Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 711
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 330
  • Сливен
Някой може ли да ме светне. В приложението на кока кола на чашите не пише наличност, а за другите награди с кодове пише Еди колко си от 10к. Това означава ли, че няма смисъл в момента да се играе за чаши?

# 331
А за чашите на Старопрамен някаква подсказка кога да регистрирам бихте ли дали? Имам 5 кода и търся "печеливш прозорец". Миналият ден регистрирах накуп всички събрани до момента - 10, 15 може би, и греда. На последният чак се сетих, че не съм си ги прехвърлила не печелившите за седмична награда. Какво става сега, горят ли? Чудех се дали да търся някакъв съпорт или да пия една студена вода от обикновена чаша Grinning
Много го искам това брандирано парти-грилче-пещ.

# 332
Идвам да се похваля с една награда от Инстаграм и dobro_lek - комплект играчки за котка.Много доволно

# 333
Да се оплача, купих две води Банкя от участващ магазин в кампанията( специално проверих в сайта), обаче след касова зона нямаше никаква кутия за пускане на касовата бележка Sad Запазих я за всеки случай, ама… не се прави така. А ми хареса плажната им кърпа.

# 334
Някой може ли да ме светне. В приложението на кока кола на чашите не пише наличност, а за другите награди с кодове пише Еди колко си от 10к. Това означава ли, че няма смисъл в момента да се играе за чаши?
Чашите са моментна награда. Другите са на томболен принцип след като изтече срокът за наградите. "Еди колко си от 10к" означава брой на билетите - 10 к е общия брой билети които могат да се вземат от участниците.

# 335
Имам спечелена бутилка за вода от Супермаркет Бурлекс в инстаграм  от петък - писаха ми да посоча техен магазин, откъдето да я взема. В нашият град няма от тяхната верига и затова помолих да я пратят с куриер - от петък никакъв отговор на съобщението ми .... Някой печелил ли е от тях от град, където няма техен магазин и получил ли си е наградата?

Майка ми е печелила възглавници, изпратиха й ги с куриер без проблем, но не мога да кажа колко време е отнело, тя се разправя с тях, не мисля, че беше нещо фрапиращо.

# 336

Скрит текст:
Nescafe Кенче & Бензиностанция "Petrol" - https://www.nestle.bg/bg/icedcoffee-petrol-promo 🏞

Купи 2бр. Nescafe в кенче от Бензиностанции "Petrol" , регистрирай касовата бележка на сайта и участвай в томболата за 1 от 10бр. Ваучер на стойност 200лв. за "Технополис" 🎁

Играта продължава до 31-ви август 🥳

Скрит текст:
Зърнени десертчета "Fitness" & Бензиностанции "Lukoil" - https://www.nestle.bg/bg/fitness-lukoil-promo 🎁

Купи 2бр. Fitness зърнени десерта по избор от Бензиностанции "Lukoil" , регистрирай касовата бележка на сайта и участвай в томболата за:
🥳 1 от 3бр. Електронен четец "PocketBook"
🥳 1 от 6бр. Блендер "Nutribullet"
🥳 1 от 10бр. Слушалки "Philips"

Играта продължава до 30-ти септември 🏝

# 337
Да се оплача, купих две води Банкя от участващ магазин в кампанията( специално проверих в сайта), обаче след касова зона нямаше никаква кутия за пускане на касовата бележка Sad Запазих я за всеки случай, ама… не се прави така. А ми хареса плажната им кърпа.
Аз писах на кока кола за Фреш Обеля ,защото се заядоха с мен ... Отговора им беше,че до края на седмицата ще има
ПС : сигнал и установихме, че във въпросния магазин все още не е доставена урната, в която се пускат талончета за участие в промоцията. До края на седмицата тя ще е докарана и тогава ще можете да се включите в играта. Молим да ни извините за причиненото неудобство.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 08:10 от simoonka

# 338
Срам не срам ще питам.Някой ако има свободен код за чашите на колата бих си пробвала късмета веднъж. Много ми харесват.

# 339
Аз писах на кока кола за Фреш Обеля ,защото се заядоха с мен ...
За същият магазин става въпрос. Също пуснах имейл.

# 340
И аз на опашката за код от стъклена бутилка. Пробвам се всеки път за шезлонг, но не ме огрява. Айде, късмета да е с нас!

# 341
Знаете ли какво пристига с подател Локалс ООД?

# 342
  • In The Middle Of Nowhere

Нещо за пиене/алкохол чакаш ли, защото с таккива впечатления оставам от Гугъл, но си виж и ти може нещо да ти подскаже.

# 343
  • sofia
Някой има ли проблем с регистрацията на бележки при Морени, на мен от вчера ми дава, че е счупен сайта.

# 344
  • ЛОВЕЧ

От нивея награда,при мен е топка

Общи условия

Активация на акаунт