Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 132 346
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 60
От коя игра звънят от частен номер (освен Рошен)? Докато вдигна и те бързо затвориха?

# 61
Дойде фланелката от Карлсберг, много е добра.

# 62
От коя игра звънят от частен номер (освен Рошен)? Докато вдигна и те бързо затвориха?

Ако имате спечелена награда от Рошен и са Ви взели координатите за доставка до офис, сега се обаждат отново, като искат личен адрес.

# 63
Това е, благодаря!

# 64
Момичета и момчета, черно езиче от кенче с 8 цифров код - откъде може да е?

# 65
Момичета и момчета, черно езиче от кенче с 8 цифров код - откъде може да е?
Шуменско, но приключи играта.

# 66
Вместо запис, да се оплача и аз от ИГ. Влизам на няколко дни, играя буквално в 4-5 игри с по 2-3 коментара и днес ми блокираха акаунта! Обжалвах, цъках там разни линкове и уж проверка направили, не съм нарушила нищо и ми го отблокираха, но не мога да тагвам. Супер дразнещо е! Има хора играят с по 30 коментара, мен за 2 ме блокнаха. Профил с 1000+ последователи ще замине за едното нищо. Голяма тъпня стана този ИГ.

# 67
  • Washington,USA
Вместо запис, да се оплача и аз от ИГ. Влизам на няколко дни, играя буквално в 4-5 игри с по 2-3 коментара и днес ми блокираха акаунта! Обжалвах, цъках там разни линкове и уж проверка направили, не съм нарушила нищо и ми го отблокираха, но не мога да тагвам. Супер дразнещо е! Има хора играят с по 30 коментара, мен за 2 ме блокнаха. Профил с 1000+ последователи ще замине за едното нищо. Голяма тъпня стана този ИГ.

При мен не могат да се използват хаштагове. Като искам да си направя друг профил - не ми дава. 😂
Иначе е пълно с фейк профили там.

# 68
И аз да се оплача от ИГ, само че от играта на Пиринско - уж до 20ти трябваше наградата да е при мен, а в момента само ми виждат съобщенията, няма отговор.

# 69
Да се похваля днес  ми пристигна тонколоната от Нес кафе и определени магазини ...много съм доволна ..

# 70
За инстаграм някой беше писал, като коментираш да изчакаш да се публикува, около 4-5 секунди, да не се бърза съд скролване. Не знам дали е от това, но откакто го спазвам не са ме ограничавали и блокирали 🙂

# 71
  • ЛОВЕЧ
Милка трябваше да обявят големите награди днес,а още нищо . Простенал пращат мейли ,проверете се който е играл

# 72
DaylnMay, спазвам и това. Пaк ми се случва и ме ограничават. Много го скапаха това приложение.

# 73
Има ли някой наблизо Хепи, да му дам едни 10 лв ваучер, че днес е последен ден, сега видях.

# 74
Някой ако има бележка на Prostenal да пише. Не съм разбрала, че ще искат снимка на бележка, мислех, че е само с регистрация. Ще подаря топката като ще напиша данните на човек от форума.

Общи условия

Активация на акаунт