Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 706
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 345
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз вчера успешно регистрирах, но само това разбира се..... Grinning

# 346
  • Пловдив
Добро утро,
При мен формата за регистрация на Мента е неактивна...Не мога да кликна никъде. Някой успял ли е да регистрира бележка Confused

# 347
Някой има ли проблем с регистрацията на бележки при Морени, на мен от вчера ми дава, че е счупен сайта.

Току що регистрирах при мен няма проблем.Уви няма и кърпа 😂😂😂.

# 348
Добро утро ! Дали някой е получил нещо от чупа чупс 40 дни минаха от края на промоцията ?

# 349
Добро утро,
При мен формата за регистрация на Мента е неактивна...Не мога да кликна никъде. Някой успял ли е да регистрира бележка Confused
Писах им,имат проблем със сайта през Андроид,казаха да пробвам през компютър докато отстранят проблема,но не ми се занимава да включвам лаптопа.Ще изчакам до довечера

# 350
  • Варна
Добро утро ! Дали някой е получил нещо от чупа чупс 40 дни минаха от края на промоцията ?
Чакам и аз, но май няма да получим нищо.. Много време мина.

# 351
И аз чакам Хайникен......

# 352
Получих "Nintendo switch"  на 31 юли със "Speedy"
Скрит текст:
spoiler]
Също така преди 1 седмица ММ спечели куфар от "Nestea".
Видях номер, като моя впечелившите от 7days u Milka, но нямах съобщение... поразрових се и беше съобщението беше в спам
Скрит текст:
spoiler]

# 353
има печеливши в Шуменско, честито на печелившите

# 354
Здравейте, някой беше казал,че рекламата на куфара на Nestea може да се махне, как ?

# 355
А някой има ли имейл за саковете на КК за тази седмица?

# 356
Имам код за енергийна напитка,другия е даден.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 11:33 от slan4ize76

# 357
Благодаря на Koshnica и Dreamvarna за кодовете от стъклени бутилки от Кока кола преди малко спечелих чашите.

# 358
  • ЛОВЕЧ
Някой да има обаждане от Дав, и защо не са упоменали какво точно съдържат малките награди ? Несесер и продукти,ама какви и колко ?

# 359
Ако някой има в повече код от стъклените КК и аз бих помолила. Нести миналата седмица са изтеглили 100 раници с 20 по малко.

Общи условия

Активация на акаунт