Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 878
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 1 335

Карлсберг. И разбирасе мен ме няма!

# 1 336
  • Пловдив
Тук трябваше да публикуват печеливш до 30 дни след 31.07., но не го виждам...
https://www.nestle.bg/bg/birthday

# 1 337
  • ЛОВЕЧ
Тази седмица теглиха ли КК с кодовете от бутилки?
И имам питане - някой ако разменя или продава раница от миналата година ( тези дето трябваше да са с човече, но дойдоха сини) да ми пише, че и дребното порасна, а не харесва раницата против кражба от Шел 😁
Кока кола теглиха ,в сряда мисля пращате мейли,а коя раница търсите ? Може на лично  да ми пишете

# 1 338

И мен. Две поредни игри- в първата се включих директно с 20 лв за да "отметна" играта, участвах само в тегленията за тениски и телевизор, накрая - нищо. Във втората - същото.  Над 50 кенчета се изпиха вкъщи и накрая едно голямо нищо. Не е моето, не искам и да чуя повече за Carlsberg🙂
Старопрамен от 8 кенчета поне комплект чаши пуснаха, при това много хубави, станаха ни любими.🍀🍀🍀

# 1 339

И мен. Две поредни игри- в първата се включих директно с 20 лв за да "отметна" играта, участвах само в тегленията за тениски и телевизор, накрая - нищо. Във втората - същото.  Над 50 кенчета се изпиха вкъщи и накрая едно голямо нищо. Не е моето, не искам и да чуя повече за Carlsberg🙂
Старопрамен от 8 кенчета поне комплект чаши пуснаха, при това много хубави, станаха ни любими.🍀🍀🍀
И аз така. Хем нямам късмет в техните игри, хем малко награди и скъпа бира‼️

# 1 340

От 1 септември - Нова игра на 7DAYS - само в Kaufland 🥐🎁

# 1 341

И аз така. Хем нямам късмет в техните игри, хем малко награди и скъпа бира‼️
Визирах и правилата в предходната им игра- ако регистрираш КБ със стойност необходима за участие за средни и големи награди, не те включват в тегленията за малките награди ( доколкото си спомням бяха футболни топки). Така хем влизаш с голям залог, хем си с намалени шансове за награда защото не участваш във всички тегления.
При Dove например не е така. Когато ми се обадиха, че печеля малка награда ( несесер), изрично ги попитах дали същата бележка ще участва и в тегленията за големите награди ( КБ е за 24 лв. и отговаря на изискването за минимална стойност). Отговорът беше "Да, разбира се."  Което за мен е по- логично тъй като големите награди винаги са по- малко на брой и когато участваш с по- голяма сума, поне една утешителна награда да има🙂
Да си пожелаем здраве и повече големи награди в групата 🍀🙂🍀

# 1 342
С телевизор съм от CARLSBERG, преди минутки получих смс-а.
Участвах с една бележка.
Страшно много се надявах.

Днес получих и книга от Кулинарен журнал - публикували са моя рецепта.

# 1 343
За Пловдивчанки , пазаруващи днес в определен магазин на ДМ
Скрит текст:

# 1 344

https://pgonlinepromos.bg/OralBdmRaffle24

Период на кампанията - 29.08.2024-11.09.2024

Купете продукт/и Oral B на минимална стойностот 12.99 лв

В dm дрогерии

# 1 345
Някой случайно да е получил смс от играта на Savex в Лидл за кафемашината? На сайта все още няма обявени печеливши.

# 1 346
И моя ваучер все още го нямa още на 8.8 го спечелих от морени ,взех да си мисля че ще ги изпратят след като свърши играта 😉
Аз не си спомням какво ми казаха , когато се обаждах 😀 някой спомня ли си дали са давали срок за изпращането?
Мисля че срока беше до 60 дни 😁

# 1 347
Кауфланд календар от 01.09.

# 1 348
И мен ме няма в Карлсберг, много се надявах на телевизорче. Поне се заредихме с хубава бира...

# 1 349
  • Сливен
Имам мейл от Помбер, че печеля мече🤩

Общи условия

Активация на акаунт