Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 132 050
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 150
Значи само аза уцелих дупката за хавлия и съм Опитай пак. 😂
Честито на всички!

# 151
Edit: получи билетите

Майка ми е спечелила билети за Спайс мюзик фестивала, но не успява да се свърже с организатора на играта. Дано успее, защото концертът започва след 3 часа, а трябва и да се пътува до там

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 15:32 от D3s1

# 152
Ще помоля, ако някой няма да си използва поканата за "Опасни Шматки" довечера в Бургас, да ми пише Simple Smile)

# 153
Честито на всички!
И аз и аз …
Честито на всички

# 154
Честито на всички!
И аз и аз …
Честито на всички

И аз, и аз 6:0 за Морени

# 155
4:0 за 7 days.
Получих бутилката от Хел.

# 156
Ще помоля, ако някой няма да си използва поканата за "Опасни Шматки" довечера в Бургас, да ми пише Simple Smile)

И аз се включвам, ако някой не успее да се възползва от неговата, защото видях, че важи за един човек. Това пък за сефте ми се случва да спечеля покана за събитие и да не е двойна. 😂
Освен да ходим заедно. 😅

# 157

И аз се включвам, ако някой не успее да се възползва от неговата, защото видях, че важи за един човек. Това пък за сефте ми се случва да спечеля покана за събитие и да не е двойна. 😂
Освен да ходим заедно. 😅
И аз така 😂😂😂

# 158
Честито на всички!

И аз, и аз 3:0 за Морени 😀😀

# 159
  • у нас
Майка ми е спечелила билети за Спайс мюзик фестивала, но не успява да се свърже с организатора. Дано успее, защото концертът започва след 3 часа, а трябва и да се пътува до там
Кой е организатора? Дано да успее майка ти, D3s1, да се свърже. Много напрегнато в последната минута, както се казва. А и щом трябва и да се пътува, дано сте на близко. Стискам палци всичко да е ок и да се похвалите, че сте на Фестивала. И да си изкарате готино.

# 160
Майка ми е спечелила билети за Спайс мюзик фестивала, но не успява да се свърже с организатора. Дано успее, защото концертът започва след 3 часа, а трябва и да се пътува до там
Кой е организатора? Дано да успее майка ти, D3s1, да се свърже. Много напрегнато в последната минута, както се казва. А и щом трябва и да се пътува, дано сте на близко. Стискам палци всичко да е ок и да се похвалите, че сте на Фестивала. И да си изкарате готино.
Благодаря много! Организаторът е 8888, сега точно е получила отговор с билетите. Малко ще закъснее, но все пак е получила билетите. Simple Smile

# 161
Подарявам 5000MB Yettel
Подарени

Вече не излиза опцията "подари на приятел". Как ги пращате на друг? Ако знаех как, щях да сина ми да ги прехвърля.

# 162
Кога ги пуснаха, кога свършиха?

# 163
  • София
Дали въобще имаше раници на Кока-кола от петъчните награди? В 17.01 часа нямаше налични.

# 164
Две раници и три стола… аз до сега не съм обръщала внимание какви и колко награди раздават в петък в пет, но някак много малко ми се струват. И аз влязох веднага (бях си навила специално аларма) и нямаше вече раници 🤷🏼♀

Общи условия

Активация на акаунт