Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 842
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 1 320
Днес купих милкбургери,детето ги харесва.В Кауфланд бяха на 0.89 лв и старателно ги разделих на 3 бележки на касите за самообслужване.Вкъщи при регистрация и на трите ми дава,че вече са регистрирани.Писах им,но като знам кореспонденцията от предната им игра
нямам големи очаквания.Просто не може все да си мълчим.
Дано да отговорят и да оправят проблема, много дразнещо. Пишете как се развиват нещата. Тъкмо се бях засилила и аз, обаче явно има някаква грешка при тях.

# 1 321
Очаквайте:

"Активните игри" в новата тема ще бъдат качени на 2 септември 🎁

# 1 322
Здравейте,  някой получил ли си е ваучера от Морени или все още не са започнали да ги пращат?

# 1 323
Не са пращали явно, моя ваучер също го няма.

# 1 324
  • Пловдив
Подарявам!
Изтича днес.

# 1 325
И моя ваучер все още го нямa още на 8.8 го спечелих от морени ,взех да си мисля че ще ги изпратят след като свърши играта 😉

# 1 326
И моя ваучер все още го нямa още на 8.8 го спечелих от морени ,взех да си мисля че ще ги изпратят след като свърши играта 😉
Аз не си спомням какво ми казаха , когато се обаждах 😀 някой спомня ли си дали са давали срок за изпращането?

# 1 327
И аз чакам моя, ни вест, ни кост.

# 1 328
  • Washington,USA
Писах им на страницата в инстаграм вчера. Нищо.

# 1 329
Във връзка с инфлуенсърите дето печелят в ИГ - онзи ден получих ей това съобщение и съм потресена

То бива бива, ама с това се прекалява.
Още се чудя дали да го кача в ИГ и да я  тагна да се засрами. А организаторите не следят такива неща и им е все едно какво се случва с наградите им.

# 1 330
  • In The Middle Of Nowhere
И аз видях на стори обявата за продажбата и също се възмутих! Но на мен не ми е писала на лс, а също съм й последовател 🤣 Имала същия.. е може ли да си толкова глупав да се излагаш така..

# 1 331
Сега видях продава и гривна.Отдавна я наблюдавам,че участва във всички игри в инстаграм с безброй коментари.Такива като нея  ги отследвам.

# 1 332
  • ЛОВЕЧ
Дойдоха последните награди от Хел кафе

# 1 333
  • Washington,USA
45 дни срок за ваучерите от Морени.

# 1 334
Тази седмица теглиха ли КК с кодовете от бутилки?
И имам питане - някой ако разменя или продава раница от миналата година ( тези дето трябваше да са с човече, но дойдоха сини) да ми пише, че и дребното порасна, а не харесва раницата против кражба от Шел 😁

Общи условия

Активация на акаунт