Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 52 688
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
Наистина имитационната парфюмерия вече стана доста скъпа и започвам все повече да гледам за оригинали на промоция. Някак си прекаляват ми се струва... Но както и да е... Има ли някой хубав и траен на Мартинез, който си струва да пробвам. Давайте предложения приятели.

Имам Good Girl Gone Bad By Kilian, This is Her Zadig & Voltaire и Lira Xerjoff. И трите си заслужават. На мъжа ми съм взела от Мартинез Eros Versace - също много добър. Мисля и Santal Royal Guerlain да пробвам сега.
От Martin Lion съм поръчала Delina Parfums de Marly и Crystal Noir Versace, та ще споделя мнение по-късно. На тази марка също имам Baccarat Rouge 540 (много добър и интензивен, траен), Good Girl Carolina Herrera (прекрасен и също много интензивен), Giorgio Armani MY WAY (дъщерите ми го обожават). Имах лятото Dolce & Gabbana Light Blue и BVLGARI Omnia Crystalline - много хубави и приятни, но бързо спирах да ги усещам. И супер интензивният Erba Pura Xerjoff - не мога да го издържа, прекалено ми е силен. Мъжът ми се изказа: "Това трае вечно!", защото го прехвърлих на него Sweat Smile И на него му идва прекален.
А между другото, четейки ви, си купих Lattafa Liam - не устоях на описанието за смокините на Ре и поръчах. Е, права е - мноооого хубав парфюм и невероятно хубави смокини се носят, не мога да им се насладя. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Сега, разбира се, съм се зарибила и по Nebras Lattafa и Eclaire Lattafa, защото по описание и по пирамида определено са моите аромати, но някак си не ми се дават толкова пари. Ща изчакам да изскочат отнякъде на по-поносими цени.
Някой тук беше споменал сайтът zivada.bg - наистина там парфюмите са най-евтини, но пък изборът не е толкова голям на отделните брандове.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 22:51 от Hariela

# 691
  • София
От 3 дена съм с Honour 43 Amouage-(D 315-Giza). Невероятно се разкрива върху мен в тези хладни дни. И лятото го пръсках няколко пъти, но бързо спирах да го усещам, може би от горещините. А сега не мога да му се наситя. Много свежо от ревена, малко от момината сълза, и тубероза,но не е нахална. Усещам и черния пипер в началото, но и може би сандала и олибанума го уплътняват и обединяват всичко в един прекрасен аромат, който се разкрива постепено и многоцветно. Надви и парфюмите на шефовете, когато дойдоха в офиса, а те се олилват. Но моя се усещаше през цеия ден и, когато си тръгнах и вятъра го завъртя около мен отново се насладих на това съкровище. Ще го поръчвам пак, да може да отлежи, да си имам за хладните, пролетни дни.

# 692
  • София
И аз да дам своите 5 стотинки за Еклера и Лиам Simple Smile
Лиам е страхотен наистина, но страшно ме учудва че има толкова почитатели, т.к не е стандартен аромат за мен. Хубава проекция има, по-сочен е от оригинала според мен, и си е унисекс. В къщи го носим 3-ма и само аз съм жена от тях Simple Smile

Еклерът предвид, че арабските парфюми се славят с мощ, тук се разочаровах сякаш от силата му. Има потенциал да е много мощен, но с 5-6-7 фъс аз не го усещам почти. Иначе е супер сладък, но не лепне, млечната нотка го прави умерен и пухкав. Тествала съм няколко пъти оригинала в Елинор, и не намирам никаква разлика. Като цяло ароматът няма особено развитие и изненадваща промяна, почти си е линеен според моя нос. В някакъв момент ми носи вайба на Принцесата на Килиън, без да имат общо, просто това е посоката му. Определено ще е хит тази /и не само/ зима и очаквам да има клонинги на оригинала Bianco Latte от всички брандове, т.к мисля че това е модерната посока особено при тийн групата. Нося го сега, и силно се надявам при по-ниски температури да покаже малко повече мощ. Който се вълнува от презентации ще му допадне страшно много. Кутията е огромна, бутилката също - масивна, златна Simple Smile

# 693
..А между другото, четейки ви, си купих Lattafa Liam - не устоях на описанието за смокините на Ре и поръчах. Е, права е - мноооого хубав парфюм и невероятно хубави смокини се носят, не мога да им се насладя. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Сега, разбира се, съм се зарибила и по Nebras Lattafa и Eclaire Lattafa, защото по описание и по пирамида определено са моите аромати, но някак си не ми се дават толкова пари. Ща изчакам да изскочат отнякъде на по-поносими цени.
В Дъглас излизат в момента на най-добра цена,мисля,че само Еклера е изчерпан.Имат Небрас,който за мен е по-хубав и по-силен от Еклер, LATTAFA Khamra Qahwa също ми е по-любимо гурме от Еклер.

