Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 130 120
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 630
Fibella Wave ще имат игра от 01.09 - https://fibellawave.bg/promo 🎁

# 631
Купувам си 2 бутилки мин. вода Банкя от ТВ Фантастико за да участвам в играта https://coca-cola.promo/campaigns/23/rules, организирана от КК и Фантастико и изненада- името на водата не е написано. На касовата бележка излиза ВОДА МИНЕРАЛНА 1 БР. 1.5 Л. Не знам дали ще я приемат така к.б. Но много несериозно единственият участващ обект да не си оправил текста на кодовете.
А в общите условия е играл копи пейст и не са махнали от предишна игра Kaufland Laughing
И още нещо- наградите са хладилни чанти и плажни кърпи, те пишат за ваучер Laughing
"11.6. Kaufland не носи отговор за загубен или повреден ваучер, спечелен от Кампанията."
И във Фантастико при нас е така, изписали са до БАН
Сещам се и за една игра на Чисто ( тя не беше само във Фантастико). Бях купиха и виждам, че изобщо не пишеше какъв е препарата. На излизане виждам управителя на магазина и питам защо, обяснявам има игра, то и етикети за играта бяха наслагали. Отговорът беше да си регистрирам бележката и ако има проблем да се свържат с него Rolling Eyes

# 632
Кой е номера на. Dove? Имам пропуснато повикване завършва на 177?
На 231 завършва, писаха ми и мейл

# 633
Попадна ми това във фейса. До колкото успях да разбера от коментарите, трябва да поръчаш за минимум 99 лв, и да имаш 2 кОли към поръчката. Малко прекалено ми се вижда.

# 634
И аз съм от печелившите, благодаря. Напоследък от никъде нищо, най-вече от КК, никога не печеля от там Simple Smile           

Влизам, за да се похваля,че съм с награда от Лили и Nyx във фейсбук. Ето списъка и с останалите печеливши  и дано и някой друг се похвали.

# 635
Подарени!

Здравейте, подарявам следните купони

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 10:27 от Nedelina Tasheva 746240

# 636
КК изпращат имейли. С ваучер за gift tube съм. Ако някой се интересува, разменям го (евентуално мога и да доплатя, ако е нещо по-голямо).

# 637
Аз също имам мейл, че съм изтеглена като резервен печеливш в томболата на P&G - за футболна топка. Тези, които сте спечелили на същия мейл ли върнахте подписаната декларация и данните за доставка: igra@grey.bg ?

# 638
Здравейте днес спечелих  чашите от кока кола ,след колко време ги получихте 😊

# 639
Да, на същия.
Аз също имам мейл, че съм изтеглена като резервен печеливш в томболата на P&G - за футболна топка. Тези, които сте спечелили на същия мейл ли върнахте подписаната декларация и данните за доставка: igra@grey.bg ?

# 640
Здравейте! Имам събрани кодове от стъклени бутилки и тъй като снощи спечелих чашите, сега мога да ги разменя за обикновени, ако някой иска. 😊

# 641
  • При децата ми
От тази сутрин

# 642
  • Сливен
И аз получих телевизора. Кроасани те вече 5:0. Опитах iceCofe  ама и от там нищо. Получих кодове за кока кола от две съфорумки  и там нищо, но съм им искрено благодарна за жеста.

# 643
Разнасят наградите от Рошен с Интерлогистика.

# 644
Здравейте.
В приложението на ДМ има календар Женско здраве от днес. Всеки ден ще се отваря нов талон - общо 15.

Календар „Женско здраве” - 15 изненади
Ние, жените, сме креативни по природа и обичаме да опитваме нови неща. Нашият специален календар „Женско здраве” се вписва идеално в това: Подготвили сме Ви 15 вдъхновяващи онлайн изненади, които да откривате всеки ден. Просто се регистрирайте и бъдете креативна жена от 13.08. до 27.08.2024 г. Да започваме!

Общи условия

Активация на акаунт