Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 754
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 1 005
На престиж дали ще има игра скоро?Някой беше писал ,че Buzzstore не го теглят,спокойно мен също.Имам приятелка ,която най редовно я теглят,може би защото има Инстаграм и последователи .А аз нямам,и мисля че това е от значение при тегленето!
То тогава са мошеници, щом делят хората кой колко последователи има

# 1 006
Аз имам 130 последователи, за 2 години имам 3 награди. Последната беше голямо алуминиево куфарче с инструменти за барбекю. Може и да има такива, които преценяват по броя последователи, но не всички.

# 1 007
  • Washington,USA
Те мисля ,че се свързват първо с печелившите и тогава качват.Аз съм с бутилка и кърпа,и няколко дена след като ми се обадиха качиха имената

Кърпата хубава ли е? На картинката е екстра, ама...

# 1 008
Има ли игара за препарати за съдомиална. Не намирам, а трябва да купувам Simple Smile

# 1 009
  • Пловдив
Току-що получих мейл за награда- комплект за пътешественици от КК от играта със студения чай.

# 1 010
Да,като на картинката е!

# 1 011
  • Пловдив
И моя дрон дойде! Куриера каза че септември ще има нова игра.

# 1 012
  • ЛОВЕЧ
И моя дрон е при мен вече

# 1 013
Получих слушалките от 7days.
Щастлива съм, защото изгубих старите ми слушалки и имах нужда от нови. Hug

Неприятно впечатление ми прави, че във фейсбук групата има поне 20 обяви за продажба на слушалките. Явно тези игри се превърнаха в бизнес, тъй като ако разгледате групата едни и същи лица продават наградите от всички възможни игри.
За мен тази тема и самото участие в игри ми носеше удоволствие, а пък и участвам само там където имам необходимост да заменя нещо счупено с ново, нова дреха, някоя нова козметика да пробвам. Сега обаче сякаш ми остава горчив привкус, че купуваме купуваме за участие, а пък някои хора са абонирани.
 Ами и еърфраера ни се развали, участвах в друга игра за него, не можах да го спечеля. После по групите беше залято с обяви. Кофти е, защото аз например имам нужда от него, а пък печелившите като гледам не им трябва, искат парите да го продадат.
  Оплаках ви се…

# 1 014
ММ току що , явно днес е тегленето

Някой получи ли мейл от играта на Always, която беше в Лидъл?

# 1 015
  • София
ММ току що , явно днес е тегленето

Някой получи ли мейл от играта на Always, която беше в Лидъл?

И аз имам имейл - с ролер съм.

# 1 016
  • Сливен
Честото на спечелилите с  Always. Днес по обяд им писах на P&G,  явно са се събудили (може и съвпадение да е) 😜. Нямам мейл  за отговор или печалба. Дано и други се похвалят.

А по темата с продаването на награди мен също малко ме дразни. Защо участваш, като не са ти необходими. Особено за слушалките, няма други награди. Ние изядохме сигурно един кашон с кроасани и няма слушалки. Разбирам ги единствено в ситуация в която вече имат даден артикул или са искали, да спечелят друг и този го продават, но според мен цената трябва, да е под пазарната.

# 1 017
  • Варна
Спечелих раница от Нестии от последната седмица.Звъняли са,но не успях да вдигна.Получих смс,за спечелена награда и да изпратя данни.Пратих обратен смс,но досега я няма раницата.Телефона от който е изпратен смс,дава постоянно заето и не мога да разбера,дали са получили данните за доставка.

# 1 018
  • При децата ми
Здравейте!   
Вие сте един от седмичните победители във "Великият понеделник". За да може да подготвим и изпратим наградата, отговорете на този имейл, като посочите дамска или мъжка тениска и какъв размер желаете, както и три имена, точен адрес за доставка и телефон за връзка. Имайте предвид, че ако не отговорите в 7-дневен срок от получаването на съобщението, наградата ще бъде дадена на резервен победител.   

Поздрави,   

екип на KINO NOVA 

Имейла е от днес. Някой има ли представа как изглеждат тези тениски и дали отговарят на размерите си?

# 1 019
Спечелих раница от Нестии от последната седмица.Звъняли са,но не успях да вдигна.Получих смс,за спечелена награда и да изпратя данни.Пратих обратен смс,но досега я няма раницата.Телефона от който е изпратен смс,дава постоянно заето и не мога да разбера,дали са получили данните за доставка.
И аз бях така, върнах обаждане, но беше след 19 часа.  Даже се учудих, че ми вдигнаха. Предадох си данните и даже вече си я получих. От трето теглене беше обаче.

Общи условия

Активация на акаунт