Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 130 990
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, и аз да помоля за код на КК за чашите. Ще съм много благодарна.

# 541

Подарявам, сладоледа е до днес

# 542
И аз предлагам купон за бирата и сладоледа..И ако е възможно да погледне на щендера на Хайнекен, със сигурност имаше реклама "Купи бира за 7 лв.."
Хайнекен имат игра в Лидл, покупка за 5 лв. за барбекю прибори, за 3 бележки - томбола за барбекю.
Карлсберг, освен с покупка за 7 лв. в Кауфланд/за телевизор/. Туборг имат кодове за моментни награди и томбола за Айфон.

# 543
  • Русе
Божкеее, благодаря ви за отговорите! Личи си, че нищо не разбирам от бира, в случая съм взела точно Карлсберг, но нали е зелена на цвят ..за мен е Туборг.
Регистрирана е, сега остава да спечели!

# 544
Някой намира ли линка на играта на Ефес в Билла? Имам още една КБ но линк не откривам.

# 545
  • у нас
Някой намира ли линка на играта на Ефес в Билла? Имам още една КБ но линк не откривам.
Играта беше до края на юли, но на мястото на играта се отваря новата, която е в Кауфланд.

# 546
Играта на Nestea ми излиза приключила, а в правилата пише, че е до 23.59 часа на 11.08.2024 г. Аз докато се намъдрувам и реша да регистрирам... то друг се "налудува" със срока...

# 547
Може ли Линк към играта на Хайнекен и Кауфланд...голямо търсене падна, но все стари игри намирам...
Не намирам за Хайнекен. Видях за Карлсберг.
https://carlsbergpromo.bg/

Игрите са на 28 страница.

# 548
  • Пловдив
Играта беше до края на юли, но на мястото на играта се отваря новата, която е в Кауфланд.
Играта на Билла и Ефес бе обявена до 20.08. Незнайно защо я замениха с тази с Кауфланд. Страницата е една и съща.
Няма помен от играта с билла.

# 549
  • у нас
Dundi73, не знам къде е била обявена до 20.08.  играта на Ефес. Но в официалния сайт беше до 31.07.

# 550
Благодаря на Stoyanova A за кодовете! Не спечелих чашите, но съм безкрайно благодарна за жеста.

# 551
Аз също съм много благодарна на Stoyanova A и Red Lady за кодовете. Също не успях да спечеля чашите, но жеста беше много мил! Усмихната неделя и късмет на всички, които очакват награди!

# 552
  • ПЛЕВЕН
Нести не си спазват правилата в условията пише , че играта е до 11.08.24 в 23:59 . Вече са я спряли , не може да се регистрира.

# 553
Вече може да се регистрира Nestea

# 554
Къде се качваха бележки в кока кола приложението? Днес е последен ден, имам една бележка но не намирам къде да я кача. В профил-сканирай ми излиза само fuzetea.

Общи условия

Активация на акаунт