Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 130 931
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря на Koshnica и Антония Г. за трите предоставени кода. Не успях да спечеля чашите с тях. Но много оценявам жеста и с радост бих помогнала също при възможност.
И все пак мъжът ми предния ден пи една кола на заведение и с неговия код отново опитахме - чашите са факт! 🙂

# 571
  • Пазарджик
Ще помоля за свободен код от стъклени шишета за кк  ,ако някой има и няма да го ползва .Подарявам 2000МБ интернет на Виваком.

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 09:13 от maria1986

# 572
Като ви чета колко пари давате за продукти и не печелите, май е по-добре да си купите по едни слушалки. 😆 Аз си взех едни за 40-45 лв и са супер силни, компактни и съм много доволна. Е, не са Самсунг, ама голям праз. 😊
Вчера ме изтеглиха в ИГ за котешка храна. Добре, че две добри души ми писаха, че нямах никакъв таг и известие.
И постоянно ми трият коментара и ме блокират и се вписвам от други акаунти.. Много е дразнещо!
Аз пък предпочитам да взема продукти, които така или иначе ще се хапнат, а ако имам късмет за награда - идеален вариант. Явно е въпрос на гледна точка (и да вметна - не купувам неща, които няма да използвам) В ИГ и аз съм блокирана след като искаха да ми закрият профила.... чакам да видя до кога. Днес в Кауфланд има от техните кенчета кола/спрайт/фанта за 0.01 Simple Smile

# 573
Купувам си 2 бутилки мин. вода Банкя от ТВ Фантастико за да участвам в играта https://coca-cola.promo/campaigns/23/rules, организирана от КК и Фантастико и изненада- името на водата не е написано. На касовата бележка излиза ВОДА МИНЕРАЛНА 1 БР. 1.5 Л. Не знам дали ще я приемат така к.б. Но много несериозно единственият участващ обект да не си оправил текста на кодовете.
А в общите условия е играл копи пейст и не са махнали от предишна игра Kaufland Laughing
И още нещо- наградите са хладилни чанти и плажни кърпи, те пишат за ваучер Laughing
"11.6. Kaufland не носи отговор за загубен или повреден ваучер, спечелен от Кампанията."
Аз вече няколко КБ съм регистрирала. Пише си на бележката, че е Банкя.
Явно в твоя филиал не е въведено в системата както трябва.
За същата разфасовка от 1,5л ли става дума? Доколкото знам кодовете се въвеждат централно, не от филиалите. И Регистрацията на к.б. ще мине, но после ако спечеля ми е чуденката дали ще я признаят.

# 574
Викито, не говоря за такива участия, а за няколко човека, които написаха, че са напълнили шкафове с кроасани, имат по 7-8 участия и не са спечелили. Иначе и аз се включвам само ако ми трябва дадена стока, не купувам ненужни неща или количества. 🙂

# 575
Аз съм от тези със запасите. Купувам само неща, които по принцип някой в семейството консумира, просто после известно време си взема от запасите вкъщи вместо да ходи до магазина. Напр. сега са кроасаните - мъжът ми ги обича и е доволен, че съм му напълнила една торба да си хапва. Никой в нас не употребява твърд алкохол и в тези игри изобщо не се включвам.

# 576
Подарявам купони за бирата от Кауфланд, при мен я нямаше налична.
Благодаря за безалкохолните.

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 11:28 от rosicapi

# 577
Какво беше вчерашното късметче от Кауфланд, че пропуснах да го отворя?

# 578
Имам 2000 МБ към Виваком, който ги иска да ми прати номер

# 579
  • При децата ми

Късно снощи. Майка ми е късметлийката.

Вчерашното късметче на "Кауфланд" и аз забравих да го отворя. Че и в петък съм забравила, така, като гледам.

Никога с нищо не се запасявам. Винаги купувам неща, които се консумират. В игрите с алкохол почти не се включвам, освен, ако някой, който пие бира или друг алкохол не ми даде някоя бележка.

# 580
Вчерашното късметче беше -50% на термозащита на BIOFRESH

# 581

Период на кампанията 12.08.2024-03.11.2024
събирай сърчица за страхотни награди
В магазините на Kaufland
https://www.pgonlinepromos.bg/PampersAugust24

# 582
Старопамен са качили късметлиите за тази седмица. Вярно, че не са ме изтегляли, но правят добро впечатление как всяка седмица си качват всичко преди обяд.

# 583
  • При децата ми
Вчерашното късметче беше -50% на термозащита на BIOFRESH

А, в събота какво беше късметчето?

# 584
  • Пловдив

А, в събота какво беше късметчето?
Безалкохолна бира за 1ст

Общи условия

Активация на акаунт