Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 721
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 315
Понеже работя на място без обхват,ако на някой му звъннат от Нестий от днешното теглене,моля нека сподели номер от който звънят. 🥺

# 316
Koshnica, благодаря за кодовете от стъклените шишета на КК. От 3 опита, опитай пак. 

В Нестии ме няма отново. В Престиж и във Верано Азур също.  Здраве да е!

Днес моят син навършва 4г, няма по-голям подарък от това.

# 317
  • Плевен
Понеже работя на място без обхват,ако на някой му звъннат от Нестий от днешното теглене,моля нека сподели номер от който звънят. 🥺
На мен преди две тегления ми звъннаха от този номер +359898777901.
Не успях да вдигна на момента и веднага ми бе пратен смс, че печеля и да предоставя данни за доставка.
И аз се нареждам за код от стъкло на Кока кола, ако може. 😊
Подарявам енергийната напитка и кит-кат от Кауфланд- ПОДАРЕНИ

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 14:02 от daisy-to

# 318
Аз искам да благодаря на Stoyanova.A за кода за КК. Все по-рядко се виждат такива хора, които биха споделили нещо, което имат. Повечето все искат, искат, а самите те не дават никога нищо. Не успях да спечеля, но оценявам жеста! Hug

# 319
https://www.beauty.store.bg/icr-hxx/slynchevi-igri-s-bochko-.htm … 17356&ax=16701434
При покупка на слънцезащитна или защита Бочко за 20 лв.може да спечелите детски поясчета за ръце или детско пончо .

# 320
Видях се сред печалившите в Heineken за чапка с очила, в правилата пише, че ще ме уведомят чрез sms, но такъв няма. Някой спечелил да е получил sms?

# 321
  • София
Искам да благодаря на Koshnica за изпратения код за КК. Simple Smile И аз не успях да спечеля, явно не се падат толкова лесно тези чаши.
И да се похваля с една награда от Инстаграм.
Скрит текст:

# 322
  • Пловдив
И аз благодаря на Dreamvarna за двата кода. Не спечелих, но жестът е прекрасен!

# 323
Koshnica, благодаря за кодовете от стъклените шишета на КК. От 3 опита, опитай пак. 

В Нестии ме няма отново. В Престиж и във Верано Азур също.  Здраве да е!

Днес моят син навършва 4г, няма по-голям подарък от това.
Да ви е жив и здрав рожденикът, да е щастлив и успешен!

# 324
  • В страната на бурите
Споделям, че съм с термочаша от Престиж, малко безсмислена награда, понеже имам такива чаши, но ми е първа награда от доста месеци. И да помоля да споделите насоки за тези чаши от колата, понеже имам само 1 кодче, на морето сме и по магазинчетата няма стъклени бутилки... Та днес бяхме в по-голям град и открих бутилки, но съпружеството ми се намуси на желанието да взема повече Simple Smile

# 325

Подарявам ваучер за вино 80 лв, при изхарчени 160.

# 326
  • Пловдив
В игрите с покупка почти не участвам, че или наградите не ми харесват, или и аз не знам какво - пазих си късмета Joy Е, вече няма нужда да го пазя, защото мечтата ми е факт, та се завръщам с всичка сила към игрите.
Опуках няколко кода за пустите чаши в КК - ами нищо Sad Останаха ми 2, та ще пробвам по нощите, евентуално.
Ще купувам мента и кроасани. - минипринтерчето ще ми свърши страхотна работа, а сина ми иска слушалки.
ММ ми каза, че трябвало да "му спечеля" голяма колонка Joy ...те така по заявка идват наградите Joy

п.с. И аз имам ваучер за ВиноКрал, ако някой го иска, да каже

# 327
Имам спечелена бутилка за вода от Супермаркет Бурлекс в инстаграм  от петък - писаха ми да посоча техен магазин, откъдето да я взема. В нашият град няма от тяхната верига и затова помолих да я пратят с куриер - от петък никакъв отговор на съобщението ми .... Някой печелил ли е от тях от град, където няма техен магазин и получил ли си е наградата?

# 328
Аз съм с 500лв в козметика от Mi Amante в Инстаграм. ❤️🥺

# 329

Подарявам ваучер за вино 80 лв, при изхарчени 160.
Ако някой още иска да пише и на мен и аз имам 1 за даване

Общи условия

Активация на акаунт