Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 132 335
  • 1 399
  •   2
Отговори
# 45
  • Б
Nestea бързо ли се обаждат?

# 46
Изтеглени печеливши в понеделник - обаждане събота вечерта.

# 47
Чашите от Старопрамен.

# 48
Току що получих обаждане за раница, спечелена в понеделник.

# 49
Хиляди благодарности на Станимир за помощта , и аз спечелих чашите от Кока Кола.

# 50
И на мен току що ми се обадиха от nestea

# 51
Чакам само термо чашата от Престиж и превод от 20 лева myoptis.net

# 52
  • София
Имам имейл от тази сутрин за спечелен плажен чадър от КК Blush

# 53
Участвах в играта на Hell и бензиностанции Лукойл, като се надявах ако спечеля да бъде раницата. Е, спечелих колонката, но пък ме изненада приятно. Доста по-голяма е отколкото изглежда на снимката в сайта и качеството ѝ изглежда добро. Ще му върши работа на мъжа ми докато си рови по колата в гаража Grinning

# 54
Разменям 2 към 1 кодове от капачки на Coca-Cola за кодове от стъклени бутилки (т.е. давам 2 кода от капачки за 1 от стъклени бутилки). Търся около 5 кода, за да се пробвам за чашите. Преди имахме такива чаши, но се изпочупиха с времето, а са много удобни като идват гости. Ако някой реши да откликне, моля да ми пише на ЛС.
Скоро не съм участвала в нищо, та няма с какво да се похваля, освен че чакам тениска от Хайнекен от играта през април месец. Надявам се да дойде преди края на лятото Simple Smile

# 55
Обадиха ми се от Нестии с раница съм!А от Рошен на някой звъняли ли са,на мен все още никой ?!

# 56
Благодаря за новата тема. Надявах се на едно комбо от КК, но явно остава за друг тираж. Иначе продължаваме да чакаме топка от Карлсберг, тениска Хайнекен и ваучер от ОМВ и Кит кат. Не че ме е спешно, но чакане с месеци е прекалено.

# 57
От коя игра се печелят такива куфари? Доста се продадоха в фейсбук? Ако изобщо са от игра!

# 58
Обадиха ми се от Нестии с раница съм!А от Рошен на някой звъняли ли са,на мен все още никой ?!
Току що ми звъннаха от Рошен!

# 59
От коя игра се печелят такива куфари? Доста се продадоха в фейсбук? Ако изобщо са от игра!

Не са от игра, явно някой си продава стоките от магазина.

Общи условия

Активация на акаунт