Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 760
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 990
Някой дали може да ми каже къде да открия печелившите в тази игра, че нещо не успях да открия, а на Аптека Бену съм им набрала много и тъкмо се готвя за ново недоволство към тях. А не ми се иска да се излагам прибързано (нищо че вече почти месец минало откакто уж са обявили печелившия).

Иначе продължавам да мрънкам за телевизор.
Чакам евентуално Старопрамен-а, или от играта на Лили Дрогерие ”Влез в играта!
Дано ми излезе късмета Simple Smile
И аз много искам телевизор и следя всички такива игри,та по този повод видях,че Лили са обявили....естествено мен ме няма

# 991
Някой дали може да ми каже къде да открия печелившите в тази игра, че нещо не успях да открия, а на Аптека Бену съм им набрала много и тъкмо се готвя за ново недоволство към тях. А не ми се иска да се излагам прибързано (нищо че вече почти месец минало откакто уж са обявили печелившия).

Иначе продължавам да мрънкам за телевизор.
Чакам евентуално Старопрамен-а, или от играта на Лили Дрогерие ”Влез в играта!
Дано ми излезе късмета Simple Smile
И аз много искам телевизор и следя всички такива игри,та по този повод видях,че Лили са обявили....естествено мен ме няма

Еееее Disappointed Relieved и мен ме няма в Лили-то. Жалко. Sob
Май късмета ни ще е другаде.

# 992
И аз все играя за телевизор. Дано скоро имам късмет, че имам чувството, че само мен ме пропускат!
Има нова игра на Фантастико и Хейникен, май не е споделяна https://www.heineken.com/bg/bg/heinekensilverpromo .

# 993
От четвъртък Фантастико

Екскурзия до САЩ и сакове

Слушалки и абонаменти за Сторител

# 994
Още една игра:

Купи продукт Moment, регистрирай касовата бележка и участвай за ваучер от Sport Vision

https://promomoment.bg/

# 995
Тази седмица някой получи ли мейл от КК? Дали са теглили вече?

# 996
КК ще теглят чак на 05.09

За какво друго теглене става въпрос?

# 997
КК ще теглят чак на 05.09
За какво друго теглене става въпрос?
Всяка седмица във вторник по обяд изпращат мейли - за различните игри - за стъклените шишета, за бележките, за петъчните. Точно не знам, но винаги във вторник-сряда някой е написал, че има мейл Blush

# 998
Преди време ви бях писала, че спечелих награда от ИГ чехли крокс, които трябваше да се вземат лично от мол в София. Благодарение на съфорумката ни denyil, от днес съм горд собственик на супер сладурски кроксчета. В темата наистина има прекрасни хора, готови винаги да се отзоват и да помогнат. Благодаря ѝ, че въпреки изгуби два дена от личното си време, защото я бах пратила в грешния мол 🫣, тя все пак не се отказа да ми направи тази добрина. Да ти се връща стократно добрината, denyil ❤️.

# 999
На престиж дали ще има игра скоро?Някой беше писал ,че Buzzstore не го теглят,спокойно мен също.Имам приятелка ,която най редовно я теглят,може би защото има Инстаграм и последователи .А аз нямам,и мисля че това е от значение при тегленето!

# 1 000
  • In The Middle Of Nowhere
Ами то май е и такава идеята, да имаш инстаграм/фейсбук с последователи развивайки някакво микроинфлуенсърство и по този начин да показваш продуктите, които ти изпращат. Колко е успешно това за фирмите е друг въпрос. Аз имам иг, но имам много малко последователи и затова според мен не ме избират.

# 1 001
Някой беше писал, че условието е да имаш минимум 1000 последователи.

# 1 002
Първият път,в който ме избраха нямах почти никакви последователи. Да, сега са над 1000, но смея да твърдя,че не е чак толкова важно.
Аз дори нямам Фейсбук.
Само Инстаграм развивам. Simple Smile

# 1 003
  • Washington,USA
Verano Azur нищо не качват...

# 1 004
Те мисля ,че се свързват първо с печелившите и тогава качват.Аз съм с бутилка и кърпа,и няколко дена след като ми се обадиха качиха имената

Общи условия

Активация на акаунт