambè - viva la jucy е приятен за мен. Най-сполучлив им е вариантът на Libre intense, Golden decade. Сравнително безопасни за подарък са и Nude bouquet - Miss Dior blooming bouquet и Fields at nightfall - this is her. Моят любимец  е Ebony Wood, но е много специфичен и не се харесва на всеки.
Последно, от ванилиите, ми харесва Sensual vanilla.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 19:54 от christal11

# 533
  • Sofia
Заинтригува ме с това Eau Duelle.Ще си го запазя. Youm Pistachio на Дивайн изобщо не го определям като сладък, много е интересен. Очаквах нещо тип Devotion, но не е. Има по-скоро ядкови нотки, свеж, но в никакъв случай сладък.

# 534
  • София

Препоръчайте ми хубава есенна ванилия, която да не е прекалено сладка

Аз много харесвам Vanilla Diorama-574VD-на Zag. Не знам дали Рефан го имат,но ще потърся.

# 535
За есента съм извадила всички възможни рози, които имам. Много ми харесва как се съчетават с леката есенна прохлада. На линия е и един оригинал на Hermès - Eau Des Merveilles, който хем ми се свиди да пръскам, хем съм пристрастена и съм на мнение, че есента е златното му време. Имам и един Elixir на Заг, който с неприятно чувство установих, че има нищожна трайност. Преди 2-3 дни излязох сутринта и се напръсках около 9, към 12 отивам на работа и колегите ме посрещат с думите: "Ася, днес си без никакъв парфюм?!? Изненадваш ни!" Joy

# 536

Препоръчайте ми хубава есенна ванилия, която да не е прекалено сладка

Аз много харесвам Vanilla Diorama-574VD-на Zag. Не знам дали Рефан го имат,но ще потърся.
Подкрепям това мнение! Освен това гарантирам, че е много траен и присъствен. Важен аспект, който много рядко срещам е това, че наистина се задържа върху всичко.
Ще се възползвам от примера и Ви моля да споделите Ваши парфюми, които буквално "залепват" за всичко до което се докоснат.

# 537
  • Deutschland
171 на Рефан, който е Christian Dior - Miss dior rose n'roses тествах вчера. Все едно съм отворила старата ракла от миналия век. Много ретро аромат. Много рози, много чудо. Първата асоциация беше със старите парфюми на Българска роза от едно време. Никак не е неприятен, но не е за всеки вкус. По-скоро за любителите на винтиджа като мен. Тъй като в момента рози не ми се носят, го оставям да отлежава.

# 538
  • BG-DE
Рефан поддържат ли още Miss Dior Cherie? Преди им беше много хубав.

# 539
Здравейте,

Моля ви за съдействие, ако ви се е случвало.
Поръчах парфюми от Divain, дойдоха 3 бр по малко. Не ми отговарят на имейлите и чатовете в сайта. Как да процедирам?

Благодаря предварително на отзовалите се

Общи условия

Активация на акаунт