И аз да дам своите 5 стотинки за Еклера и Лиам Simple Smile
Лиам е страхотен наистина, но страшно ме учудва че има толкова почитатели, т.к не е стандартен аромат за мен.....
Еклерът предвид, че арабските парфюми се славят с мощ, тук се разочаровах сякаш от силата му. ...
Мишчице,точно нестандартно в Лиам ме грабна,и смокините де Simple Smile Все още ми е сред любимците от арабските.
Еклера при мен е доста силен и има една хубава бадемова горчивина,което го прави не толкова скучен ванилов аромат.Но и аз очаквах повече. Небрас е много по-потентен от Еклера при мен.
Само LATTAFA Khamra Qahwa още не мога да го определя много. Като си напръскам ръкавите на дреха при китките мирише цял ден. Като се напръскам доволно аз го усещам 1-2 часа и после няма никой, а дрехите
 миришат. Явно аз спирам да го усещам,което не ме радва,толкова е хубав..

# 694
Не съм предполагал, че някой, освен хард феновете познават тези аромати!
Моята наличност от Truth or Dare / Truth or Dare Naked изглеждаше така :

И аз съм от хардкор феновете Sweat Smile Имам ги и двата Truth or Dare, но белият ми е безкрайно любим. Пазя си около 30 мл от него и го слагам само за по-специални случаи. Радвам се, че като трайност е атомна бомба, иначе нямаше да имам и толкова останало количество. Той от своя страна прилича на Fracas, но в никакъв случай не ми е дюп. Този на Мадона е много по-кремообразен, като напоена във ванилов сладолед тубероза ми е. Много тежка тубероза.

И имам едно питане, към тези от вас, които следят редовно лансиранията на ZAG. Имат ли някакви определени месеци, в които пускат нови аромати? Последно си купих от тях Vanilla Sex и Devotion, които се водят от новите в каталога.

# 695
  • София
Не мога да отговоря за периодичността при пускането, но какво ти е мнението за Vanilla Sex? Сякаш срещнах коментари за посредствена трайност на версията на Заг, а аз май на кожа не съм го пробвал. Дадоха ми да душна капачка, където нямаше никой и не задълбах повече.

Truth or Dare .... Ароматът за който получих най-противоположните отзиви евър, от "Винаги ще те помня с този аромат на чисто" 😊 до "Брат, да не си ми се качил повече в колата с тая воня на къдрин и къпани кучета!" 🤐
А с братлето с къпаните кучета бяхме заедно на MDNA Tour в Берлин точно когато лансираха и ароматите. В бутик на Александер плац имаше специален щанд за феновете и там пробвахме тестерите. Аз онемях. Той също! И директно търча към Лидл да купува оцет и памук с който да се обтрива, че "умирал от тая ужасна смрад" 😅
Та, да! И парфюмни илитерати има покрай мен 🙃

# 696
  • русе
Здравейте преди няколко дни открих Императрицата на D&G,това беше любов от пръв поглед по-уникален аромат не съм срещала скоро.Купих го от Рефан със 100 капки,не мога да преценя траен ли е защото след 1ч не го усещам вече.Мисля да ходя до Zag Zodiag тяхната версия трайна ли е?Ще си купя Zadig&Voltair-this is her (имам спомен,че беше траен)-препоръчайте нещо подобно,което да опитам.Нз защо рязко ме обзе тази парфюмна мания.

# 697
Не мога да отговоря за периодичността при пускането, но какво ти е мнението за Vanilla Sex? Сякаш срещнах коментари за посредствена трайност на версията на Заг, а аз май на кожа не съм го пробвал. Дадоха ми да душна капачка, където нямаше никой и не задълбах повече.

