Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 748
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 1 035
Печеля и аз ваучер за гориво 😃
На кого трябва да ги показваме бележките? На куриерите ли?

Бележката я взима куриера и я прикачва към приемно-предавателния протокол.

# 1 036
Днес си взех раничката от Нестий, много добре изглежда, свежа , жълта , обаче няма джобове , изобщо няма да ми върши работа... Ако някой иска такава , нека ми пише да измислим нещо .

# 1 037
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз си взех раничката от Нестий.На мен също няма да ми върши работа и я подарих на една приятелка.Обикновенно така процедирам с награди които не са ми необходими.

# 1 038
Някой знае ли защо "Hell Ice Coffee" не си раздадоха всички награди? От 361 са раздадени само 318 - https://ncp.hellicecoffeepromo.bg/
Спечелих от тях две награди от една регистрация. Тази, която е одобрена, ме има в списъците, а другата е в процес на обработка и ме няма.
Може да изчакват одобрение.

# 1 039
Някой спечелил ваучер от Момент,може ли да ми каже как и кога се свързват с печелившите?Също и ваучера електронен ли е или по куриер го изпращат?

# 1 040
  • у нас
Изтеглени са късметлиите, които печелят награди от Tashev Outdoors!

🎉Раница за училище АBC печели: New B

🎉Чантичка ТАШЕВ Go печели: gEHu

🎉Несесер ТАШЕВ Sun печели: veni.b

Честито на победителите!

# 1 041
Миналата година Fuzetea отчитаха 1 точка за бутилка 0.5L и 3 точки за 1.5L бутилка. Сега отчитат по 1 точка и за двете разфасовки 😏

# 1 042
Изтеглени са късметлиите, които печелят награди от Tashev Outdoors!

🎉Раница за училище АBC печели: New B

🎉Чантичка ТАШЕВ Go печели: gEHu

🎉Несесер ТАШЕВ Sun печели: veni.b

Честито на победителите!
Печеля несесер 🥰 за пръв път ме теглят за награда от форума 🥳

# 1 043
Звънят от Dove за несесерите.

# 1 044
  • Пловдив
Миналата година Fuzetea отчитаха 1 точка за бутилка 0.5L и 3 точки за 1.5L бутилка. Сега отчитат по 1 точка и за двете разфасовки 😏
Миналата година на фактурата от Метро ми зачетоха 1 точка, при закупени 24 бр х 0.5 литра.
Писах, обяснявах се и накрая ми върнаха мейл, че съм права...след края на играта Sad Отписах ги тогава и няма да се включвам повече в техни активности

# 1 045
  • у нас
Бераното... явно тази седмица няма да теглят. Отпускари са сигурно.

# 1 046
Лили и Жилет теглят. С кошница за пикник съм. Неочаквана награда.

# 1 047
  • Сливен
Във Фейсбук на стори, са качили спечелилите. Може някой от темата да се "познае". 😁😁😁 /Качвам само началото, без снимките на спечелилите 😉/

# 1 048
Подарявам ако някой има интерес, до утре е

# 1 049
Колко баби  с дронове има между снимките..модерни баби да им се ненадяваш Simple Smile
Малко като печелившите в игри на превръзки мъже да се чудиш как си ползват закупения продукт ..

Общи условия

Активация на акаунт