Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 749
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София, Дружба 2
Спечелих раница от Нестии от последната седмица.Звъняли са,но не успях да вдигна.Получих смс,за спечелена награда и да изпратя данни.Пратих обратен смс,но досега я няма раницата.Телефона от който е изпратен смс,дава постоянно заето и не мога да разбера,дали са получили данните за доставка.
Може да им пишете в контактната форма най-отдолу на сайта. Аз писах там за грешно изпратената ми раница и отговарят бързо.

# 1 021
Привет, някой да има купон от кауфланд за сладолед, който няма да използва?

# 1 022
Здравейте!   
Вие сте един от седмичните победители във "Великият понеделник". За да може да подготвим и изпратим наградата, отговорете на този имейл, като посочите дамска или мъжка тениска и какъв размер желаете, както и три имена, точен адрес за доставка и телефон за връзка. Имайте предвид, че ако не отговорите в 7-дневен срок от получаването на съобщението, наградата ще бъде дадена на резервен победител.   

Поздрави,   

екип на KINO NOVA 

Имейла е от днес. Някой има ли представа как изглеждат тези тениски и дали отговарят на размерите си?
В сайта greatmonday.bg, в полето "Награди" може да видите тениската. Не пише дали е дамска или мъжка.

# 1 023
Здравейте!   
Вие сте един от седмичните победители във "Великият понеделник". За да може да подготвим и изпратим наградата, отговорете на този имейл, като посочите дамска или мъжка тениска и какъв размер желаете, както и три имена, точен адрес за доставка и телефон за връзка. Имайте предвид, че ако не отговорите в 7-дневен срок от получаването на съобщението, наградата ще бъде дадена на резервен победител.   

Поздрави,   

екип на KINO NOVA 

Имейла е от днес. Някой има ли представа как изглеждат тези тениски и дали отговарят на размерите си?

Не мога да помогна с отговор на въпроса, но мислех, че има нещо нередно с тези награди вече , много се радвам, че има човек, който да се похвали с награда!

# 1 024
Вчера изтече срокът на този купон. Той беше последния, който получихме.

# 1 025
Вчера изтече срокът на този купон. Той беше последния, който получихме.

До днес е активен купона, но магазините са затворени вече.

# 1 026

Каменица & LIDL - https://kamenitzapromo.bg/ 🎁🍻

LIDL - от понеделник - 26.08 / Спечели 1 от 200бр. Годишен абонамент за "Уча се" - https://lidl.bg/uchase 🥳

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 00:07 от Станимир 😎

# 1 027

Нова игра , от днес , за Лидл.

# 1 028
  • София
Снощи в 11:05 най-накрая спечелих слушалки от 7 days

# 1 029
Пращат СМСи от Морени! С ваучер за гориво съм. Сега остава да намеря бележката! Ядосах се, че нямам кърпа и не я прибрах старателно, дано не съм я метнала в боклука само 🥲

# 1 030
Пращат СМСи от Морени! С ваучер за гориво съм. Сега остава да намеря бележката! Ядосах се, че нямам кърпа и не я прибрах старателно, дано не съм я метнала в боклука само 🥲
И аз така....искат ли бележки?

# 1 031
  • Сливен
В Понеделник имаше промоутърка в Кауфланд Сливен /кв. Българка/,на цигари Собрание. При покупка на 1 кутия, "търкаш" на таблета и можеше да се падне или запалка, или шише уиски. Естествено, че се падна запалка 🤭😁
А при покупка на 2 кутии, директно ти дават 3-та. Знам че днес е Четвъртък, ама се сетих чак сега да споделя. 🤣🤣
Мине, не мине месец и все има за цигари 😃

# 1 032
  • ЛОВЕЧ
И аз така....искат ли бележки?

Искат ги

# 1 033
Някой знае ли защо "Hell Ice Coffee" не си раздадоха всички награди? От 361 са раздадени само 318 - https://ncp.hellicecoffeepromo.bg/

# 1 034
  • Washington,USA
Печеля и аз ваучер за гориво 😃
На кого трябва да ги показваме бележките? На куриерите ли?

Общи условия

Активация на акаунт