Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 151
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 360
Някой да има обаждане от Дав, и защо не са упоменали какво точно съдържат малките награди ? Несесер и продукти,ама какви и колко ?
На снимката бяха сух дезодорант, сапун и несесер. Аз се отказах, много мижаво.

# 361

Nestle Ice Cream - https://promo.icecreamland.bg/ 🎁🍦🍨

- Игрите се провеждат в избрани Търговски обекти в страната 🍉🏝

# 362
Някой да има обаждане от Дав, и защо не са упоменали какво точно съдържат малките награди ? Несесер и продукти,ама какви и колко ?
Пише,че ще теглят на 8.08,но ако е това от снимката,наистина е много малко

# 363
Аз спечелих комплект куфари от Бурлекс и бяха много бързи, но си ги получих в техен магазин до нас.
Също спечелих смарт гривна от Самсунг и 50 лв ваучер от Shopsector.

# 364
  • ЛОВЕЧ

Не е редно според мен да не е точно упоменато,ако няма интерес може да дадат и само несесер, писах им да видим  .....

# 365
Благодаря ти, Антония Г., за кодовете за чаши КК. Не спечелих, но поне опитах.

# 366
Здравейте, някой беше казал,че рекламата на куфара на Nestea може да се махне, как ?
От вътрешната страна. Отваряш куфара, след това ципа на предната част и от там имаш достъп, постерът не е залепен, просто го изваждаш.🍀🍀🍀

# 367

Не е редно според мен да не е точно упоменато,ако няма интерес може да дадат и само несесер, писах им да видим  .....
Dove ще теглят на 12.08. първите печеливши , поне така пише  , първоначално обаче имаше обявено още едно теглене. Наистина малките награди са доста мижави , но аз ще се пробвам за телефона , че си ме кефят тези😁

# 368
  • Nesebar
Добро утро,
При мен формата за регистрация на Мента е неактивна...Не мога да кликна никъде. Някой успял ли е да регистрира бележка Confused
Трябва да цъкнете не в полето ,а отгоре на надписа "име и фамилия","дата"и т.н.и тогава ви дава да пишете в полето поне при мен така стана.

# 369
  • Пловдив
Добро утро,
При мен формата за регистрация на Мента е неактивна...Не мога да кликна никъде. Някой успял ли е да регистрира бележка Confused
Трябва да цъкнете не в полето ,а отгоре на надписа "име и фамилия","дата"и т.н.и тогава ви дава да пишете в полето поне при мен така стана.
Преди и това не ставаше. Сега - и при мен вече работи. Предполагам, са оправили проблема, след като Lady_G* им е писала Hug

# 370
Добро утро,
Преди и това не ставаше. Сега - и при мен вече работи. Предполагам, са оправили проблема, след като Lady_G* им е писала Hug
Благодаря за инфото! И аз вече успях.
Късмет на всички Blush

# 371
https://coca-cola.promo/campaigns/23

Игра на Банкя във Фантастико- наградите са хавлия и хладилна чанта.

# 372
От коя игра на Шуменско има печеливши, че нищо не намирам.
Едит: намерих от Кауфланд и Шуменско

# 373
ПОДАРЕНИ ❤️🌞🍀
Имам купони, които няма да използвам, подарявам ги на този, който най-достъпно обясни как става предаването🙂

P.S. Купоните от Лидъл вече са подарени.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 14:16 от NellyG

# 374
Подарявам

Общи условия

Активация на акаунт