Truth or Dare .... Ароматът за който получих най-противоположните отзиви евър, от "Винаги ще те помня с този аромат на чисто" 😊 до "Брат, да не си ми се качил повече в колата с тая воня на къдрин и къпани кучета!" 🤐
А с братлето с къпаните кучета бяхме заедно на MDNA Tour в Берлин точно когато лансираха и ароматите. В бутик на Александер плац имаше специален щанд за феновете и там пробвахме тестерите. Аз онемях. Той също! И директно търча към Лидл да купува оцет и памук с който да се обтрива, че "умирал от тая ужасна смрад" 😅
Та, да! И парфюмни илитерати има покрай мен 🙃

Vanilla Sex беше любов от първо подушване (върху блотер в магазина) и веднага го купих и се напръсках обилно. В началото се усеща разкошен горчив цианиден бадем, а аз си умирам за такива аромати. Но....голямата изненада дойде след около 5-10 мин. Изби пикливата нотка, която си я има и в оригинала. До такава степен я усещам, че през целия ден ми беше неудобно хора да се доближават до мен. Със сигурност това е търсен ефект в този парфюм, имайки предвид името му и цялата концепция. И като казвам пиклива нотка....всъщност изобщо не е нотка. Извинявам се предварително на гнусливите, но парфюмът откровено си мирише на публичен писоар в някое западнало метро в голям европейски град. Топла, сладникава пикня, която е смесена с много готина ванилия. Носила съм парфюма няколко пъти (вкъщи Smile), за да тествам дали повредaтата не е в моя нос. Но уви....всеки път си ухае точно на това. И странното е, че хем ме кефи, хем ми е ужасно. От време на време си вадя шишенцето и си помирисвам капачката (когато не се пръска се усеща само бадемът и ванилията), но пръснеш ли....hello golden shower Joy

# 698
  • Варна
Здравейте преди няколко дни открих Императрицата на D&G,това беше любов от пръв поглед по-уникален аромат не съм срещала скоро.Купих го от Рефан със 100 капки,не мога да преценя траен ли е защото след 1ч не го усещам вече.Мисля да ходя до Zag Zodiag тяхната версия трайна ли е?Ще си купя Zadig&Voltair-this is her (имам спомен,че беше траен)-препоръчайте нещо подобно,което да опитам.Нз защо рязко ме обзе тази парфюмна мания.
Императрицата е любим на Половинката ми. Преди 2 години й подарих оригинала. Обаче тя го изтърва и се счупи пулверизатора(за радост и капка сок не се изгуби) и гочпреляхме в друг флакон. Купих отново тестер от тук:
https://vmcosmetic.com/bg/dolce-gabbana-l'imperatrice-3-za-z … akovka-edt-100-ml.
С капачка е име оригинален. Собственикът на онлай магазина ми се оказа дори съсед в квартала(Варна). Така че, ако наистина много го харесвате, и при тези безумни вече цени на аналозите, оригиналът е разумен избор.

# 699
Аз пак да си подбутна въпроса 🤭

Ерба Пура на Заг или на Д енд П е по-траен , силен, присъстващ? ☺️

# 700
Имам ерба пура на D&P , изключително траен е, може би един от най-трайните ми парфюми. Не съм пробвала на заг и не мога да ги сравня.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 07:58 от jarkira

# 701
Здравейте, влизам с въпрос дали някой е тествал Gold Oddity Zara?
Ако може да драсне два реда с мнение?

# 702
  • Deutschland
Нови. Има и Гайдънс. Изтривам линковете, защото не се отварят. Във ФБ на страницата им ги има.

🆕 ZAG 438 GA - съвършено ориенталско съчетание от плодови, флорални и дървесни акорди

🆕 ZAG 439 MG - перфектен баланс между свежест, чувственост и интензивност

🆕 ZAG 274 IA - изискана комбинация от изтънченост и мистерия

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 08:54 от Фрау С

# 703
На мен не ми отваря линковете

# 704
  • Light of Zartha
This is her го мисля от адски много време. Но не знаех, че мартинез е добра имитация. Ох, като нищо ще го взема, имам магазин под ръка. Само от Мартинез не съм купувала досега.

Общи условия

Активация на акаунт