Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 130 939
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Къде се качваха бележки в кока кола приложението? Днес е последен ден, имам една бележка но не намирам къде да я кача. В профил-сканирай ми излиза само fuzetea.
Играта със стъклените бутилки ли е до днес? Не знаех, че е последен ден. Ще съм благодарна, ако някой ми изпрати 1 код. Имам 1 и чаках да събера още един, за да се запиша за хладилната раница.

Редактирам - Оф, чела, недочела! За играта с бележките си писала! Вкарваха се там, където е играта за екскурзията до Атина. Пише си, че е за сак.

# 556
Търся купон за безалкохолна бира, ако някой няма да го ползва по една или друга причина, ще помоля 🤗

# 557
  • Пловдив
Търся купон за безалкохолна бира, ако някой няма да го ползва по една или друга причина, ще помоля 🤗
Имаш го.

# 558
Подарявам купоните от Кауфланд (сладолед и напитка)!
4:0 за 7days, тея хора просто искат да напълнея и това е.. голямо МРЪН
същата работа съм и аз  шкафа ми е задръстен с кроасани и съм 7:0 за тях, в различните часове си регистрирам бележки и и накрая нищо

# 559
Пробвах в различни часове, днес пробвах и с на мъжа ми телефона, викам да не пък там да е разковничето… е не пуска тея слушалки и това е. Имам една последна бележка и обещах, че повече кроасани няма да купувам 🤣 дано утре имам късмет 🥲

# 560
  • Сливен

Никой не се похвали с награда от тук.

# 561
Купувам си 2 бутилки мин. вода Банкя от ТВ Фантастико за да участвам в играта https://coca-cola.promo/campaigns/23/rules, организирана от КК и Фантастико и изненада- името на водата не е написано. На касовата бележка излиза ВОДА МИНЕРАЛНА 1 БР. 1.5 Л. Не знам дали ще я приемат така к.б. Но много несериозно единственият участващ обект да не си оправил текста на кодовете.
А в общите условия е играл копи пейст и не са махнали от предишна игра Kaufland Laughing
И още нещо- наградите са хладилни чанти и плажни кърпи, те пишат за ваучер Laughing
"11.6. Kaufland не носи отговор за загубен или повреден ваучер, спечелен от Кампанията."

# 562
Купувам си 2 бутилки мин. вода Банкя от ТВ Фантастико за да участвам в играта https://coca-cola.promo/campaigns/23/rules, организирана от КК и Фантастико и изненада- името на водата не е написано. На касовата бележка излиза ВОДА МИНЕРАЛНА 1 БР. 1.5 Л. Не знам дали ще я приемат така к.б. Но много несериозно единственият участващ обект да не си оправил текста на кодовете.
А в общите условия е играл копи пейст и не са махнали от предишна игра Kaufland Laughing
И още нещо- наградите са хладилни чанти и плажни кърпи, те пишат за ваучер Laughing
"11.6. Kaufland не носи отговор за загубен или повреден ваучер, спечелен от Кампанията."
Наистина не е сериозно, дано да го признаят...и все пак - тръгваш добросъвестно, изпълняваш,каквото се иска и накрая трябва да се нервираш или да пишеш, да звъниш, да се обясняваш. На мен така с бележките от Била за Хайнц така и нищо не ми оправиха и не ги признаха. Виж Кауфланд реши същия въпрос за един ден. Дано Фантастико са по-организирани и коректни.

# 563
  • При децата ми

Току-що! От години играя за тонколонка и слушалки. Е, едната награда вече е факт! Heart Eyes

# 564

Аз вече няколко КБ съм регистрирала. Пише си на бележката, че е Банкя.
Явно в твоя филиал не е въведено в системата както трябва.

# 565
  • София
Някой иска ли 5000 МБ на А1?  Изпратих на Hrispa76, но се паднаха още 5000.

# 566
Като ви чета колко пари давате за продукти и не печелите, май е по-добре да си купите по едни слушалки. 😆 Аз си взех едни за 40-45 лв и са супер силни, компактни и съм много доволна. Е, не са Самсунг, ама голям праз. 😊
Вчера ме изтеглиха в ИГ за котешка храна. Добре, че две добри души ми писаха, че нямах никакъв таг и известие.
И постоянно ми трият коментара и ме блокират и се вписвам от други акаунти.. Много е дразнещо!

# 567
Имам един код от стъклено шише на КК. Ще го подаря на първия писал на лично съобщение.

Подарен.

# 568

Новите Седмични награди в приложението "Coca-Cola App" - от 12.08 до 01.09.2024г. 🥳🤩🥤

Скрит текст:
Награди:
🎁 1 от 3бр. Гейминг лаптоп "MSI-ThinGF63" ( 12 🪙 & 50 💎 )
🎁 1 от 9бр. Оптигрил "Tefal" ( 7 🪙 & 50 💎 )
🎁 1 от 6бр. Електронен четец "Kindle" ( 4 🪙 & 50 💎 )
🎁 1 от 11бр. Гейминг слушалки "Razer" ( 2 🪙 & 50 💎 )
🎁 1 от 175бр. Ваучер на стойност 50лв. за "Ozone" ( 2 🪙 & 50 💎 )

FuzeTea 2024 & Tripadvisor - Играта се провежда в приложението "Coca-Cola App" 🏞📍

Скрит текст:
FuzeTea 2024 & Tripadvisor - Играта се провежда в приложението "Coca-Cola App" 🏞📍

Купи Студен чай "FuzeTea" , сканирай касовата бележка в приложението и участвай в томболата за невероятни награди:
🎁 1 от 2бр. Преживяване за двама във Варна - ( 25 🍃 )
🎁 1 от 5бр. Ваучер на стойност 200 USD за ползване в http://www.trip.com/ ( 3 🍃 )
🎁 1 от 15бр. Комплект за пътешественици [ "FuzeTea" брандирана черна раница модел: WARSAW BACKPACK 20L / "FuzeTea" брандиран черен водоустойчив калъф за телефон модел: IPX8 / "FuzeTea" брандирана тъмно зелена ветровка - "L" размер / "FuzeTea" брандирана зелена шапка с козирка ] ( 1 🍃 )

*🍃 - валута за "FuzeTea"

Официални правила на играта: https://www.coca-cola.com/bg/bg/legal/terms-and-conditions-fuzetea-tripadvisor 🥳

Играта продължава до 29-ти септември 🤩💫

------------------------------------------------------------------------------------------------

FuzeTea 2024 & Tripadvisor - Играта се провежда в приложението "Coca-Cola App" и не е обвързана с покупка 🥳🏝

Изтегли "Coca-Cola App", влез в раздел "Награди" , отговори на въпроса за играта - "Кой е любимият Ви вкус студен чай?" и Участвай в томболата за 1бр. Пътешествие до избрана от теб дестинация ( между Гърция , Португалия или Тайланд ) 🏞🌱

Официални правила на играта: https://www.coca-cola.com/bg/bg/legal/terms-and-conditions-fuzetea-tripadvisor 📍

Играта продължава до 29-ти септември 🎁🤩

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 14:05 от Станимир 😎

# 569
  • София
След над 30 кода, спечелих тъй мечтаните чаши. В 5.36 май беше.

Общи условия

Активация на акаунт